Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2012 23:16 - "Момчето, което беше цар"... С потрес от филма за детството на Царя
Автор: nbrakalova Категория: Новини   
Прочетен: 69090 Коментари: 85 Гласове:
13

Последна промяна: 21.12.2012 10:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Отворено писмо на Станко Михайлов

До Н. В. ЦАР СИМЕОН ІІ

ВАШЕ ВЕЛИЧЕСТВО!

На 16 март 2012 г., петък, гледах филма за вас „Момчето, което беше цар” от непознат мен сценарист-режисьор Андрей Паунов. Под влияние на неприятния привкус от него обаче, реших да изразя мнението си.

Винаги верен на своя нрав на почтеност, етичност, прямота и сега няма да отмина с лицемерна прилежност оценката си за въпросния филм. Защото, като „естетичен продукт”, той е повече от фарс срещу една забележима историческа личност като Вашата. Още повече, че ритмично нежизнени епизоди целят да унижат личността и уникалността на родовата Ви принадлежност. И ако това не беше тъй, тогава какво общо имат тримата пияндета край корозиралия кораб с нафталинената алегория за отживялата Ви родова произходност? Или пък мъжът, над когото мед. сестра половин час виси да подготвя децибалите на хърканията му? Или пък балетно жестикулиращото певческо изпълнение на японското семейство, и то без никакво притежание на мелодика, гласова способност и ясна артикулация? Или шивачката, която зашива костюма Ви (пак оскърбителна алегория за негодността да се наденете в безвкусно съшития от нея костюм по модел на тракторист от текезесарското време, и то със сто джобчета за повече кражби и по мерки на мъжа й)? Или пък тримата пишман „монархисти”, бутащи с пъхтене ръждясалия мотор с кош (пак язвителна алегория за непригодността Ви да ръководите и изведете държавата на чистия социален друм)? Или пренасянето из цяла София на койота до природонаучния музей, на който „зоологът” със саркастични жестове разчесва козината с гребенче и промива очите му с наплюнчени от устата си пръсти? Ами великият Ви дядо Фердинанд само с пеперудите и с грачещата сврака ли е останал в историческата памет на България, та с този епизод непросветеният режисьор да обкичва филма по този нелеп начин?

Ако пък е търсил мост между Вас и него, тогава защо не показа, което е направил за страната ни: създаването на пощите, железниците, армията, военното училище, пътищата и пр., а акцентира само на пеперудите? А и какво разкрива филмът чрез заседанието на „днешното политбюро на компартията” с половин файтон нейни членове, вричащи се с проклятие да се върнете оттам, откъдето сте дошли? Макар и пластично окарикатурено, все пак концептуално този епизод стои смешно съшит към основната линия на филма. Ами, които се татуират като индианци от отминалите векове, и особено единият от тях?...

Ето, заради всичко това не мога да окачествя „творбата” дори за самодейна издънка на група дилетанти в областта на киноестетиката и на философския синтез. Всичко това би постигнало някаква идейна отличимост, ако се прави сатиричен филм. Ако се преследва зрителски присмех. Но да подложиш на сценарна и режисьорска неграмотност цял дългометражен филм и вплетеш интрига по такъв бездарен начин, това вече надминава всякаква снизходителна допустимост.

Иначе великолепните и уникални с въздействието си ретроспективни кадри от детството Ви, после Египет и копненията да видите Родината си свободна и политически независима, болката след принудителната Ви прокуда от нея, потушените надежди да въздигнете страната като неин сетнешен премиер, както и прекрасните като изображение моменти от тях в по-късното Ви битуване с миналите и дори днешни знаменити величия и пр., всичко това е красиво и вълнуващо. Но на фарсовия фон това се превръща във филмова пошлост. Така че, ако цялото това свинство го нямаше във филма, а останеше само онова, което биографично съгражда характера и личността Ви в исторически и съвременен аспект, тогава дори да Ви обригуват, отричат, подценяват, ненавиждат, пак щеше да се приеме за относително добра кинотворба. А не толкова сериозна обществена тема да се извращава по такъв начин. Още повече, с подлизурската си „идейна” насоченост филмът осквернява собствените ни човеколюбиви и нравствени идеали, които с Диана Димих вградихме в изписаните и отпечатани досега над 1500 страници в книгите и публикациите за Вас, все ръководени от единствената върховна писателска мисия да се взидате в България и в народа със свещенството на духовната святост, с която бяхте закърмен още от дете. Но не би. Затова и сега яростта ми е толкова неукротима от потрес и възмущение.

С искрени благопожелания във всичко, но основно в здравето, оставам все същия, с почитание Станко Михайлов.

София, 19 март 2012 г.

 

Б. р. Станко Михайлов е журналист, писател, сценарист, старши методист-театровед, кинорежисьор, международен изследовател, биограф на световноизвестни личности, сред които и българският Цар Симеон ІІ и министър председател на България от 2001 до 2005 г., член на Съюза на българските писатели и на Съюза на българските журналисти, носител на наши и чуждестранни престижни награди, сред които „Златното перо” и на медала на Международната фондация „ПОМОГНИ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ”, на специалната награда на Международния филмов фестивал „БАЛФЕСТ” (2011) за филма му „Обичам те, живот”, превеждан е в чужбина, филантроп, антимилитарист, дарител, депутат в 39-то народно събрание... Името му стои над повече от 100 литературни, филмови и театрални творби, както и под множество други публикации…

в-к „Национален подем”, бр. 13 / 29 март – 4 април 2012 г.




Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. liliyanaandreeva - Научих много важни неща както за ...
29.03.2012 09:53
Научих много важни неща както за Станко Михайлов, така и за грубостта, непочтителността и арогантността, завладели обществения ни живот вече изцяло - както в политиката, така и в културата! Такива са и междуличностните отношения на най-ниско ниво - семейство, приятели, колеги, скъседи и пр.
цитирай
2. nbrakalova - За съжаление, това е действителността
29.03.2012 10:08
която и днес зависи от избраните и мотивиращи отделния човек критерии. Да не говорим за мотива "класова омраза"...
цитирай
3. nkf - Червените цървули продължават да ...
29.03.2012 11:34
Червените цървули продължават да обясняват как "правилно" да бъдат възприемани и оценявани историческите ни личности, и особено царското семейство. Тогава защо да се чудим, че нихилизма, аморалността и упадъка са взели такива размери?И това ще продължава, докато червената измет не бъде лустрирана и захвърлена на бунището на историята.
цитирай
4. nbrakalova - По всичко изглежда, nkf,
29.03.2012 13:27
че това няма да стане... Такава е световната тенденция.
И така - до края на света...
цитирай
5. nkf - че това няма да стане. . . Такава е ...
30.03.2012 11:31
nbrakalova написа:
че това няма да стане... Такава е световната тенденция.
И така - до края на света...

Искаш да кажеш, че лъжата е непобедима?
цитирай
6. nbrakalova - Лъжата е победима,
30.03.2012 13:00
като всяко друго нещо в човека, само ако той реши да не го прави!
В смисъла, за който говорим, явно някои ИСКАТ да бъдат лъгани, а други – да лъжат. Харесва се идеята не само за еднаквото „подрязване”, но освободени от отговорността, стандартите и стремежите да са омаловажавани. Защото е нормално там, където има наложена уравновиловка, да няма стремеж. А където няма стремеж, има застой с по-вероятните последици към израждане... Класовата омраза не е „продукт” на християнската ценностна система, например...
цитирай
7. nkf - Разбира се, че "класовата ...
31.03.2012 20:43
Разбира се, че "класовата борба", а от там и омраза, няма общо с Християнството.Това мисля, че не буди съмнение.Обаче защо тези "някои" ще искат да ги лъжат? А тези, които не лъжем и не искаме да ни лъжат?От друга страна, ако приемем, че има такива, които искат да бъдат лъгани, то тогава те са неспособни да поискат и да победят лъжата.Е, може би пък наистина една част от хората са морално и интелектуално непълноценни...
цитирай
8. nbrakalova - Стигнахме до истината за непълноценността, nkf...
31.03.2012 22:14
В случая дали хората са морално или интелектуално непълноценни зависи преди всичко от философията, която са избрали да мотивира живота им. Понятието „класова омраза” крие голям обем информация – морална и интелектуална, затова не случайно го цитирам. То е продукт на материалистическото мислене и затова, естествено, няма нищо общо с християнското отношения и постъпки. Има обаче един библейски текст, който до известна степен го осветлява: „Светлината дойде на света и човеците обикнаха тъмнината повече от Светлината, защото делата им бяха зли.” (Йоан 3:19). Съвременният човек не се чувства задължен да е морално отговорен спрямо другите или обществото, защото „така правят всички”, но счита другите и обществото за задължени да постъпват морално спрямо него. Мисля, че може да се проследи връзката до тези, които им харесва да ги лъжат. Много хора все още жалят по онова време, когато материалистично-социалистическата машина отпускаше на всеки по трошица (без онези извън категорията „всеки”, разбира се). В замяна на това нямаше отговорност, защото тя бе „ангажимент” на партията-хранилница. В този смисъл няма нищо чудно в това, че някои все още искат да бъдат лъгани. Само че там, където няма лична отговорност (морална, интелектуална, професионална) няма просперитет – особено обществен...
„А тези, които не лъжем и не искаме да ни лъжат?” - за съжаление радетелите на тази комбинация са малцинство и от тях - особено днес – не зависи нищо извън личния им живот. Нали времето е пари, а целта оправдава средствата?!
цитирай
9. анонимен - Ало, поданиците,
03.04.2012 14:01
Вашият несъществуващ "Цар", е измамник, МЕЖДУНАРОДЕН, с образование на кадет от американско у-ще, което показват във филма "Малкълм",комичен сериал.
цитирай
10. nbrakalova - Мнението на анонимни,
03.04.2012 14:40
влияещи се от масовата преса и пропаганда, поне за мен не са меродавни, независимо от тяхното образование!
цитирай
11. nkf - В случая дали хората са морално или ...
04.04.2012 15:12
nbrakalova написа:
В случая дали хората са морално или интелектуално непълноценни зависи преди всичко от философията, която са избрали да мотивира живота им. Понятието „класова омраза” крие голям обем информация – морална и интелектуална, затова не случайно го цитирам. То е продукт на материалистическото мислене и затова, естествено, няма нищо общо с християнското отношения и постъпки. Има обаче един библейски текст, който до известна степен го осветлява: „Светлината дойде на света и човеците обикнаха тъмнината повече от Светлината, защото делата им бяха зли.” (Йоан 3:19). Съвременният човек не се чувства задължен да е морално отговорен спрямо другите или обществото, защото „така правят всички”, но счита другите и обществото за задължени да постъпват морално спрямо него. Мисля, че може да се проследи връзката до тези, които им харесва да ги лъжат. Много хора все още жалят по онова време, когато материалистично-социалистическата машина отпускаше на всеки по трошица (без онези извън категорията „всеки”, разбира се). В замяна на това нямаше отговорност, защото тя бе „ангажимент” на партията-хранилница. В този смисъл няма нищо чудно в това, че някои все още искат да бъдат лъгани. Само че там, където няма лична отговорност (морална, интелектуална, професионална) няма просперитет – особено обществен...
„А тези, които не лъжем и не искаме да ни лъжат?” - за съжаление радетелите на тази комбинация са малцинство и от тях - особено днес – не зависи нищо извън личния им живот. Нали времето е пари, а целта оправдава средствата?!

Като цяло съм съгласен с теб. Имам по-различно виждане относно това, което казваш за избора на непълноценните. За мен не външните фактори влияят на човек, а вътрешната му същност го тласка към съответната ... философия. За мен всяка една философия (изключвам Христовата Вяра, защото това не е философия), политическа доктрина или каквото и да е там е просто синоптично концептуализирана, изчистена форма на сушевната същност на даден индивид
цитирай
12. nkf - или индивиди. Напълно отричам за ...
04.04.2012 15:20
или индивиди. Напълно отричам за успешни каквито и да са форми на външна, инженерна намеса в опит да бъде "поправен" или "превъзпитан" индивида. За мен универсалната система на сегрегацията/ отделянето, вертикалната йерархия, както и закона са предпоставката за естествен, правилен ход на битието. Само това е начина "непълноценността" да слегне, по един природозаконосъобразен начин, в седиментите на народа и обществото, тоест чандала да заеме полагащото му се място.
цитирай
13. nbrakalova - към nkf - 1. Първо да се извиня за закъснението...
06.04.2012 11:13
nkf написа:
nbrakalova написа:
В случая дали хората са морално или интелектуално непълноценни зависи преди всичко от философията, която са избрали да мотивира живота им. Понятието „класова омраза” крие голям обем информация – морална и интелектуална, затова не случайно го цитирам. То е продукт на материалистическото мислене и затова, естествено, няма нищо общо с християнското отношения и постъпки. [...] Съвременният човек не се чувства задължен да е морално отговорен спрямо другите или обществото, защото „така правят всички”, но счита другите и обществото за задължени да постъпват морално спрямо него. [...] Много хора все още жалят по онова време, когато материалистично-социалистическата машина отпускаше на всеки по трошица (без онези извън категорията „всеки”, разбира се). В замяна на това нямаше отговорност, защото тя бе „ангажимент” на партията-хранилница. В този смисъл няма нищо чудно в това, че някои все още искат да бъдат лъгани. Само че там, където няма лична отговорност (морална, интелектуална, професионална) няма просперитет – особено обществен... [...]

