Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2021 17:44 - Международно споразумение: СЗО иска тиранична власт при пандемии
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1791 Коментари: 2 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Наскоро един „наш“ евродепутат поиска ЕС да се намеси, защото българите са най-малко инжектираните с военизирани шипови протеини, графенов оксид и остатъци от абортирани бебета. Сериозно ли е да очакваме, че фон дер Лайнен или друг тамошен бюрократ ще дойде да ни нашляпа по дупето, задето не слушаме диктатите? Или може би къде открито, къде задкулисно се подготвя нещо много по-злокобно за „недисциплинираните“?

Възможно ли е СЗО (почти частната НПО на Гейтс и Рокфелер) да получи пълна власт в текущата пландемия и в онези, за които подгряват тенджерата още отсега? А възможно ли е България да бъде изолирана от „международната общественост“ (на глобалистите) или дори да бъде окупирана от „сини каски“ и паравоенни главорези, за да налагат тиранията с огън и меч, и при пълен наказателен имунитет за действията си? Особено ако тукашните васали все така катастрофално се провалят, защото българската нация (българи, турци, цигани и пр.) не им позволява да успеят в мракобесния поход, а по нищо не личи и да промени нагласите си.

Звучи като поредната „луда конспиративна теория“. Нали? Да, може би, но само докато обърнем внимание на вече случващото се в Австралия и на онова, което са подготвили за ЕС, Канада и къде ли не… Навсякъде из Новия световен ред!

Подкастът на „От Извора“ – еп. 16: Патологизираната диктатура вече навлиза в открита война срещу непокорните хора, но и срещу цели държави - https://rumble.com/vmpbfp-38132773.html

Източници и допълнителни материали
• Радан Кънев призова ЕС да се намеси заради ниския процент ваксинирани у нас

• Международен договор за превенция и готовност при пандемии (ЕС подкрепя процес на СЗО за нечестив договор относно пандемиите)

• Създават Европейски орган за готовност и реакция при извънредни здравни ситуации (HERA)

• ЕК на фон дер Лайнен се заема с пандемията на неваксинираните (с обещания за безкрайни „ваксини“ и пълно осмисляне на вакси паспортите, които НЕ са предвидени само за две дози)

• Европейският омбудсман проучва тайните преговори между фон дер Лайнен и изпълнителния директор на Pfizer, а джендър-неустановеното човекоподобие начело на ЕК лъже, че е изгубило текстовите съобщения, които си е разменяло с фарма мафията.

• DARPA, научната дивизия на Пентагона, е готова да пресича нови пандемии в рамките на 60 дни (естествено с „надеждни“ нови инжекции, разработвани и доставяни от днес за утре. И тук фон дер Лайнен, слугата на Клаус Шваб и глобалистите, най-вероятно е „изгубила текстовите съобщения“ за тайните договорки с Американската армия и техните „ваксини“ с военизирани спайк протеини и трансхуманистки интерфейси.

• Медико-фашизоидката Кери Чант се заканва да боде австралийците с бустерни дози, година след година, защото „вирусът може да е с нас завинаги“.

• Закон ще позволи на чуждестранни войски или полицейски сили да се намесват в „извънредните положения“ на Австралия, като им се дава имунитет срещу граждански или криминални съдебни дела, свързани с изпълнението на задълженията им.

• Изменение и допълнение в австралийски закон дава право на полицията и „оторизирани (цивилни) офицери“ да отвличат хора, да разкъсват гащите им и да ги събличат голи за насилствени ваксинации.

• Австралийският адвокат Матю Хопкинс, който води дело срещу псевдомедицинските фашисти във Върховния съд на Нов Южен Уелс, Австралия, предупреждава, че неговата страна е прототип за тиранията, разгръщаща се с по-бавни темпове из целия свят.

• Американските власти набират „консултанти“ към екипите за бързо реагиране, които ще вкарват американците в изолационните и карантиниращи концлагери.

• А пък властите на Канада набират експерти, които да въведат китайската система за социални кредити, обединяваща базите данни за финансовата информация и вакси паспортите. Тези, които няма да могат да ползват приложенията за смартфони, за да имат достъп до изцяло електронните си пари, най-вероятно ще бъдат обзаведени с „удобно средство за идентификация и разплащане“, което да бъде имплантирано под кожата им…

https://www.otizvora.com/2021/09/14064/mezhdunarodno-sporazumenie-szo-iska-pulna-vlast-pri-pandemii/



Гласувай:
23



1. bojinkata - Концлагерите и ковчезите/четв...
20.09.2021 18:06
Концлагерите и ковчезите/четворки/ са готови отдавна!
цитирай
2. harisons - Концлагерите и ковчезите/четв...
20.09.2021 19:19
bojinkata написа:
Концлагерите и ковчезите/четворки/ са готови отдавна!

И отдавна са правели разчети за всичко това, което се случва сега пред очите ни...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 831841
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031