Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2020 21:39 - Д-р Том Кован изследва вируса COVID, измислен от чиста глупост
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 425 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.10.2020 21:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Д-р Том Кован изследва вируса COVID, измислен от чиста глупост  

Октомври19.от Джон Рапопорт

image
 

image

—Коуан анализира още един ключов документ, публикуван от CDC, в тяхното списание „Нововъзникващи инфекциозни болести“: „Тежък остър респираторен синдром коронавирус 2 от пациент с коронавирусна болест, САЩ“ -

от Джон Рапопорт

19 октомври 2020 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, кликнете тук .)

Хитовете продължават да идват. CDC използва произволен компютърен процес „играчка-майстор“, за да измисли описание на вируса. Вирусът, за който никой не е доказал, че съществува. Това е основното заключение на д-р Том Коуън.

Статията за CDC е открита от Сали Фалън Морел. Нейният съавтор, д-р Коуан, разкрива измамата. Статията на Коуън е озаглавена „Само отровените маймунски клетки„ израснаха “„ вируса “.“

Д-р Коуън: „[Статията на списание CDC] е публикувана през юни 2020 г. [оригинална публикация, март 2020 г.]. Целта на статията беше група от около 20 вирусолози да опишат състоянието на науката за изолирането, пречистването и биологичните характеристики на новия вирус SARS-CoV-2 и да споделят тази информация с други учени за собствени изследвания . Внимателното и внимателно четене на този важен документ разкрива някои шокиращи открития. "

„Първо, в раздела, озаглавен„ Последователност на целия геном “, откриваме, че вместо да изолират вируса и да секвенират генома от край до край, те откриха 37 двойки основи от непречистени проби с помощта на PCR сонди. Това означава, че всъщност са разгледали 37 от приблизително 30 000 базови двойки, за които се твърди, че са геномът на непокътнатия вирус. След това взеха тези 37 сегмента и ги сложиха в компютърна програма, която попълни останалите двойки от основи. "

С други думи, секвенирането на вируса SARS-CoV-2 е направено чрез предположение и произволно заключение. Ако това е наука, пингвин е космически кораб.

Коуан: „За мен тази стъпка за генериране на компютър представлява научна измама. Ето еквивалентност: Група изследователи твърдят, че са намерили еднорог, защото са намерили парче копито, косъм от опашка и фрагмент от рог. След това те добавят тази информация в компютър и я програмират, за да пресъздадат еднорога и след това твърдят, че това компютърно пресъздаване е истинският еднорог. Разбира се, те никога не бяха виждали еднорог, така че не биха могли да изследват генетичния му състав, за да сравнят техните проби с действителната коса, копита и рог на еднорог.

„Изследователите твърдят, че са решили кой е истинският геном на SARS-CoV-2 чрез„ консенсус “, нещо като гласуване. Отново, различни компютърни програми ще излязат с различни версии на въображаемия „еднорог“, така че те се събират като група и решават кой е истинският въображаем еднорог. “

Както заявявах, „откриването“ на „новия вирус“ всъщност беше нагласяването на ПРЕДВИДЕНО ОПРЕДЕЛЕНА ИСТОРИЯ ЗА ВИРУС. Нищо реално или правдоподобно за това.

Но след като официалният модел е определен, други го следват прилежно.

Д-р Коуан разкрива повече лудост в статията на списание CDC. Използвайки новия вирус ASSUMED в НЕИЗОЛИРАНА ДЪРЖАВА, изследователите се опитват да докажат, че е вреден, като го инжектират върху няколко различни типа клетки в лабораторията:

Коуън: „Истинската констатация в това проучване идва по-късно, констатация, толкова шокираща, че трябваше да я прочета много пъти, преди да повярвам на това, което чета. Нека цитирам пасажа непокътнат: ”

„„ Затова изследвахме способността на SARS-CoV-2 да инфектира и репликира в няколко често срещани примати и човешки клетъчни линии, включително човешки аденокарциномни клетки (A549), човешки чернодробни клетки (HUH 7.0) и човешки ембрионални бъбречни клетки (HEK) -293T). В допълнение към клетките Vero E6 и Vero CCL81 [маймунски клетки]. ... Всяка клетъчна линия беше инокулирана при висока множественост на инфекцията и изследвана 24 часа след инфекцията. Не се наблюдава CPE в нито една от клетъчните линии, с изключение на клетките Vero [маймуна], които нарастват до повече от 10 до 7-ма степен на 24 часа след инфекцията. За разлика от тях, HUH 7.0 и 293T показват само умерена вирусна репликация, а клетките A549 [човешки клетки] са несъвместими с инфекцията на SARS CoV-2 ". "

„Какво всъщност означава този език и защо е най-шокиращото изявление от вирусологичната общност? Когато вирусолозите се опитват да докажат инфекция, те имат три възможни „хоста“ или модели, на които могат да тестват ... “

„Третият метод, който вирусолозите използват, за да докажат инфекция и патогенност - методът, на който най-много разчитат, е инокулиране на разтвори, според които съдържат вируса върху различни тъканни култури. Както многократно съм изтъквал, никога не е било доказано, че подобно инокулиране убива (лизира) тъканта, освен ако тъканта първо не се гладува и отрови. "

„Шокиращото в горния цитат на [CDC] е, че използвайки собствени методи, вирусолозите са установили, че разтвори, съдържащи SARS-CoV-2 - дори в големи количества - НЕ са, повтарям НЕ, заразни за нито един от трите човешки тъканни култури, които тестваха. На обикновен английски това означава, че те са доказали, според техните условия, че този „нов коронавирус“ не е заразен за хората. Инфекциозен е САМО за бъбречни клетки на маймуни и чак тогава, когато към сместа добавите две мощни лекарства (гентамицин и амфотерицин), за които е известно, че са токсични за бъбреците. "

„Приятели, прочетете това отново и отново. Тези вирусолози, публикувани от CDC, показаха ясно доказателство, според техните условия, показвайки, че вирусът SARS-CoV-2 е безвреден за хората. Това е единственото възможно заключение, но за съжаление този резултат дори не се споменава в заключението им. Те просто казват, че могат да осигурят запаси от вируси, култивирани само върху клетки на маймуна Веро, благодаря, че дойдохте. "

Така че първо ... използвайте процес на генетично секвениране, който включва измисляне от произволна компютърна програма ...

Съществуването и структурата на „новия вирус” ...

И след това, като вземете супа, за която изследователите твърдят, че съдържа вируса, в неизолирано състояние, инжектирайте супата в няколко вида клетки в лабораторията ...

И открийте основната цел - човешките клетки - не са заразени от въображаемия вирус.

И след този добър ден на работа, отдалечете се и се преструвайте, че не се е случило нищо странно или самоуличаващо.

И о, да, заключете планетата въз основа на тази „наука“.

Естествено, ТРЯБВА да приемаме токсична ваксина, която предотвратява неинфекцията от невируса.

image

(За да прочетете за мега-колекцията на Джон, The Matrix Revealed , кликнете тук .)

Джон Рапопорт

Автор на три експлозивни колекции, РАЗКРИТАТА МАТРИЦА , ИЗХОД ОТ МАТРИЦАТА и МОЩНОСТ ВЪН МАТРИЦАТА , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ в 29  район на Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, чиято цел е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнесе лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публиката по целия свят. 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748975
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031