Като цяло съм съгласен с теб. Имам по-различно виждане относно това, което казваш за избора на непълноценните. За мен не външните фактори влияят на човек, а вътрешната му същност го тласка към съответната ... философия. За мен всяка една философия (изключвам Христовата Вяра, защото това не е философия), политическа доктрина или каквото и да е там е просто синоптично концептуализирана, изчистена форма на сушевната същност на даден индивид или индивиди. [...]


Точно вътрешната същност на човека, която според Вас го тласка към каквато и да било проява на избор, се оформя под въздействието на предпочетената от него философия. Външните фактори също влияят, но често разочароващи могат да бъдат смекчени или овладени без да бъдат овластени като мотивиращи именно от избраната философия. Човек е насочен към избор на такава в семейната, училищната и обществената среда (да не кажа световната),
цитирай
14. nbrakalova - към nkf - 2. като поне за мен основна е семейната.
06.04.2012 11:13
Защото, ако тя бъде игнорирана, се прекъсва не само приемствеността във фамилен, но оттам и в национален план. Тогава, разочарован, човек има опасност да остане в нравствена и житейска безтегловност, дистанциращ се от всяка отговорност, оставяйки се на естествените наклонности, загубили вследствие на това прекъсване почти всяко облагородяващо въздействие.
В познатия ни триизмерен свят (сетивният, опознаван чрез опита; идеалният, проверяван чрез логиката) нравственият (този на любовта, защото всъщност тя далеч не е само сексуалност и чувства) оперира с вярата. Светът на идеалното изключва този на сетивното и идеалистът работи с представата за нещата, а не със самите тях. Отказали се обаче от нравствения, ние губим неговите предимства, защото всъщност ние не си даваме сметка, че живеем не с виждане, а чрез вяра – друг е въпросът в какво (2 Кор. 5:7).
В този смисъл отбелязах класовата омраза, считайки я за част от философската нравствена непълноценност. Защото под въздействието на разочарованието от човешката непочтеност, егоистичното мислене, а оттам и действия на себеподобни, хората възприеха материалистическата философия и мислейки си, че приравнени, противопоставяйки се и освобождавайки се от „тежестта” на духовните ценности, животът им ще бъде облекчен от отговорност. Този избор доведе съвременния човек до игнориране на духовността, замествайки я с интелигентност, забравил, че нравствеността е резултат на духовността. Защото сме свидетели как човек може да е интелигентен, но в постъпките си да е далеч от това да е морален. Съвременното общество не си дава сметка, че именно нравствените ангажименти ни правят свободни и осигуряват реда и спокойствието в обществото. Затова не е случаен духовният съвет: „Така говорете и така постъпвайте, като човеци, които ще бъдат съдени по закона на свободата. ... който вникне в съвършения закон на свободата и постоянства, (...), ще бъде блажен в дейността” (Яков 1:25).
цитирай
15. nbrakalova - към nkf - 3. Изключвайки независещата от човека физическа непълноценност,
06.04.2012 11:14
то нравствената, която имаме в случая предвид, е също последица от избор, от своя страна също генерираща последици. Преди дни прочетох призива на един млад мъж: „Носете си новите дрехи, момчета! Падаме, както ходим. Умираме, както стоим!” Това е също оформяща мисленето и действията на човека философия, позната още от древността и явно далеч преди Исая (22:13) – „да ядем и пием, защото утре ще умрем”, в противовес на обвързаността и отговорността в библейското християнство и философия. Моралната отговорност е личен избор, а моралът е продукт на определена философия
Така че християнството е не само вяра, но и мотивираща философия, защото вярата надхвърля границите на сетивния и идеалния свят. Макар да тя да не подлежи на обяснение, тя е начин на живот, тя е активно действие, а не дистанцирано съзерцание. В този смисъл тя е вписана в „Значението на протестантството за възникването на модерния свят” на Трьолч и в „Протестантската етика духът на капитализма” на М.Вебер и пр.
цитирай
16. samvoin - nbrakalova, да спориш с ционист...
06.04.2012 20:54
nbrakalova, да спориш с ционистката гнида nkf, е като да спориш със съветска радиостанция от времето и след ВСВ. ;)
За него велик пример на държава е, техния "велик Израел" - страната на канибализма, геноцида и световния паразитизъм, а всички останали извън "богоизбраните" - християни, мюсюлмани, будисти, езичници, католици, православни - сме "малоценни", освен разбира се създалия държавата им криптосатанистки ерес - протестантите - англикани и тяхното тамплиерско престъпно - терористично и богоборческо тайно общество.
Това че част от тех отричат уж символично, една от желаните от тех и направо техни човеконенавистни идеологии - комунизма, не значи, че те го отричат с нашите аргументи.
Просто последния не заработи изцяло за техните цели и роди "мутации" като Сталин, който посегна най - сетне и на техното имущество в Русия, както и "мутации" като Брежнев, който отрече поне само на книга ционизма, но разбира се само на книга, след като и при него си остана кредитен роб, както и ние на техната Световна банка, за златните и други авоари на СССР, бяха "случайно" складирани там...
Единственото нормално за този е, че подкрепя естествено НДСВ и "престолонаследника", който разреши на неговите съсектанти - терористи и антихристи, да изкупуват без спирачки на безценица нашето недвижимо имущество и земи.
Интересното обаче е, че ако им видите дегенератските мутри и физики, все едно виждате самия дявол от митологиите и самия "звяр", но в същото време, в техния роден Израел се деляли напоследък и на "евреи - първо и второ расово качество"...
Хахахаха...
Смешното беше, че на един техен престъпен сайт на ложата им "Карамел", се развиваше неква пишманрасова теория за "еврейската расова и генетична хомогенност", а със сегрегацията на евреите - етиопски негри, Израел ги опроверга и доказа колко расово разнопосочни са, освен една друга по - важна причина за дегенерацията и израждането им, каквато е родовите им бракове от 9 век насам при талмудо - ционските хазари...
цитирай
17. nbrakalova - Не мисля,
06.04.2012 23:51
samvoin написа:
nbrakalova, да спориш с [...] nkf, е като да [...]


че с nkf спорим. По-скоро, разговаряйки, конкретизираме вижданията си. :)
цитирай
18. nkf - Човешката личност се оформя и по...
09.04.2012 13:02
Човешката личност се оформя и повлиява от избора на философия или кредо, но тук говорим за дооформяне. Именно дооформяне на първоначалния, заложен в човешката същност импулс-избор. Разбира се, социални фактори биха могли да насочат в една или друга посока индивида, но ако тази посока е непривича, несвързана с родовите обусловености- индивида ще я отхвърли. Това беше само като доуточнение. Относно Християнството и защо казах, че не е философия. Поне за мен не е. Християнството е абсолютната истина за света, бил той духовен или сетивен, а моралът, като част от Вярата ( извън нея няма морал), е необходимостта, която държи света в ред. Исус казва: "Аз съм пътят и истината и живота" и " Никой не дохожда до Отца, свен чрез Мене". Тук няма философия, а само Истина и нищо друго. Философията е наука за мъдростта и е постижима на разсъдъчно ниво, но пък и е ограничена от границите на умствените възможности на човек, докато Христовата, абсолютна и божествена истина надхвърля ограниченостите на чистия интелект.Затова и срещу абсолютната Божия истина не може да има свободен избор, който да остане несанкциониран. Свободната воля/избор върви ръка за ръка с отговорността.По останлото, казано от теб, съм съгласен.
цитирай
19. nkf - До съществото Христо Ангелов от ...
09.04.2012 13:45
До съществото Христо Ангелов от Плевен:
За пореден път се показваш като пълен лъжец, клеветник, а вече бих добавил- и лицемер.Тъй като аз не страдам, като теб, от логорея, проявяваща се в блога ( но не само в него) под формата на графомания и евентуално от синдрома на Туре -
ще бъда кратък и схематичен:
1. Докажи, че за мен Християните са малоценни! Къде, кога и пред кого съм казал подобно нещо? Къде и кога съм писал подобно нещо? Обясни как може Християните да са малоценни за мен, след като аз съм Християнин Православен, кръстен още в детска възраст и най-вече- ВЯРВАЩ Християнин съм, за разлика от теб-розовият секуларист!
2. Докажи, че Израел е МОЯ държава? Искам доказателства за това!?
3. Докажи, че имам каквато и да е връзка с каквито и да било тайни, полулегални, тамплиерски, масонски, сатанински и т.н. общества?
4. Кога и къде съм подкрепял НДСВ?Доказателства!?
5. Кои са данните, които имаш за връзката ми със сектанти, терористи и антихристи? Факти?
6. Моята "мутра" е ясно видима плюс част от физиката ми.Дегенерат със сигурност не съм, защото във всичките ми здравни картони медицинските заключения показват отлично физическо и психическо здраве. Не случайно в казармата служих в поделение, където изискването за физическа и психо-емоционална издръжливост беше високо.А, и още нещо за "мутрата" ми - нордически тип е. Апропо, що не си покажеш твоята "мутра", че да се посмеем малко? Дай да ти видим " арийската" физиономия? Пък, ако настояваш можеш да се покажеш и в целият блясък на невзрачния си ръст, плюс тънките ръчички и детските раменца, които май са ти по-тесни от женствения ханш. Всъщност, питам се, дали това не е причината за тънкият ти, писклив гласец?Със сигурност обаче физическата ти непълноценност е извора на твоята злоба и завист.
И така, чакам да видя как ще си оправдаеш лъжите по мой адрес?
цитирай
20. samvoin - Доказателство: http://nkf. ...
10.04.2012 14:39
Доказателство:

http://nkf.blog.bg/politika/2010/06/02/flotiliiata-na-mira-isliamska-provokaciia.555823

"Израел за пореден път доказа,че е сериозна държава и знае как да брани безкомпромисно своите национални интереси, които буквално се свеждат до съществуването или не на еврейската държава."

"Християнин" - загрижен за съществуването на ЕВРЕЙСКА държава, на държавата на идейните христоубийци, чието мнение за Спасителя ем че той е "маймуна":

http://www.youtube.com/watch?v=JA6vRC1xW_c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qtVpHUjwQSA&feature=related

A ето и политиката на любимата ти страна срещу православните християни:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4451371

http://samvoin.blog.bg/politika/2011/07/08/antiohiiskata-patriarshiia-izrael-terorizira-pravoslavnite-h.779377

