Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2021 08:42 - Майк Стоун - като Covid Hoax Falters, следва ли извънземно нашествие?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 822 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.06.2021 08:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Майк Стоун - като Covid Hoax Falters, следва ли извънземно нашествие?

12 юни 2021 г.

image
Забелязали ли сте внезапното нарастване  на наблюденията на НЛО и историите, появяващи се в МСМ напоследък ? Може ли това да е началото на фалшива инвазия на извънземни?
от Майк Стоун (henrymakow.com)
„Вярвате ли в НЛО?“
Моят отговор винаги е: „Да, вярвам, че са истински, но не са от космоса.“
Покойният изследовател Джон Джъдж нарече НЛО „Неидентифицирани фашистки обсерватории“. Той отбеляза, че германците са разработили дискообразни самолети през Втората световна война и че ракетните учени зад тези самолети - Вернхер Фон Браун и други - всички са отишли ​​да работят за НАСА след войната. Фон Браун също свърши известна работа за Уолт Дисни.
image Групата Foo Fighters взе името си от тези дисковидни плавателни съдове, които американски пилоти забелязваха да летят многократно по време на войната.
Ще забележите, че наблюденията на НЛО са започнали едва след войната и в много наблюдения на НЛО в края на 40-те и 50-те години хората съобщават, че махат на чиниите и виждат как някой маха в отговор.
Работата на Джон Джъдж ме доведе до операция Highjump , военна експедиция до Южния полюс, водена от адмирал Бърд през 1947 г. Адмирал Бърд търсеше германски военни бази в Антарктида и очевидно няколко негови самолета бяха свалени. На връщане Бърд твърди, че врагът все още не е победен.
Не знам дали тази история е вярна или не. Предавам го, за да ви покажа колко надолу по заешката дупка съм стигнал по този въпрос. Изследванията ми също ме доведоха до връзката между отвличанията на НЛО и демоничното притежание. Днес вярвам, че повечето НЛО са буквално транспорти от ада.
image С това искам да кажа, че те се захранват и управляват от дяволи и демони. Забелязвали ли сте някога колко скици на ЕТ наподобяват демони? Забелязали ли сте някога колко „извънземни отвлечени“ описват преживяването си като демонично, а похитителите им изглеждат като демони?

Каква е тяхната цел? Това не знам. Може би тяхното намерение е да отклонят човечеството от Бог. Може би те са проява на „знаменията и чудесата“ от последните времена. В Матей 24:24 ни е казано, че дяволът „ще показва големи знамения и чудеса, за да заблуди, ако е възможно, дори избраните“.
Причината ми да разглеждам тази тема е нарастването на наблюденията на НЛО и историите, които се появяват в МСМ напоследък. Забелязали ли сте това? Защо внезапният скок и защо сега? Можем ли да сме в началните етапи на фалшиво нашествие на извънземни?
Помислете за това: Ако биха могли да подлъжат почти целия свят да се страхува от прост коронавирус, колко трудно би било да се фалшифицира извънземно нашествие?
image Ако Орсън Уелс би могъл да го направи с радиопредаване, не мислите ли, че Джо-зеленият екран и неговите ръководители биха могли да го направят с всички ресурси, с които разполагат?
Когато се замислите, нашествие на извънземни може да е нещо, което е планирано от дълго време. Вижте всички научно-фантастични книги, филми и телевизионни предавания за извънземни, летящи чинии и враждебни извънземни. Вижте всички фалшиви научни доклади за възможността за интелигентен живот на други планети и филми като Контакт. Ако достатъчно хора бяха измамени да повярват на извънземно нашествие, те биха могли да бъдат манипулирани да правят каквото и да било. Мъжете щяха да бъдат подведени да се подчиняват на извънземните. Жените щяха да бъдат измамени с тях. Хора без никакви религиозни познания или гръбнак биха били засмукани направо в цялата измама.
Ако някой беше предложил фалшиво нашествие на извънземни преди две години, щях да им кажа, че въпреки ниското ми мнение за нивото на интелигентност на средния американец, дори аз не бих си помислил, че са толкова глупави. Но това бяха две години. Днес вярвам, че много, ако не и повечето, американци са толкова глупави. Вярвам, че милиони хора биха попаднали на такава дивна схема.
Може би чета твърде много в него. Ако не виждаме ранните етапи на фалшива инвазия, тогава може би моето изследване на демоничния аспект на НЛО се разиграва. Като нация и като свят сме потънали толкова много в греха и сатанизма, че може би тези скорошни наблюдения са просто проява на това. Колкото повече се занимаваме с грях, толкова повече тези транспорти от ада стават видими. Това е дори по-страшно от фалшива инвазия.
Какво мислиш? Вярвате ли в НЛО? --------------------- Майк Стоун е автор на „ Базиран“ , млад роман за възрастни за раса, запознанства и израстване в Америка, и „Нова Америка“ , първият роман на Alt-Right, тъмна комедия, снимана в деня на изборите 2016 г. в Лос Анджелис - - Налично на Amazon.   Свързани - IDE Томас: Кристиан Пионер, разкриващ силната заблуда на „извънземните“ 



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757762
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031