Та какво, лъжа ли?!
Хехехехе....
А за твоята любов към тамплиерите, доказва самия ти ник - "кръстоносец".
Чии "кръстоносци" бяха тия, които палеха, мародерстваха, изнасилваха и деряха живи българите и православните християни - далеч преди османците и които Калоян направи на пух и прах?
Кой българин - православен християнин, би си поставил такъв ник, на некви си "кръстоносци" - еретици и предатели на Христа - дуалисти, чиито тамплиери по - късно създадоха именно Израел и чиито тамплиери и англосаксонци пет века въоръжаваха, финансираха и вдухновяваха Османската империя срещу нас, а по - късно великосръбския, великогръцкия и мамалигарски шовинизъм?
Които пускаха мини - играчки и писалки - бомби над България, за нейните деца...
Кой истински българин и православен, ще бъде загрижен за терористочно - геноцидната държава, според която Спасителя е "маймуна" и ще я защитава срещу когото и да било - манипулирайки, че тя била "крепост" срещу някаква си митична по - голяма заплаха за Християнството от нея самата, когато тя е "крепост" и срещу самото Християнство?
И да, акта в открито море на тази държава, беше терористичен - според критериите на сегашното международно право и не по - ма
цитирай
21. samvoin - лко пиратски, от тези на сочените ни ...
10.04.2012 14:48
лко пиратски, от тези на сочените ни с пръст от медиите "страшни карибски пирати", просто тук ставаше дума за "богоизбраната" терористично - геноцидна държава или по - точно богоборческа и за това нямаше санкции, последици и изолация.
Нея никой не я следи, мачка и санкционира, когато тя прави ядрени ракети и оръжия.
Никой не и налага ембарго, когато върши етническо прочистване и безпрецедентна за последните два века разправа с всички останали религии и култури на своя територия - прочие заварени след нашествието на талмудо - хазарите, които бяха талмудизирани 9 век и нямат нищо общо с Близкия Изток и с някакви митични "семити", които може по - скоро да са палестинците и юдеите между тях съзнават своето семитско родство с тях, не случайно има вече толкова старозаветни равини - палестински националисти, които ненавиждат ционизма и интернационалното еврейство.
Етиопските негри, които чифутите - хазари заселват там, за да надуят демографския си "бум" пък, съвсем разбиват на пух и прах еврейската "расова хомогенност", която ционистите "бълват" в пасквилите си, а още по - малко "еврейската расова висота" над арабите, мюсюлманите, християните и нас.
Първо, арабин не е нито раса, нито народ днес.
То е ни повече, ни по - малко езикова група и то условно създадена, като неправилно наименованата "славянска".
Тази езикова група, както се вижда има в себе си от синеоки, през семити, та чак до негри или смесени с негрите в Либия и Судан.
После, религията Ислям и борбата срещу нея, въобще не може да се нарече "расова", защото в Исляма съотношението на расовата принадлежност е почти каквото в Християнството.
Ако говорим за раса, не можем да говорим за религия.
Ако говорим само за раса и религия, не можем да се наречем националисти, защото те са важни само като съставна част и елемент на нацията и националната идентичност и култура, но нацията в нашия случай има и други компненти, освен тези.
Така например, българският националист не може да е православен сляп верски фанатик, защото
цитирай
22. samvoin - това мигновенно го отвежда в под...
10.04.2012 14:57
това мигновенно го отвежда в подкрепя на великосръбския шовинизъм, срещу "общоислямската заплаха" за Православието, както и "католическата" от хърватите - теза удобна освен на ционистите, но и на великосръбските шовинисти, които открай време редом с фанариотите, гледат да "яхнат" Православието на Балканите.
Ето защо, аз фанатик не мога да бъда, защото фанатизма води винаги до интернационализъм!
Така например, на мен не може руснаците само заради Православието, да са ми по - "братя" от волжките българи или от наречените от коминтерна "помаци".
Не виждам и логика, сърбите да са ми по - "братя" от босненците или албанците...
Ето защо, аз се съобразявам с факта, че българската нация и етнос, не са към днешна дата верски хомогенни и обединението около религията, тук няма да е удачно.
По - удачен ще е модела на Третия Райх, относно религиозната политика и модела на Ирак, по времето на Саддам Хюсеин.
Модела на Сирия - където мюсюлмани, православни и католици, са напълно равнопоставени под закона, а властта и национализма там - са надрелигиозни, макар и неотричащи религията, както правеха това комунистите.
Такова е моето становище, относно мястото на религията в държавата и националното възпитание.
Спрямо българите - мюсюлмани, нашата задача е да спрем турцизацията и "помацизацията" им, а за това е нужно не насилтсвеното им покръстване или попове, особено докато не "изчистим" нашия Православен "двор" от масони и хомосексуалисти, от доносници, търгаши и чужди агенти, а е нужно образование и национално възпитание, нужна е пропаганда, преподаване на история, брошури и най - вече е нужно, да се подобри живота и условията в тези региони.
Какво ще ни кажат ислямофобските провокатори като теб, за имената на българите - мюсюлмани загинали край Одрин в Одринското опълчение, по време на Балканската война, въпреки техното прогонване от България две години преди това, от режима на католика и небългарин - Фердинанд?
А за полковник Серафимов и Мустафа - Маню Шарков?
А за Вафен СС -
цитирай
23. samvoin - овците - мюсюлмани, които браниха ...
10.04.2012 15:07
овците - мюсюлмани, които браниха Европа от болшевизма - редом с християните, а Африка и Азия от англосаксонския - богоборчески империализъм, по време на ВСВ?
Да показвам ли снимки и клипове с тях?
СС легията - "Ханджар", албанската легия "Скендербек", пакистанските доброволци, иранските и кюрдски партизани в помощ на Хитлер, египетските доброволци на полковник Абдел Насър - християни и мюсюлмани, по - късно обучавани от командос номер едно на Третия Райх - Ото Скорцени и с дадените от него умения - громили настъпващия антихрист в Близкия Изток 70-е, когато Египет е социално уредена държава, с пълна религиозна равнопоставеност на християни и мюсюлмани, когато полковник Насър управлява...
Именно тази държава спасява, освен "расово малоценните" наверно за идиотчетата и пишман - расовомислещите южноамерикански държави сума ти офицери от СС и Третия Райх, сума ти прогонени от България като "народни врагове", а първите от цяла Европа като "военнопрестъпници", но за жалост тази държава ни направи и много лошо, когато спаси и приюти първа нищожеството Симеон и неговата майка - с еврейски родствени връзки и подписала декларация за сътрудничество с КГБ.
А да не забравяме и че Египет пък, по времето на Садат, единствена от бившите колонии се изправи на практика срещу всички "велики сили" и победителки във ВСВ, като изгони и съветските офицери от своя територия и скъса накрая и със СССР.
Кога България ще успее да я стигне?

Що се отнася до еврейските клевети по мой адрес:

Ако има значение това, моя ръст е 1.75 м - точно колкото е ръста на Адолф Хитлер.
Дали неговия ръст е бил "незначителен и нищожен", това не е важно, а е важно какво е направил, но не мисля, че е бил "незначителен" ръста му, след като на снимките му с Борис Трети, се откройва като по - висок от него, макар пропагандните филми на победителите, да го дават като некъв по - нисък и от Ленин и грозен урод, приличащ на еврейския дегенерат - Чарли Чаплин.
Не знам твоя ръст колко е и в чия армия си служил - в
цитирай
24. samvoin - любимата ти чифутска, като хомо...
10.04.2012 15:12
любимата ти чифутска, като хомосексуалиста и племенник на Петър Младенов, който сега имаме крайното нещастие да ни е външен министър ли?
Ами аз също мога да покажа удостоверенията от наборните военни комисии, в които шише "годен за наборна военна служба" и картоните, че съм здрав според всички прегледи.
Това дето не съм служил в армията, не е заради мнението на комисиите, а е защото именно тройната коалиция - с участието на НДСВ, разпусна Българската армия и наборна военна служба, точно когато трябваше да отида.
Поради тази причина, не се записах и доброволец в Ирак - точно защото ми предстоеше служба в България.
Какъв е моя глас - ти нито си го чувал, нито можеш да го коментираш, но не и това е най - важното, пък и гласът ти може по различни причини да е особен.
Моя явно се знае, защото не е незначителен като твоя.
цитирай
25. анонимен - ot juli
10.04.2012 21:01
NAPISAH TAQ GODINA 681 ,NO NE MISLQ ,4E TOVA E VERNIQT OTGOVOR !.....TA SE GA NA TEMATA4ETA,4ETA I SI MISLQ,KOI LI NE GRABI S PALNI 6EPI OT NA6ATA BALGARIQ,TO RUSNACI,TO KOMUNISTI,TO GRE4KI,TO AMERIKANCI ,TO KOI LI NE I O6TE IMA ZA KRADENE,A SIMEON KOHARA,NE STIGA ,4E MNOOOGO OTKRADNA ,4E I NI NATRESE O6TE 4-5/MOGE I DA SA POVE4E/ EVREISKI FIRMI DA NI DOOGRABQT ! BOG DA PAZI BALGARIA OT TAKIVA CARE !
цитирай
26. nkf - Точно така, израел знае как да си ...
12.04.2012 11:54
Точно така, израел знае как да си брани интересите и си ги брани. И да, интересите на държавата израел са сведени буквално до оцеляването й! Освен това е вярно, че израел е твърде сериозна държава. Всичко това са факти- аз констатирам факти. Констатацията на факти не превръща нито израел в МОЯ държава, както ти нагло твърдиш, лъжейки по най-долен, цигански начин, нито мен в еврейн , както отново твърдиш-лъжейки. В този смисъл продължавам да чакам твоите ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ:
1. Имам връзка с , каквито и да е масонски, тамплиерски, сатанински и терористични организации.
2. Че някога изобщо съм имал нещо общо с НДСВ, че съм гласувал за тях или съм ги подържал по който и да е начин.
3. ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ СЪМ ЕВРЕЙН, защото гледам, че и такива лъжи пишеш по мой адрес. Апропо, аз си знам много добре родословното дърво и много подробно от втората половина на 18 век, с имена места на раждане и т.н. И ОТКРИТО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ НЕ БЪЛГАРИ Н-Я-М-А в РОДА МИ!!! Претендирам съвсем отговорно и съзнателно да съм не 100, а 1000 процентов БЪЛГАРИН. Всико това мога да го докажа, документално( архив имам заемащ цял шкаф), а и от началото на 20-ти век и със снимков материал. Тъй, айде сега да вземеш и да докажеш еврейския ми произход! Между другото, системното ти продуциране на лъжи ти придава морален облик на типичен чандал.
Чакам доказателствата за това, къде, кога и по какъв повод съм нарекъл ХРИСТИЯНИТЕ малоценни и къде съм показал, че ги смятам за такива!
По отношение на абсурдните ти твърдения, че понеже съм си сложил ник "кръстоносец" съм показвал, че смятам Християните за малоценни, ами да ти кажа:
1. Кръстоносното движение/ походи е реакция на ХРИСТИЯНСКИЯ свят срещу инвазията на мюсюлманите-турци,перси и араби в Анатолия- Източна Римска Империя и Светите земи- също ИРИ. Когато се заражда идеята, по същество кръстоносна, дори все още не се е появила великата схизма- тя е малко по-късно. И въпреки схизмата папата призовава западни едри благородници да дадат военна помощ на
цитирай
27. nkf - ИРИ- и те я дават, като в един момент ...
12.04.2012 12:27
ИРИ- и те я дават, като в един момент дори полагат клетва пред Комнин. Нещо повече, редом с кръстоносната армия воюват и византийски легиони. Колкото до Цар Калоян ( не просто Калоян, ами Цар Калоян, ама как ли да прескочиш егалитарното си мислене и закалка) то той е в много добри отношения с кръстоносците и дори е предлагал военна подкрепа. Проблемите, в последствие са поради безумните щения нановоизлюпения император Балдуин. Ама там спора е от съвсем друго естество и няма нищо общо с вярата. А, какво да се каже за крустоносците на Владислав Ягелон?Щото той загива в България, в опит да изхвърли ислямската измет от Европа. В армията му воюват православни Българи, православна влашка войска, предвождана от православен воевода...
И ако трябва да обобщя и довърша въпроса за кръстоносците ще кажа, че:
1. Агресията на исляма в Светите земи и Анатолия, и подложените на кланета Християни, са причината за кръстоносният отговор на Християнският свят.
2. Твоите любими перси/ мюслеми, разграбват Ерусалим, палейки църкви и манастори избивайки монаси, разорявайки села. Дори плячкосват Светия кръст.
3. Да се поставят крипто/мюслемите, отреклите от Христа тамплиери, като едва ли не вдъхновители и инициатори на кръстоносното движение е нелепо и показва най-малкото комични познания по тези въпроси, да не кажа никакви.Щото тамплиерите са качени по кладите, унищожени като орден и с конфискувано имущество именно от един главните вдъхновители на кръстоното движение- Светия престол. Освен това - тамплиерите са само един "орден".Един от многото. Тевтонците, малтийците, ливонците, Сантяго, Калатрава, Монтеса, Дракон(където има и православни) и т.н. и т.н. и те ли са антихристи, а? По въпроси, с които не си наясно е по-добре да не вземаш отношение.
По отношение съвременната роля на израел. Докато съществува тази държава, тя ще бъде магнит за ислямските диваци и ще държи вниманието им концентрирано върху нея. В момента, в който изчезне израел орките ще се съсредоточат генерално към
цитирай
28. nkf - Европа и по-специално тези нейни ...
12.04.2012 12:51
Европа и по-специално тези нейни части, които граничат с ислямския свят- Балканите.Освен това израел е чудесен проект и начин за изселване на еврейте от Европа, друг е въпроса, че безкрайно либералните, леви и толерантни, следвоенни европейски политици оставят безконтролни и безнаказани еврйските подривни групи на континента. Отделен е въпросът, че хитрете умници, като тебе, загрижени за всякакви цигани, арабухи и незнам си какви още и искащи унищожаването на израел, може би ще са щастливи тук в България, да се върнат няколкод естки хиляди еврей? Щото, ако израел се закрие като държава тези евреи там няма да стоят и секунда там! Съжалявам, ама в моята България аз еврей не искам, а за циганьорската измет в палестина не давам и пет стотинки. Значи, твърдиш, че израел била антихристиянска държава? сериозно? ами кой пази всички Християнски Свети места? "Хизбула" ли? или може би "Хамас"? Ами питай кой да е ходил на Божи гроб да видим дали еврейската държава, в лицето на институциите си- полиция, армия и др. власти имат, каквито и да е антихристиянски акции? Питай свещениците от софийската Св. Неделя, които редовно организират поклоничество до Божи гроб по Великден да ти обяснят нещичко по този въпрос. Иначе юдаизма отрича Христа и го ненавижда, а същото прави и сляма и ислямската диващина и агресия срещу Християнството и Европа са факт от векове и не знамкакъв дебил и малоумник трябва да си, че да си затваряш очите пред това и да го отричаш. Ами да ти кажа и още нещо, талмудизма плюс кабалата, таро, магията, зодиака и т.н. и исляма имат доста общи неща и имат общ корен в преклонението пред един доста стар, близкоизточен, демоничен култ.
Толков апо тези въпроси.
А по въпроса в коя армия съм служил- ами в Българската. В 24-та, черноморска мотострелкова бригада. В същото бойно подразделение, само че около век по-рано, е служил прадядо ми Ганчо Наков, който е раняван 5 ПЕТ пъти от сърбите при овладяването на Скопие. Другият ми прадядо Никола Христов- Странджата пък е
цитирай
29. nkf - загинал при щурма на Одрин. Така, че ...
12.04.2012 13:00
загинал при щурма на Одрин. Така, че много внимавай как ме наричаш и как лъжеш най-нагло и долно по мой адрес. А иначе аз наистина гласеца ти не съм го чувал, ама ми е казвал човек, който го е чувал, при това на живо. И не знам колко се чува гласа ти, а и не ме интересува. Моят глас, когато трябва, се чува.
Тъй, чакам конкретни и кратки отговори на твърденията ти-клевети по мои адрес? Не се опитвай да откланяш въпросите с брътвежите си!
цитирай
30. dimenzed - Добре си му отговорил, да видим гнидата дали ще философства пак!
12.04.2012 17:11
Жалко обаче, че той не е единственият проблемен индивид в блога, доста са!
цитирай
31. nkf - samvoin, колко още трябва да чакам ...
18.04.2012 11:39
samvoin , колко още трябва да чакам за да обосновеш твърденията си? Колко още трябва да чакам за да докажеш, че не си долен лъжец, клеветник и лицемер? Защо е затихнала графоманията ти и защо не можеш да претвориш неясните си, еднообразни и лишени от познание брътвежи в смислени, обосновани с доказателства, ясни изложения? Къде се покри "ариецо"?
цитирай
32. nkf - Жалко обаче, че той не е единстве...
18.04.2012 11:41
dimenzed написа:
Жалко обаче, че той не е единственият проблемен индивид в блога, доста са!

Така е, обаче този е изключител злобар, завистник, комплексар, лъжец и клеветник. Тази комбинация го прави първенец сред одиозите в блог.бг.
цитирай
33. samvoin - Точно така, израел знае как да си ...
30.04.2012 01:14
[quote=nkf]Точно така, израел знае как да си брани интересите и си ги брани. И да, интересите на държавата израел са сведени буквално до оцеляването й! Освен това е вярно, че израел е твърде сериозна държава. Всичко това са факти- аз констатирам факти. Констатацията на факти не превръща нито израел в МОЯ държава, както ти нагло твърдиш, лъжейки по най-долен, цигански начин, нито мен в еврейн , както отново твърдиш-лъжейки. В този смисъл продължавам да чакам твоите ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ:
1. Имам връзка с , каквито и да е масонски, тамплиерски, сатанински и терористични организации.
2. Че някога изобщо съм имал нещо общо с НДСВ, че съм гласувал за тях или съм ги подържал по който и да е начин.
3. ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ СЪМ ЕВРЕЙН, защото гледам, че и такива лъжи пишеш по мой адрес. Апропо, аз си знам много добре родословното дърво и много подробно от втората половина на 18 век, с имена места на раждане и т.н. И ОТКРИТО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ НЕ БЪЛГАРИ Н-Я-М-А в РОДА МИ!!! Претендирам съвсем отговорно и съзнателно да съм не 100, а 1000 процентов БЪЛГАРИН. Всико това мога да го докажа, документално( архив имам заемащ цял шкаф), а и от началото на 20-ти век и със снимков материал. Тъй, айде сега да вземеш и да докажеш еврейския ми произход! Между другото, системното ти продуциране на лъжи ти придава морален облик на типичен чандал.
Чакам доказателствата за това, къде, кога и по какъв повод съм нарекъл ХРИСТИЯНИТЕ малоценни и къде съм показал, че ги смятам за такива!
По отношение на абсурдните ти твърдения, че понеже съм си сложил ник "кръстоносец" съм показвал, че смятам Християните за малоценни, ами да ти кажа:
1. Кръстоносното движение/ походи е реакция на ХРИСТИЯНСКИЯ свят срещу инвазията на мюсюлманите-турци,перси и араби в Анатолия- Източна Римска Империя и Светите земи- също ИРИ. Когато се заражда идеята, по същество кръстоносна, дори все още не се е появила великата схизма- тя е малко по-късно. И въпреки схизмата папата призовава западни едри благородници да дадат военна помощ
цитирай
34. samvoin - Да, Израел е много "сериоз...
30.04.2012 01:24
Да, Израел е много "сериозна" държава, в разрешените гей - паради при крайнодесен - шовинистичен режим, каквито в Иран с просто немислими и ще останат немислими, а в Източна Европа както виждаме, въпреки либерастията, че още поне има недвусмислена масова обществена реакция срещу последните.
В Израел обаче да разбираме, че това си е естествена част от националните им и "религиозни ценности", от тяхната идентичност и за това с такова щастие ги приемат.
Други части от тази идентичност и "сериозност" на държавата им сa:

- това да наричат нашия Спасител - "маймуна", гордейки се, че техните идейни (Генетични , не са...) предшественици са го разпнали.

- това педофилите - равини, да смучат пениси на бебета и да ги убиват после...

- това сектите им да пият кръвта на християнски деца, да отвличат, да продават за органи, да ни разпространяват противозачатъчни за мъже и жени у нас, да линчуват младежи и крави, да принуждават хора да се самоубиват...

- това да се разпространява измамата - вече насочена незабележимо за всички, наречена "холокост" и "6 000 000", както и "газови камери", което ще има своите материални измерения за България скоро, за историческите - съм говорил...

- това да рушат плочите и на онези, които спряха депортацията им в лагерите на Хитлер, каквито лагери имаше в САЩ, Канада и Австралия за японци и германци, но това никой не нарича "холокост" и не измисля имагинерни 6 000 000 "обгазени", дори не се и споменават тези лагери...

Това също са факти, които са констатирани от мен, но и от други хора преди мен.
Хайде де - опровергай ги?
Не се избиват православни свещенници в Израел ли? Или патриаршията в Палестина - лъже?
Не беше убит православен водач, баш на Бъдни вечер ли?

Искаш доказателства?
1. Вече казах, че доказателство е никът ти и страните и политиците които защитаваш - масони до един.
Кефеше се спомням си и на Ширак и Дънов, в скайпа си...
Самата защита за държава, със символ шестолъчна звезда на Луцифер, някак не лъха на "Християнство" и "Право
цитирай
35. samvoin - славие", независимо от ар...
30.04.2012 01:33
славие", независимо от аргументите.

2. За НДСВ - не знам и не ме интересува, дали си имал общо или не.
Това е все едно, то дори със своите отровни газове които проповядваш, НДСВ е една "детска игра"...
Само гледам, че харесваш "патрона" на НДСВ, който впрочем беше приет първо от и в Египет, ама заедно с "богоизбраните" и слугите им - янки, отиде да "громи" арабските страни...
Едва ли електората на НДСВ от 2001, гласува за участие на България във война срещу Ирак - без никаква българска национална полза от това, за либерализъм и за това чифути, гърци и англичани да ни превръщат в роби и колония.
90% от гласувалите за НДСВ тогава и срещу Костов, СДС и БСП, никога не биха гласували за това, поне колкото ги познавам.
Имах в предвид авторката на този блог, която защитава НДСВ.

3. Къде са твоите доказателства, че съм "мюсюлманин"?
Самото ми име - Христо Ангелов и това, че на всички православни празници - редовно посещавам Български Православни храмове (Въпреки отношението ми, към настоящото болшинство попове в тях, то е друга тема....) - те опровергава тотално и категорично.
После, аз няма как да съм ислямист и какъвто и да е верски фанатик, тъй като не съм религиозен интернационалист, а именно националист. Така например, на мен заради "Православието", не са ми по - братя сърбите или руснаците, от "помаците" и българите край Волга, защото езика, кръвта и националното самосъзнание и съпричасност на ДЕЛО, за мен са много по - важни, отколкото религията - отиваща на втори план за мен, в държавната организация и политиката, но това не значи маловажна и с напълно пренебрегната или отхвърлена роля, след като не съм атеист...
Светска държава и това църквата или никоя религиозна организация, да не е над държавата - обществен балансьор, не прави такава държава атеистична, марериалистична и бездуховна.
Такава беше именно Третия Райх на Адолф Хитлер, където всеки е изповядвал религията си свободно, ако това не пречи на държавата и националното и единство.
Само евреин защитава
цитирай
36. samvoin - Израел, с такъв пламък и настърв...
30.04.2012 01:43
Израел, с такъв пламък и настървление като теб.
Ще тръгна да доказвам произхода ти, когато ти докажеш, че моя е мюсюлмански и имам каквото и да е родство с мюсюлмани, небългари или предатели.
И въпреки това, аз смятам, че от мюсюлманите има много по - българи от теб и такива като теб - ислямофоби, които се кланят на чужди страни и на небългари, че и на съседни нам шовинисти, само и само "срещу ислямската световна заплаха"...

Относно "кръстоносците":

1. Самия твой "свят" Рим - разгромяван от нашия кан ювигии Атила, много преди да бъде разгромяван от персите и прочие (Които тогава, все още в масовата си част, не са мюсюлмани, а зороастрийци.), който е наследник на богоборческия Вавилон, както и днешния ЕС, превзема учението на Христа, тоест не на Христа, а на Савел - Павел, именно за да го фалшифицира.
Кого можеш да кръщаваш, че довчерашните убийци на Спасителя и техните наследници, ще се събудят една сутрин "пречистени и покаяли се християни" (Както Иван Костов и Елена Костова, взели та началото на 90-е, се събудили "демократи" и си хвърлили билета в БКП, а Боко от отказал да се деполитизира милиционер, в името на "Партията - майка" БКП, взел та се събудил "десен" след идването на тройната коалиция, пък Сидеров от плювач на национализма - стана "върл националист"...:D)?
Хахахахаха...
За това ли и до днес Ватикана именно, крие в архивите си автентичното Евангелие, а другото е в двореца на Соломон, до който никой не може да припари и от там именно е откраднато от "кръстоносците" - тамплиери, както и други тайни?
Нали първо трябва да излезе и кои са първоапостолите?
Дали няма да има българи сред тях и да се докаже нашето родство с арамейците, като се и опровергае така византийското кърваво пишманпокръстване в 9 век?
Нима не за това и фанариотите ни палеха храмовете и Евангелията - пет века?
Помисли кои са враговете, много преди да има въобще Ислям, именно на ранните първохристияни?
Как може да е Исляма, далеч преди да го има?
Ти май ще изкараш, че мюсюлмани и разпнаха Исус, ама аз имам друга информация...;)
Но по - важното е, как именно тези "кръстоносци" взеха та "бранеха" Светите Земи от мюсюлманите - колейки, палейки, изнасилвайки и плячкосвайки истинските християни - източноправославни, по своя път, в това число за кратко и България?
Удряйки ни "секирата" в гърба, при османското настъпление
цитирай
37. samvoin - и идвайки в помощ на османците, на ...
30.04.2012 01:55
и идвайки в помощ на османците, на които портата за нашата последна столица - Търново, беше отворена от еврейна Лазар Коен?
Папата - "християнин", който подпомогна рамо до рамо с испанци и англосаксонци, именно Османската империя срещу нас...
По - важния въпрос обаче е: как и защо при "мюсюлманската Османска империя" - "богоизбраните" не бяха пипани, ами само християните бяха обявявани за "неверници" и то изключително православните и срещу тех беше насочван талмудообразния фанатизъм на османската доктрина, който само на книга беше "мюсюлмански", но беше поставил в робско положение и мюсюлманите - без имот когато вече и православните българи имаха такъв, но ги насъскваха само, че те са с привилегии, ама "гяурите" им пречат?
Не беше ли доразгромена Османската империя ПСВ, именно от "солидарните" с нея истински мюсюлмани - араби, от чиито националисти и един не съм срещнал днес да обича турците?
И това са документирани факти...

2. Никаква защита, на никакви Свети Земи не са имали в главата си ония на Запад и тайните им общества - тогава две от тях в конфликт - йезуити и тамлиери, а само това кой да плячкоса именно повече по пътя си и да достигне и заграби тайните на Близкия Изток.
Това се показва от делата им, особено у нас...

3. Моите "любими" перси, няма как да са плячкосвали Християнството, защото религията им Зороастризъм - близка до нашето Тенгрианство, тъй като имаме тясна родствена - генетична връзка с тях, която беше доказана днес, всъщност е била религоиозно широко - скроена.
Това, че нашата е била такава, се доказва от факта, че кан Омуртаг строи православни храмове и не е опожарен и един от прабългарите...
После истински вярващите мюсюлмани и Корана едно към едно, определят именно Христос като "Пророк", което изключва възможността да се гаврят с каквото и да е свързано с него.
Не е зле да ни светнеш, къде са били христоубийците - фарисеи по това време, от чия страна и защо ли "кръстоносците" не ги пипват, ми палят само традиционни юдеи - семити по пътя си
цитирай
38. samvoin - 4. Да, попрочети пак кой е основа...
30.04.2012 02:08
4. Да, попрочети пак кой е основателя на тамплиерите и не е ли един от "кръстоносците", не се ли преплитат там двете плутократични и смъртоносни тайни общества при "кръстоносците" - тамплиери и йезуити?
Така и в Близкия Изток, става дума за взаимните разправи на различни секти - изкривили традиоционните вярвания, още от времето именно на Рим...
Тези конфликти, са били посявани именно от Запада и неговите измислени "нации и цивилизации", за да могат да се разединят коренните населения там и земите да бъдат оплячкосани.
Да не би в създадената от тях и после разрушена бивша Югославия, войните да "паднаха от Небето" я?
Да не би верно Косово да беше "естествена развръзка", а янките верно да отидоха там за защита на албанците?
Хахахахахаха...
Да не би и Русия да дойде без сметка на Балканите, в 1878-а?
Редовия войник и доброволец - може би, но не и руската имперска политика или тази на Бисмарк, която е била да сбие Русия и Османската империя, с цел монархиите да рухнат в Европа.
Такъв е бил и конфликта в Близкия Изток - продължаващ и сега, с нова "закваска" - измислените "семити" - днешни евреи - ашкенази и ционисти, избиващи прочие истинските семити там.
Глупотевините които си изръсил за Израел и логиката ти, е също толкова алогична.
По твоята логика, аз ще кажа, че ако Израел бъде затрит и спрат конфликтите там, а на Палестина се даде независимост, че няма да има такъв арабски наплив в Европа и този сблъсък между разбиранията на Ислям и Християнство, както го е нямало преди 1945-а година и преди създаването на Израел, в Европа.
Защо тогава е нямало проблем с арабите и Исляма?
Тогава имало ли е араби и мюсюлмани във властта?
Но да, евреи в Европа имаше тогава, има и днес.
Между тогава и сега обаче, разликата е много малка, но все пак съществена: степента им на наглост, с които тогава и сега деморализират християнските общества и древните цивилизации и култури - ранни потомци на арийците и създатели на човешкия прогрес.
Тогава еврейските тайни съзаклятия ги деморализираха
цитирай
39. samvoin - а след създаването на Израел и мита ...
30.04.2012 02:37
а след създаването на Израел и мита за "холокоста" и "6 000 000", върху който беше създаден, не само не спряха и не намалиха настъплението си и наглостта си в Европа, но и решиха, че вече нямат никакви пречки пред себе си и станаха съвсем нагли и ненаказани, под крясъците при всяка критика за тяхно действие, че "холокоста се завръща", идва "нов Хитлер и нацизъм" и прочие...
Доказаха, че те не без покровителството на англосаксонците и западните победители във ВСВ, редом с разгромените и унизени народи - окупирани и до днес, те хем могат да избиват нагло и арогантно истинските семити в Близкия Изток, с които почти нямат в голямата си част гететична родствена връзка, но и да не изоставят наглите си претенции и стремежи спрямо стара Европа, а именно секти, искания за компенсации и репарации, искане на още и още власт и имущество, на още привилегии, че и някъде даже на автономия.
Създаването на Израел и дори спирането на войната там, позволението им да прочистват верски и етнически безнаказано, само на тях, доказаха, че въобще не ги "натавиха", но дадената им сила в Израел, бива дваж по - голяма и в Европа, а в частност България - срещу нас, макар не с такъв отявлен жгеноцид и прочистване като тоя в Палестина, но много по - умел като резултати - чрез секти, аборти, противозачатъчни, презервативи и в името на "свободния пазар и движение" - масово изкупуване на земите ни и имотите ни на безценица - редом с покровителите им - англосаксонци, когато българина е неконкурентен да купува, но и му е забранено това в техните страни.
Така като гледам аз лично, а и не само аз, България не се изкупува от иранци, палестинци или египтяни, не се изкупува от иракчани, сирийци или марсианци, а се изкупува от англичани и евреи - онези които имат най - много интерес от внушаваната "ислямска заплаха".
Сега евреите със съвсем голяма сила обладават и деморализират християнските общества в Европа, не само дето Израел не им "удари спирачки".
Искате да ни внушите, че смазването на Иран и ядрен
цитирай
40. samvoin - Израел, ще ги усмири повече? Б...
30.04.2012 02:45
Израел, ще ги усмири повече?
България май нямаше иранец - външен министър преди, когато заради Израел отидохме да сме пушечно месо в Ирак, без никаква файда за България, а сега нямаме министър - служил в армияна на Иран...
Разбира се, че "ислямската заплаха" е нужна, включително да бъде изкуствено създадена чрез провокации и от двете страни, за да се скрие от къде идва истинската деморализация на християнските общества и обществата - древни цивилизации и потомци на арийците.
За това и съществува схемата, именно арабите да се прогонват от техните земи, да се препращат в Европа и тук да става сблъсъка между цивилизациите и религиите, посредством именно либерастките общества и това да е "пясъка в очите", за да не видим истинската заплаха...
А това дали в България, ще се "върнат" или ще нахлуят по - точно десетки хиляди "богоизбрани", зависи само от България, не от това ще има или не Израел.
Защо да не ги пратим в "кулет" например на Англия, на която бяха и са любимци или на САЩ и Франция, ако продължат да им бъдат?
Нима Косово като не съществуваше, България пусна албанците дето искаха да влезнат тук, щото Албания не ги искаше?
Като няма Кюрдистан или Палестина, в България има ли десетки хиляди кюрди или палестинци?
А баски и каталунци?
Това "геноцид и холокост" ли е над последните, че нямат държава и наистина са асимилирани и изтребвани в своите изконни земи?
А българите край Волга?
Защо да не доведем тях, ми точно чифутите, ако го нямало Израел, че и да им даваме привилегии?
Сега като има Израел, не купуват и на нахлуват у нас ли?
Защо в Търново има еврейски град и техен - масонски колеж?
Защо такъв планираха и в Русе и се интересуваха от земята на тетевенско?
Защо се интересуват постоянно от "антисемитизма" в България, ако не мислят да я превземат и от това какви книги се издават тук и какви предавания се водят?
За Исляма може да се говори, тоест срещу и да няма последици, но ако някой заговори за "холокоста" и "богоизбраните" - справка" Кубрат Томов и Георги
цитирай
41. samvoin - Ифандиев (Последния не ми е сред ...
30.04.2012 02:55
Ифандиев (Последния не ми е сред "любимците", но това е отделна тема...), да се е разминал без последици?
Има ли обаче същите последици за СКАТ, Яне Янев, "ВМРО" и прочие, а аз защо за разлика от вас съм баннат от всички "български и националистически" форуми?
Защо ли Сидеров млъкна по еврейската тема, откакто големите и гледани медии му дадоха трибуна, нагуши се и стана член на "Малтийски орден"?
Не само това, но и няма да закъснее момента, до края на тоя мандат и да се приеме закон, според който всички отричащи "холокоста" - да лежат в затвора и това ще стане скоро, в миналия парламент, именно "демократа" Филип Димитров го предлагаше и е парадокс, но факт, че тройната коалиция (Макар също начело на евреин, какъвто е и Димитров!) го отхвърли, просто щото имаше глупостта да се направи на "антикомунист" пред синия електорат и да прикрие истинският си замисъл, включвайки в него и отрицанието престъпленията на комунизма, слава Богу - идваха избори...
Ето защо, твоята теза е пълна безсмислица, с която защитаваш Израел и наверно криеш истинските причини да го правиш.
Не можеш никой да заблудиш!
По твоята логика, същото важи и относно Християнство и Исляма или деморализация на Християнството и изтласкването му от Исляма, именно от това дали властта ще е либерална, дали протектира и брани определена религия и ценности в определена страна и не на последно място - изчистихме ли "двора" на нашата БПЦ от боклуци, продажници и "търговците в храма" - доносници, масони и хомосексуалисти, които трябваше да "ПОЗНАЕМ ПО ДЕЛАТА" или само си мислим, че сме християни, а не следваме Заветите на Спасителя?
Не това, дали ще я има Палестина и дали ще има Израел...
Ако Израел бъде заличен, ще е едно смазване на еврейската наглост по света и едно сплашване и зависимост от страните в които са сега, принуда повече да се съобразяват, за да не бъдат изметени въобще отвсекъде!
Ако съществува поне независима Палестина, то поне Израел ще е малко притиснат до стената, а евреите - по - уплашени.

цитирай
42. samvoin - Ако пък съществува в момента ядрен ...
30.04.2012 03:02
Ако пък съществува в момента ядрен Иран - паралелно с ядрен Израел, ядрен Пакистан и ядрена Индия, то световния баланс ще е такъв, че нова голяма война в Близкия Изток или световен мащаб - пагубна за целия свят, ще е много по - малка вероятна или поне взаимна употреба на ядрено оръжие при една война, при което не само двете страни ще са самоубийци, а и убийци на почти цялото човечество и природа.
После, другия психологически ефект ще е, че въпреки световното статукво установено 1945-а година, ще има и една невлезнала в сметките ядрена страна, която не е била до вчера от сметаните вечно за 'велики сили" и "големи", които ще решават вместо нас.
Пред една националистическа България пък - излезнала от ЕС, ще се отвори една възможност при правилно и прагматично водена външна политика, да се обърна по - активно към далечна Азия и дори да преразгледа руския енергиен монопол, като вече Русия ще има мощен търговски и горивен конкурент, именно в лицето на Иран - имащ цялата менделеева таблица.
Иран със сигурност пък ще има нужда от неща, които там няма поради климатичните условия, а ние можем да му ги доставим, но сега ги доставяме или ще ги доставяме на Турция и Израел, на Гърция, Чехия, еничарите от БЮРМ и прочие и то на безценица и без да получаваме нищо жизненоважно в замяна.
Най - малкото, ще можем да поставим условия на Русия, а на Запада - съвсем.
Така например, ако Япония или Третия Райх бяха ядрени сили, янките нямаше да пуснат атомна бомба над Япония, а поне Япония нямаше да е превзета, капитулирала и смазана, пък това създаваше все пак възможност и света да не е само, уж двуполюсен, а всъщност еднополюсен като днес и ние да имаме повече избори и сили пред себе си.
Нямаше и да ги има антиприродните последици.
Така например, атомната бомба на СССР, изключи възможността Запада да пусне тук такава и неслучайно германеца - създател на атома, откраднат от датския евреин по - късно, на който имаше глупостта да се довери я дава на СССР.
Да не е защото много ги обича?
цитирай
43. samvoin - Не знам за Израел свещенниците от ...
30.04.2012 03:20
Не знам за Израел свещенниците от "Света Неделя", какво биха казали, ама би требвали бившето и име, а и паметната и плоча да помни, какво е станало със "Свети Крал" и не го ли направи специфичното име на "христолюбивия" и "богоизбран" Марко Фридман?
Да, многократно са спирани местни християнски шествия до Светите Земи, а вече и посочих, че постоянно са избивани християни в Израел, ама къде ще се допусне "антисемитизма" на тия новини?
Разговарял съм с привърженици на "Хисбула" и не зная да имат нещо срещу Православието и някъде в документите им да пише, че се борят за унищожението му по света или в Близкия Изток.
В мюсюлманските държави - Сирия и Ирак, по времето на настоящия националистически режим в първата и по време на падналия вече на Саддам режим във втората, нямаше нито една верска репресия, а в Сирия няма и сега от властите.
Конституционно - мюсюлмани и християни са равнопоставени, а в Ирак, по времето на Саддам - държавата отпускаше пари за православни храмове и литургиите се излъчваха в националните медии, както и шествията.
В Сирия пък, обидата срещу Християнството или който и да е гражданин на Сирия, на верска основа, е строго наказуемо от законите.
В Египет, един получи при миналия режим смъртна присъда, за разгласяваните широко антихристиянски погроми, а обида на Християнството в медиите, е все още невъзможно.
И там християни ходят съвсем свободно на екскурзии и има силни и компактни християнски общности и дейности, които бяха покровителствани поне доскоро на държавно ниво.
Още с независимостта на Египет, реализирана от полковник Абдел Насър - създал впрочем доброволчески корпуси в подкрепа на Тристранния пакт и самия той углавил партизанско движение тогава, в уредбата на страната е заложена пълна верска равнопоставеност, по образец в това отношение, именно на Третия Райх.
В Иран нещата са значително по - различни, но все пак - лично съм видял с очите си, че в парламента на Иран е допусната партия на католическото малцинство - с няколко депутата, на
цитирай
44. samvoin - арменското малцинство, на кюрд...
30.04.2012 03:28
арменското малцинство, на кюрдското малцинство, а също и на други деноминации на Исляма, но и на зороастрийците имаше мисля един представител.
Наистина там държавата е принципно от верски характер и протекционизъм спрямо определена деноминация на Исляма, но не може да се каже, че срещу малкото християни там нетърпимостта и репресиите, са на нивото на което в една Саудитска Арабия, Обединени арабски емирства, Катар, Кувейт и прочие - все страни, славещи се с близост до САЩ и прозападна официална ориентация, неправещи нищо активно срещу Израел.
И въпреки това, знам германец - национал - социалист, който е добре приет и посрещнат от народа на ОАЕ, макар да е католик и живее там и работи като преподавател, афишира отявлено възгледите си, които по негови думи се посрещали добре от населението, както и "Моята борба" там била популярна...
Къде избяга и Юрген Граф и как така "фанатичния" Иран, дето иска да изтреби християните, дружи основно с християнските Беларус, Венецуела и Русия търговски, а също искаше да строи рафинерия у нас?
Защо когато Ахмадинеджад, държеше своите исторически речи - буквално размазали морално победителите в ПСВ и ВСВ и колонизаторите и угнетителите на човечеството, държеше Евангелието в едната ръка, а в другата Корана - един прикрит факт и е целунал и двете?
Защо беше посрещнат от силно религиозните южноамериканци, с аплодисменти с които и папата там не е?
Нали бил враг на Християнството?
Защо на Конференцията за холокоста в Техеран, се изказаха толкова много християнски водачи и свещенници, в подкрепа на Ахмадинеджад и Конференцията и тя беше уважена от толкова световни историци - светила?
Не на последно място, защо ли Ахмединеджад е недолюбван от най - консервативните религиозни водачи на революцията там и все повече беше упрекван в национализъм, както му и създадоха радикално - религиозно - опозиоционно ядро в парламента?
Виждайки кадри от Техеран и техническия напредък, не ми се виждат да наподобяват Афганистан при талибаните...
цитирай
45. samvoin - Ако ще се барабаним със своите пр...
30.04.2012 03:37
Ако ще се барабаним със своите предци, аз нямах такова намерение, но ок:

Аз по майчнина линия съм потомък на воевода от ВМРО - загинал в неравен бой, по време на Илинденско - преображенското въстание, с думите: "По - добре смърт, отколкото скотски живот!", макар да му е предлагано да сдаде оръжието - той и четата му и да си заминат за България - живи и здрави.
Трябва да се отбележи, че участва като доброволец от Брацигово, в това въстание.
По баща пък, съм потомък също на човек участвал в битката за Одрин, ранен два пъти, с Орден за храброст и убил 7 турчина, пленил четирима...
Имам и прадядо - подофицер от ВСВ, който е служил във Враня и е потомък на одринска бежанка.
Мога и още да изреждам, но спирам до тук...
Няма смисъл да се барабаня с предците си, нека първо докажа аз кой съм, не като "величеството - нищожество", дошло на власт върху къде верните, къде неверни "лаври" на баща си и дедо си, а продало ордените на дедо си...
Не служих в нашата армия, само поради два пъти отлагане - веднъж поради временна неспособност на лявата ми ръка, след схватка с ей такива сополи, а първия път пък заради още една година учение.
Когато трябваше да служа, просто премахната на третата година наборната военна служба, но удостоверението от комисията, че съм годен - стои в къщи.
Въпреки това, не мисли, че ако се налага - умея зле да поравя с пистолет, пушка, автомат, а и с нож.
С първото, второто и последното - съм доказвал, че мога, на "мераклии" дето са ме предизвиквали...;)
За съжаление, въздържах се да не им го докажа до край, само поради ненормалните закони на колонията - бивша България, в които параграф "убийство при самоотбрана и отбрана на собтсвеността", не съществуват...
цитирай
46. samvoin - Жалко обаче, че той не е единстве...
30.04.2012 03:40
dimenzed написа:
Жалко обаче, че той не е единственият проблемен индивид в блога, доста са!
Това, че си пишеш сам от неколко ника и блога тук, като от единия се правиш на нацист, а от другия си показваш кой си, само говори за твоята шизофрения, а може би раздвояване или разтрояване на личността...;)
Може би и че си платен провокатор, нека всеки сам си направи извода, но все едно от двете е, според мен...
И имам много по - важни или интересни занимания, от това да се занимавам с твоите дрисни и пръдни в интернет.
Злобния, завистливия и комплексирания, е тоя който обиди другия пръв, а това си ти.
Имам и доказателства...
Ха обясни, от къде се корени истерията ти срещу мен? ;)
цитирай
47. nkf - Значи, доказателство, че съм ев...
02.05.2012 13:20
Значи, доказателство, че съм еврейн е ника ми "кръстоносец" и че съм констатирал факти за държавата израел? Това ли ти са доказателствата? Само, че това не са доказателства, а малоумен опит да оправдаеш лъжите си. Аз искам доказателства, свидетелстващи за еврейския ми произход, както ти твърдиш- лъжейки. Давай, посочвай, ама с факти от родословието ми, с факти че съм изповядващ еврейската религия! От друга страна, аз нямам какво да доказвам спрямо теб, най-малкото защото твоята мизерна личност на недоразвит комплексар- джудже, с нива на менталност равни с тези на кучето на Павлов; ходещ по ж-п гарите с разни цигани и циганки, не способен да завърши дори средно образование, и най-вероятно все още издържан от майка си; изоблечен от собствените си съпартийци като хомосексуалист- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Това, че ти, като един истински помияр, ходиш насам-натам и лижеш подметките, и крачолите ми, скимтейки разнасяш лъжи и клевети за мен - те прави още по-жалък, мизерен и долен. Това, че системно лъжеш и клеветиш те изравнява, като нравственост и аморалност, с циганите и еврейте. Всъщност, изпозлваш същия метод на очерняне и оклеветяване, както тях. Ти, който се пишеш за ариец ( дето ни по външност-жалка, ни по характер и морал си такъв хахаха) не си, а просто един лъжец. Ако беше ариец - мъжкар, щеше да обосновеш думите си с безспорни факти и доказателства, а не да сучеш и да мънкаш, като истински хомосексуалист и да разтягаш локуми, като циганин на панаир.Апропо, съпратийците ти явно съвсем точно са те усетили кой си и що си. Така, обобщавайки да ти кажа още веднъж кой си и що си - типичен лъжлив мангал-чандал. По всичко останало дето си писал...момиченце, трябва още много хляб да изядеш и книги да прочетеш, и с хора да се запознаеш и да говориш, за да почнат да ти стават ясни нещата. Което пак е невъзможно, тъй като си твърде обременен от недостатъци.

П.С. Димензед няма нищо общо с мен, както отново лъжеш, по причини на параноя, най-вероятно.
цитирай
48. nkf - Пикльо, аз, за разлика от тебе не ...
02.05.2012 13:30
Пикльо, аз, за разлика от тебе не мога да вися по цял ден пред компютъра, чудейки се, кого да клеветя и за кого да разнасям лъжи, показвайки непълноценната си болна менталност.А немога да си позволя да вися денонощно в нет-а, защото работя, за разлика от тебе, дето си издържан от майка си, а си на 27-8 години. Затова и нямам, а и няма как да имам нито времевата, нито чисто физическа възможност да регистрирам блогове, безброй и да ги подържам. Пък и това не ми е в стила. Един блог имам и това ми е достатъчно.

П.С. 2 Забелязвам, че си разширил клеветите и лъжите спрямо мен, наричайки ме дъновист, и там нещо съм бил подръжни на ширак ли, митеран ли... нещо такова! Наистина си доста долен и лъжлив циганин.
цитирай
49. samvoin - Значи, доказателство, че съм ев...
02.05.2012 23:17
nkf написа:
Значи, доказателство, че съм еврейн е ника ми "кръстоносец" и че съм констатирал факти за държавата израел? Това ли ти са доказателствата? Само, че това не са доказателства, а малоумен опит да оправдаеш лъжите си. Аз искам доказателства, свидетелстващи за еврейския ми произход, както ти твърдиш- лъжейки. Давай, посочвай, ама с факти от родословието ми, с факти че съм изповядващ еврейската религия! От друга страна, аз нямам какво да доказвам спрямо теб, най-малкото защото твоята мизерна личност на недоразвит комплексар- джудже, с нива на менталност равни с тези на кучето на Павлов; ходещ по ж-п гарите с разни цигани и циганки, не способен да завърши дори средно образование, и най-вероятно все още издържан от майка си; изоблечен от собствените си съпартийци като хомосексуалист- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Това, че ти, като един истински помияр, ходиш насам-натам и лижеш подметките, и крачолите ми, скимтейки разнасяш лъжи и клевети за мен - те прави още по-жалък, мизерен и долен. Това, че системно лъжеш и клеветиш те изравнява, като нравственост и аморалност, с циганите и еврейте. Всъщност, изпозлваш същия метод на очерняне и оклеветяване, както тях. Ти, който се пишеш за ариец ( дето ни по външност-жалка, ни по характер и морал си такъв хахаха) не си, а просто един лъжец. Ако беше ариец - мъжкар, щеше да обосновеш думите си с безспорни факти и доказателства, а не да сучеш и да мънкаш, като истински хомосексуалист и да разтягаш локуми, като циганин на панаир.Апропо, съпратийците ти явно съвсем точно са те усетили кой си и що си. Така, обобщавайки да ти кажа още веднъж кой си и що си - типичен лъжлив мангал-чандал. По всичко останало дето си писал...момиченце, трябва още много хляб да изядеш и книги да прочетеш, и с хора да се запознаеш и да говориш, за да почнат да ти стават ясни нещата. Което пак е невъзможно, тъй като си твърде обременен от недостатъци.

П.С. Димензед няма нищо общо с мен, както отново лъжеш, по причини на параноя, най-вероятно.
Какво е род
цитирай
50. samvoin - ословието ти, твърде незначителен ...
02.05.2012 23:35
ословието ти, твърде незначителен и невзрачен, както и безизвестен си - въпреки напъните си тук да се прочуеш, за да се заравям в родословието и данните ти и да ги разравям, а и не това е толкова важното в случая.
То не е доказано, че и Николай Младенов има евреи в рода си или че е приемал някаква религия изобщо, не е доказано и че Яне Янев е евреин, ама какво от това, като са по - евреи от евреите и по - ционисти от наследственообременените ционисти?
А и евреите са сбирщина с всякакво родословие, а не "семити", както се пишат.
То и "македонците" са с български родословия, ама какво от тва?
Имаше и една еврейка, де се барабанеше в некви женски вестници, че баща и и дядо и, били участвали в Балканската война, а тя сега гражданка на Израел...
И да, ника "кръстоносец" и то на английски, ако не че си евреин, то далеч не говори за това, че отстояваш Българщината и че имаш общо с Православната вяра, щото не знам за православни "кръстоносци", но знам само православни, особено сред българите - единствено борили се срещу тях и размазвали ги.
И не е само това, всеки може да види доказателствата в блога ти и истерията с която се дереш срещу всички днешни антиционистки настроени, а преди се правеше на "нацист"...
Всички днес, които са срещу САЩ, Израел и Англия, са за тебе "комунисти", "ислямисти" и не знам си още какви, както и всички антизападно настроени, типично ционистка истерия...
Какво повече да доказвам?
Нали ционистката пропаганда, днес ни отклонява в Европа вниманието с "ислямизацията", за да не се съсредоточаваме върху престъпленията и привилегиите на "богоизбраните", в националните - християнски държави и с какви прийоми те ги обсебват и обладават.
Общо взето, днес всяка радикална ислямофобия, не е никакво Християнство или европейски национализъм, а чисто и просто си е криптоционизъм, ама ционистите опитват да окупират сега и европейското националистическо пространство.
А твоите еврейски типично лъжи (Не си се научил и как се пише "евреИн", а не "евреЙн...), също
цитирай
51. samvoin - говорят за твоя произход и жалка ...
02.05.2012 23:44
говорят за твоя произход и жалка същност, за твоя характер, нямащ нищо общо с такъв на християнин и българин, а още по - малко пък на ариец...
И какъв е моя ръст и какъв твоя бе, квазимодо? А?
Аз моя си го казах - 1.75.
Не казвам, че съм много висок и не искам да бъда, ама 1.75, не мисля, че е на "джудже".
Хайде докажи, че съм хомосексуалист де? Доказателства?!
Нека майка ти дойде и ме провери, ама ако е некоя кривозъба и кривоноса като тебе, нема да ми го вдигне...;)
Нали съм ти виждал снимка, бе? Ти ще ми говориш за физически дадености и красота...
Хахахахахахахаха....
И да, беше написал в скайп под аватара си, както цитат от Жак Ширак, така и от Петър Дънов и не можа да кажеш нищо, видял съм го с очите си и ще потърся хронологията, но от тогава преинсталирах.
Съжалявам, че не го снимах.
После, кои мои "съпартийци" са ме "изобличили" и с какви доказателства, бе?
Я покажи "доказателствата" им?
Доколкото си спомням, аз напуснах тази партия през месец юни 2009-а година и да, за това имам доказателства - Заявлението с датата, изпратени заедно с членската ми карта лично на доктор Иван Георгиев (Лека му пръст.).
Два дни след това, той ги беше получил и ми се обади лично по телефона, за да изкаже съжаление, че ги напускам, но и също, че много от моите аргументи са правилни.
За жалост, той вече не е жив и няма как да потвърди.
Останалите, ако визираш дегенерата и наследственообременения Емил Антонов - с малкото име "доктор", дето са му поръчали чифутите - твоите "духовни" братя, да си сложи мустачки като Хитлер, за да го резили и да внуши, че Хитлер е приличал на него и е точно тоя дегенерат, който полукомичните филми на следвоенната пропаганда го дават, ами всеки може вече да види от интернет автентичен портрет или филм с Хитлер и да го сравни с квазимодото.
Аз имам, за разлика от твоя себеподобен дегенерат, точно ръска на Адолф Хитлер - 1.75, неговата коса и въпреки това, зная, че ще е кумично да си сложа неговите мустаци и прическа и да се самооприличавам с него, а
цитирай
52. samvoin - още по - малко пък с Левски и Ботев ...
02.05.2012 23:52
още по - малко пък с Левски и Ботев (Макар да са ми казвали някои, че ми липсва само прическата на Ботев и то не един, именно за това и не бих се оприличил, защото зная, че не съм заслужил и зная кой съм и кой мога и трябва да бъда, не ме тресе раздвояване на личността или самовлюбеност и самомнение...).
Какъв е ръста на твоя кумир, дето ме бил "разобличил" със злобното си комплексарско съскане и истерия, с която и за слепите и глухите дето са го чули и видели стана смешен, особено за тия де ме познават и то в тази ченгеджийска - маргинална телевизийка на ченгенцето от 6-и отдел на ДС - Петър Манолов?
Но кой беше "съглашатая" му?
Мазния, дебел, грозен и доста по - нисък от мен хазаро - чифут - Стефан Сталев, разбира се пак визуално и морално твой себеподобен, за който на един форум ясно излезе разписка, че е имал вземане - даване с Якоб Джераси и дарявал пари на софийската синагога, освен и че се твърдеше, че бил полутурчин по произход.
Защо ли е дарявал пари на синагогата?
Ами виждайки мутрата му, злобата му и особено тези дето ме познават - клеветите му срещу мен, за които отлично знаят, че не кореспондират с истината, мисля се досещат отлично всички...;)
Тези по - високи и снажни ли са от мен? :D
Доколкото си спомням, Емил Антонов е бил лекар на някакви евреи, ако въобще може да е лекар и това го каза Георги Ифандиев, в едно предаване на енциклопедиста Кубрат Томов.
Спомням си реакцията на Кубрат Томов, когато проявих пред него интерес към пасквилните куку - помии на Емил Антонов, които можем да видим на всеки централен щанд, за разлика от книгите на авторитети като Никола Николов, Кубрат Томов, Юрген Граф и прочие...
Това мисля, че също говори - само посебе си.
Защо не попиташ, какво ще ти кажат например за мен, моите бивши съпартийци - Атанас Атанасов от Варна - бивш член на НДЗПЧ на Илия Минев, от преди 1989-а година?
И той е безработен като мен, защото именно не сме евреи, комуняги, либерасти или ГЕРБ-ери, а в тази държава само тези, ужким "работят"...
Защо н
цитирай
53. samvoin - е попиташ и независимист национ...
03.05.2012 00:01
е попиташ и независимист националист - политически затворник от времето на комунизма и близък съратник на Илия Минев - Николай Галев?
Попитай го да ти даде характеристика за мене и за тези двамата дегенерати, той ще ти ги характеризира най - точно...;)
Тези са мои бивши съпартийци и съидейници и сега (Единия ми е бивш съпартиец, а другия съратник...).
Доколкото освен тва си спомням, лицето Стефан Сталев беше изритано за разлика от мен, най - позорно и то лично от доктор Иван Георгиев от партия БНРП, малко преди да почине.
Друг е въпроса, че не изложи до край и по същество причините да го изрита, а аз бях влезнал по - рано от него в БНРП.
Какъв съпартиец може да ми е този, когато именно той беше изобличен, че никога не ми е бил съпартиец?
Той съедини именно БНРП със стипендиянта на Сорос - Боян Сранков Боянов - Педерасате, заради което и аз именно напуснах партията през 2009-а година, както и за сюрията комунисти и либерали, с която тази партия се беше коалирала за настоящите парламентарни избори.
Именно заради своята идейна последователност!
После, най - отговорно твърдя и това може да се докаже чрез документацията на БНРП, че дегенерата и наследственообременен изрод, с видими психични отклонения и нервни проблеми, докато аз бях член на БНРП в периода 2007-2009, НЕ Е ЧЛЕНУВАЛ В ТАЗИ ПАРТИЯ и не е бил съпричастен към нашата дейност, но беше съпричастен в този период изцяло към дейността на "Атака" и СКАТ и почти всяка вечер по СКАТ, излизаше да защитава Волен Сидеров и да го нарича "новия Левски".
В този период, БНРП водеше непримирима война и то по всички фронтове, с псевдонационалистите от "Атака", "ВМРО" и БНС.
Как може да ми е бил съпартиец един дегенерат, с който видимо сме били в противникови лагери и партии и какви допирни точки е могло да имаме, че и да ме познава, за да ме коментира - не зная...
Това твое алогично "доказателство", просто отново доказва твоята шизофрения и липса на закач с главния мозък.
Докажи, че някога Емил Антонов ми е бил съпартиец?
цитирай
54. samvoin - Ти още малко и си на път да изкараш и ...
03.05.2012 00:04
Ти още малко и си на път да изкараш и Гарена от Кърджали - сега в ДПС, пак "мой съпартиец", той също се разбра, че некога е бил член на БНРП...:D
Както и еврейна Георги Рудолф Сачков, Венцислав Върбанов и бившия "син" кмет на Плевен - Найден Зеленогорски, че и шефа на РДВР - Пордим, по време на тройната коалиция, под чието ръководство протичаше най - ожесточения терор над българите в село Мечка - плевенско...
И тези ли са ми били "съпартийци"? :D
Че аз научих, че са били в БНРП, както и един де се е бил на страната на сърбите в Босна, чак след като вече не бях член, но и че отдавна не са такива...
Колко гласа взе дегенерата Емил Антонов на изборите, де предоставил "доказателства" срещу мен?
Май и неговите, почти себеподобни скинари и те не са го взели насериозно? :D
цитирай
55. samvoin - Не мога да кажа на 100%, че перкото ...
03.05.2012 00:11
Не мога да кажа на 100%, че перкото "димензед" и ти сте същото лице, но определено сте не повече от макс четирима провокатора - "комбина" в блог.бг, а шизофренната комбина между ужким нацист - хитлерист и почитател на Израел, някак не се връзва и е доста "съмнителна", меко казано...
Респективно, вас ви направлява един и същ център и изглежда целта е ясна и тя е евреите да се изпишат толкова велики, че и така да се докаже "еврейската диря" при Хитлер и неговия строй и революция, както и при всяка промяна по света, която се е случила...:D
Плоски и прозрачни сте.
А баш ти за хомосексуализъм, недей да говориш, щото в сериозната според теб държава - Израел, хомосексуализма е на пиедестал и е част от "националните ценности", след като при един "сериозен" - крайнодесен и шовинистичен режим там, гей - парадите се провеждат и то без никаква обществена съпротива, каквато има в целия християнски свят, а в ислямския са просто все още невъзможни, особено пък при крайнодесните режими, каквито управляват в почти всички ислямски страни днес. ;)
Точно колкото за сега изглеждат невъзможни комунизма, либерастията, както и каквато и да е форма на чифутска власт, обладание и деморализация на обществото и религиозните, духовни и морални устои...
За тва и ционистите и ционолюбци, в едно с либерастите и пишмандесните в Европа, така яко се дерете за "ислямската заплаха", срещу Иран и Исляма...;)
Не е за нещо друго и от позицията на някакво Християнство, което вашите любимци подкопават и деморализират...;)
Спомням си веднъж как настървих един евреин в нета, с мое изказване срещу гей - парад в България.
С този евреин, ме шътна в общ чат, именно един полуарабин от България...
цитирай
56. samvoin - А тва дали с некой и некога съм бил на ...
03.05.2012 00:14
А тва дали с некой и некога съм бил на некоя гара, та от кога и гарите станаха твои и на твоите братя - чифутите? :D
Забранено ли е и коя от твоите клевети точно, доказва този факт, ако съм бил на дадена гара?
цитирай
57. nkf - Така, да обобщя накратко: 1. Д...
05.05.2012 14:58
Така, да обобщя накратко:
1. Доказателства за еврейския ми произход не представи, а и няма как да представиш, защото аз НЕ СЪМ ЕВРЕЙН.
2. Доказателства за членството ми или връзките ми с масонски, сатанински, тамплиерски, терористични организации също НЕ ПРЕДСТАВИ. Няма и как да представиш, тъй като нямам, каквато и да е връзка с такива, нямам и съответно не членувам в такива. Аз съм Християнин, вярващ, за разлика от тебе.
3. Доказателства- за поредната ти лъжа- относно "дъновизма" ми и ... някаква абсурдна подръжка на ширак, също няма. А няма, защото Аз съм Християнин, а дънов- не. Прочее, последният е окултист, проповедник на "нова епоха". Аз съм НЕтолерантен към дъновизми, юдаизми, ислям, тангризми и т.н. сатанизми, именно щото съм Християнин.Съжалявам, пикльо или по-скоро пикло- ти си по толернатността.
От всичко това следва, че ти СИ ЕДИН ЛЪЖЕЦ, АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК. И както вече казах, в коментара си по-горе, тази ти иманентност да лъжеш и клеветиш, ясно очертава, че имаш идентична с циганите и еврейте менталност. Тоест, ти си чандал. Между другото, в Индия, където и до днес действа кастовата система - един истински арийски ред - ти, поради моралните си и духовни недъзи, щеше да бъдеш извън кастовата система- при чандала (циганите). Ама то май не е нужна кастова система- ти и без това дружиш с твоите духовни братя- циганите. Относно твоя хомосексуализъм. Аз няма какво да доказвам- да доказват тези, които те уличават. Аз знам от твоите съпартийци, които публично, от телевизионният екран, те уличиха в педерастия. Явно си имат основания за това. Сега, отделен е въпроса, че и на разни места из нет-а (форуми и т.н.) говорят за теб като за хомосексуалист, а и поведението ти е... едно такова, като на момиченце.
4. Ако има нещо да казваш за майка ми- ела ми го кажи в очите, педалче долнопробно.
5. Относно моят ръст- 184 см, прпорционална, атлетична фигура, вследствие на дългите години активен спорт.
6. Не се напъвам да ставам известен, при все това
цитирай
58. nkf - в Бургас ме познават довлно много ...
05.05.2012 15:25
в Бургас ме познават довлно много хора, като се започне от политици в местния парламент, мине се през известни и уважавани антикомунисти- дисиденти (включая и националсоциалисти ( а не измисляци, като тебе), мине се през писатели и художници и се стигне до ВСИЧКИ скинари и подобни. Ако съм искал известност, лесно бих я постигнал и затова не ми е нужен никакъв блог. Но на теб ти е трудно да разбереш тези неща, защото не ги знаеш, непостижими са теб, а и ти живееш само и единствено в интернет. В твоя случай, всъщност, говорим и за асоциалност, и това е другата причина, поради която намираш естествената си среда сред циганите по гарите, тъй като и те, като тебе, са асоциални маргинали.
По останалата част от брътвежите ти, засягащи политика, култура, история, религия изобщо няма да вземам отношение, поради простата причина, че си на много ниско равнище и ти липсват почти изцяло познания. Просто е загуба нарвеме да влизам в полемики, по тези въпроси, с откровен глупак, лишен от разсъдъчни и познавателни възможности.
Заключение: След като се изясни какво представляваш и колко струваш, приключвам диалога, поради по-нататъшната му безсмисленост. Обаче само ОЩЕ ВЕДНЪЖ да видя някъде из блог. бг спам, от твоя страна, и разпространяване на ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ по мой адрес, ти обещавам, че всичките ти кирливи ризи ще станат достояние на всички... най-малкото тук, в блоговото пространство. Щото, ти си имаш кирливи ризи, дето още те показват и като лицемер и двуличник.
цитирай
59. samvoin - Така, да обобщя накратко: 1. Д...
06.05.2012 00:11
[quote=nkf]Така, да обобщя накратко:
1. Доказателства за еврейския ми произход не представи, а и няма как да представиш, защото аз НЕ СЪМ ЕВРЕЙН.
2. Доказателства за членството ми или връзките ми с масонски, сатанински, тамплиерски, терористични организации също НЕ ПРЕДСТАВИ. Няма и как да представиш, тъй като нямам, каквато и да е връзка с такива, нямам и съответно не членувам в такива. Аз съм Християнин, вярващ, за разлика от тебе.
3. Доказателства- за поредната ти лъжа- относно "дъновизма" ми и ... някаква абсурдна подръжка на ширак, също няма. А няма, защото Аз съм Християнин, а дънов- не. Прочее, последният е окултист, проповедник на "нова епоха". Аз съм НЕтолерантен към дъновизми, юдаизми, ислям, тангризми и т.н. сатанизми, именно щото съм Християнин.Съжалявам, пикльо или по-скоро пикло- ти си по толернатността.
От всичко това следва, че ти СИ ЕДИН ЛЪЖЕЦ, АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ И КЛЕВЕТНИК. И както вече казах, в коментара си по-горе, тази ти иманентност да лъжеш и клеветиш, ясно очертава, че имаш идентична с циганите и еврейте менталност. Тоест, ти си чандал. Между другото, в Индия, където и до днес действа кастовата система - един истински арийски ред - ти, поради моралните си и духовни недъзи, щеше да бъдеш извън кастовата система- при чандала (циганите). Ама то май не е нужна кастова система- ти и без това дружиш с твоите духовни братя- циганите. Относно твоя хомосексуализъм. Аз няма какво да доказвам- да доказват тези, които те уличават. Аз знам от твоите съпартийци, които публично, от телевизионният екран, те уличиха в педерастия. Явно си имат основания за това. Сега, отделен е въпроса, че и на разни места из нет-а (форуми и т.н.) говорят за теб като за хомосексуалист, а и поведението ти е... едно такова, като на момиченце.
4. Ако има нещо да казваш за майка ми- ела ми го кажи в очите, педалче долнопробно.
5. Относно моят ръст- 184 см, прпорционална, атлетична фигура, вследствие на дългите години активен спорт.
6. Не се напъвам да ставам известен, при все тов
цитирай
60. samvoin - 1. Доказателства за твоя миризлив ...
06.05.2012 00:19
1. Доказателства за твоя миризлив произход, хич не са нужни, тъй като доказателствата ти са в твоя собствен блог, а в моя собствен блог няма никъде и помен от хомосексуализъм и нещата които типично по еврейски и дегенератски изреждаш.
Не ти знам произхода, ама с твоите уши, нос и мутра, ако приемем теорията за "бръздата на порока" и "криминигенната антропология и генетика" на граф Гобино, само за мутрата ти съда требва да ти даде 10 години поне затвор, а ако си роден в Швеция или Австрия, в евгеническите им години, ама далеч преди Хитлер - направо да са те евтаназирали при раждането ти!
Ти ще ми говориш за раси и за физически и визуални дадености, както и твоите съглашатаи - клеветници срещу мен.
Хахахахахахахаха....:D
Добре е, че значителна част от вас ви изпъкнаха мутрите.

2. Доказателства за членството ти там, не е нужно и няма как да се представят, защото това са тайни общества, с властови комфорт - понеже са обсебили у нас всички властови лостове, в последните десетилетия.
Симпатиите ти обаче към тях, са видни пак от твоя собствен блог и ник.
Съмнявам се и аз, че си техен член и то значим поне, щото и за тва се искат некви качества, ценз и все пак да си "некой", какъвто ти не си и едва ли имаш нужните качества и ценз...
И там не те щат, не много по - различните от теб хомосексуалисти и дегенерати, в тези тайни общества.

3. Не успях да снимам доказателствата за тва от скайпа ти, а ако видим "Протоколите" на твоите любимци, които ги има в моя блог, то от тях проличава, че онези от твоята любима терористична и геноцидна държава и нейните създатели, са напълно способни да се престорят не само на "християни", ако е нужно, ми и на марсианци...
Ти не си никой, за да ми даваш оценка какъв съм аз.

4. Ще ти го кажа и на тебе и на нея, ако ви видя, проблеми немаш.
Ела първо, ако имаш дупенце разебано де, да ми кажеш и докажеш лично, че съм хомосексуалист, а после да видим как ще си тръгнеш само...;)
От кога приканвам такива "бабаити" като тебе, ама все ви нема наживо.
цитирай
61. samvoin - 5. Не зная и не ме интересува твоя ...
06.05.2012 00:32
5. Не зная и не ме интересува твоя ръст, ама с него има и негри, има и шимпанзета, има и други видове маймуни, ако не знаеш.
Има изнасилвачи, убийци и наследствено обременени, а съвременната расология, генетика, антропология и други науки, доказаха, че компнента ръст, руса коса, сини очи и прочие, като гаранция за принадлежност или непринадлежност и степен на такава към арийската раса, е пълна глупост и пропаганда.
Антропологията, генетиката и анатомията доказват твоята душевна същност, раса и наследствена обремененост, а ръста, косата и прочие, са всъщност вторичен компнент...

6. И като къв те познават бе?
Бас ловя, че маса народ от нета ти берат да ти размажат мутрата, ама не поплювковци като вас и вашата анонимна групичка от двама - трима малоумника и наверно чифута или техни слуги (Впрочем, само за "монархиста - консерватор" съм сигурен, че е друго физическо лице - различно от теб, от пригласящите ти тук още двама - трима...).
И кои са тия "антикомунисти - дисиденти", "художници и писатели", че нещо от Бургас май се не сещам за такива? :D
Валери Симеонов - Балевски, де го поздравяват тамплиерите, а татко му е в БКП - "Георги Димитров" или някоя мутра?
За скинарите не се и съмнявам, че са сходни на тебе отрепки и асоциали, които комунистическите и еврейски медии ни представят манипулативно като "националисти" и "национал - социалисти", ама никой истински и доказан такъв, не ги взема насериозно и не ги смета за такива, а едва ли и те даже те приемат с твоите чифутоидни шизофрении, щото требва хептен да са изперкали вече, ако освен на Англия, са "фенове" и на Израел...:D
А с кой се имам и познавам аз, не ти си лицето дето ще оценяваш и преценяваш или ще ти давам отчети, ама аз за разлика от теб, назовах конкретни имена - известни на цяла България и останали в българската история.
Мога да ти дам имена и телефони и на моите истински бивши съпартийци, с които и сега съм в добри отношения и могат да ти кажат и какво беше мнението на самия доктор Иван Георгиев за мен
цитирай
62. samvoin - , лека му пръст, ама силно се съмн...
06.05.2012 00:41
, лека му пръст, ама силно се съмнявам, че дори ще пожелаят да говорят с теб и нема да ги е гнус, ако погледнат или вече са погледнали блога ти.
А по гарите и при циганите, наверно можем да намерим майка ти.
Внимавай тя да не те е заченала на некоя бургаска гара, от некой циганин, че там махалата ви е голема, дето все гарите и циганите са ти у главата или па да не са те "порнали" тебе некои цигани случайно...:D
Нали знаеш, че "крушката си има опашка"?
За мен никой не може да докаже, че съм имал личен и жив допир до евреи, респективно, че имам нещо на лична основа към тях, за това и съм напълно принципен и аргументиран, ама ти нещо май с тия цигани ми биеш на "порнат" или с некой нелегален татко - циганин, де е отказал да те "припознае" или е буихал майка ти като те е износвала, па за тва си се "пръкнал" толко повреден и наверно да си евреин, ти е станало просто "фиксидея"?...:D

С какво си известен бе и каква е твоята "социалност"?
Я посочи едно твое действие извън интернет или си покажи мутрата?
Аз имам доказателства за много такива мои, със съответния снимков материал в интернет, да не говорим, че имам майка - два пъти кандидат - депутат от патриотични листи и отделно канена в поне още две - три националистически формации и на последните избори на местно ниво - в патриотична местна листа, където отказа място.
Аз съм канен в поне три партии, включително в две да правя местни структури срещу заплащане, но съм отказал, тъй като няма партия дето да отговаря на моите възгледи за национализъм, в момента у нас, нито организация...
Я назови ти партии, личности, роднини?...
Хахахахахахахаха....
Включително съм поканен в Съюза на командосите, от заместник - председателя му лично, но все още не съм приел.
Ти от кого си канен, бе мишок?

И да се върна към клеветническата ти точка 3.
Престани да лъжеш, манипулираш и клеветиш, че дегенерата Емил Евгениев Антонов - видимо наследственообременен и повреден по рождение, ама с напълно просто око видимо (Какъвто обаче образ искат чре
цитирай
63. samvoin - з него да изградят враговете ни на ...
06.05.2012 00:48
з него да изградят враговете ни на българският националист и за това го кипрат във всяка продажна медия като СКАТ, БТВ и прочие и го рекламират редом с клоуните Сидеров, Боянов, Каракачанката, Минчо Минчев и сие... Ама все в ченгеджийски и продажни медии!), някога и някъде ми е бил "съпартиец", когато съм влезнал като член, в една единствена партия - за пръв и последен път в живота си.
Ако тогава този дегенерат беше там, аз просто никога нямаше да стана член на тази партия, а още по - малко па ако и беше кандидат за нещо и беше допуснато да говори от наше име медийно.
Когато аз бях в БНРП, освен с присмехи, подигравки и отвращение, не се говореше от членовете и активистите на партията и като за някакъв ренегат - атакист и лице - осмиващо българският национализъм, поне от членовете на тази партия, които аз познавах и познавам.
Чифутската гнида - адвокат Сталев па, за който се доказа с документи, че финансира синагогата в София и се поздравява с Якоб Джераси, беше ИЗРИТАН най - позорно, приживе от доктор Иван Георгиев и обявен за предател, макар и с незнайно защо спестени истински причини и данни за него.
Този в интернет ни подстрекаваше анонимно да убиваме цигани, а отиде с гадната си чифутска мутра, да им се мазни в "Чшае шукарие" по СКАТ - пак типично еврейски и това го пише в бюлетин на БНРП, на техния официален сайт...
За разлика от него, аз НАПУСНАХ БНРП, за което доктора изрази съжаление и за своите мотиви за напускане и факта, че аз напуснах, а не бях изгонен, още по - малко "изобличен" от някого и за нещо, говори моето Заявление което публикувах в блога си и което изпратих на доктора с обратна разписка, за което пазя обратната разписка с негов подпис и копие от Заявлението си, заедно с което върнах и своята членска карта.
Ако доктора, Бог да приеме душата му, има достойни що-годе наследници, те ще се позоват на документите и ще го потвърдят, а ако имахме държава - чифутски клеветници като теб, щяха да отговарят пред правосъдието за лъжите си, когато документи
цитирай
64. samvoin - те ги опровергаят и бъдат пратени ...
06.05.2012 01:29

те ги опровергаят и бъдат пратени да вършат нещо полезно или освидетелствани и натикани, там дето им е другото вероятно място...
Дикажи, че съм бил изгонен и че тези дето ме клеветят, са мои "съпартийци" и направи една публична представителна извадка, сред познаващите ме от БНРП и извън, да видим колко са им повярвали за мен и колко им вярват като начало, включително ако искаш - сред нарко и алкохолнозависимите скинари...;)
Даже и те не ги взеха и не ги вземат насериозно.
Докажи и че съм изгонен от БНРП и техните доказателства покажи, че съм хомосексуалист или ела да ми го кажеш лично, да видиш чифутската ти грозна мутра къде ще се намери и как ще смажа бокса си в нея, който още не е тестван и само чака...;)
цитирай
65. samvoin - Така че, гнидо чифутска, чакам да ...
06.05.2012 01:31
Така че, гнидо чифутска, чакам да докажеш моя хомосексуализъм.
Твърдението, още не е доказателство, а аз за теб се позовах на факти от блога ти, ника ти и прочие.
Чакам и ти да се позовеш на същите, а до тогава, просто спирам да ти падам на дегенератското ниво и да спамя на хората блоговете.
Ако имаш нещо да ми кажеш, ела ми го кажи на живо и първо отговори на четящите тук: От къде идва точно твоята злоба към мен?
Не е ли, че смазвам и громя "богоизбраните" ти любимци? :D
Национал - социалисти дружали с него...
Хахахахахахахахаха...
цитирай
66. samvoin - И айде, чакам да ми "извадиш ...
06.05.2012 01:37
И айде, чакам да ми "извадиш кирливите ризи"?!
Хахахахахахахахаха...
Смешко!
Ти целия си една "кирлива риза"...
цитирай
67. анонимен - ЗА т. нар. "ХОЛОКОСТ" прочетете книгата "ГЕНОЦИДЪТ и ХОЛОКОСТЪТ над българите извършени от:юдеи,турци,гърци,руснаци,сърби;комунисти,масони,богобо
12.06.2012 21:37
ПО отношение на ПАСКВИЛА/филм/ "Момчето ,което беше цар"ще кажа ,че жалките "личности"в БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ са много.ДА изброявам ли:всички комунисти,които унищожиха ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ заедно и в съзвучие със САТРАПА ЛЕНИН и другото чудовище СТАЛИН-унищожиха РУСИЯ избиха ИМПЕРАТОРСКОТО семейство заедно с пеленачето/ТОЗИ факт старателно се премълчаван/ А у нас -НЕЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ ИЗБИВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА/без комунисти и предатели земеделци/Убити Регенти и най вече ПРИНЦ КИРИЛ.РУСКИТЕ маши Г. Димитров,В. Коларов и компания главорези/по подобие на руските такива/ИЗГОНИХА ЗАКОННИЯ ЦАР СИМЕОНII и основаха НЕЗАКОННАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.45 ГОДИНИ ТЕРОР ДОКАТО УСПЕЯТ ДА ПРОМЕНЯТ ГЕНЕТИЧНИЯ КОД/ЛЕКАР СЪМ ГЕНЕТИК/НА БЪЛГАРИНА т. е.той се превърна в ЖИГОЛО и загуби всичко създадено от НАШИТЕ ЦАРЕ-ВЯРА,МОРАЛ,УЧЕНОЛЮБИВОСТ,ЧЕСТНОСТ, ТРУДОЛЮБИЕ, СМЕЛОСТ,СЕМЕЙСТВЕНОСТ.Сега тънем в безпросветност ,без морал ,лъжа ,кражби управлявани от най неграмотния след Т.Живков и компания мин. председател Б.Б./за незнаещите Бойко Борисов/ ГАЧЕ4
цитирай
68. анонимен - ПО отношение на ПАСКВИЛА/филм/ ...
12.06.2012 21:41
анонимен написа:
ПО отношение на ПАСКВИЛА/филм/ "Момчето ,което беше цар"ще кажа ,че жалките "личности"в БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ са много.ДА изброявам ли:всички комунисти,които унищожиха ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ заедно и в съзвучие със САТРАПА ЛЕНИН и другото чудовище СТАЛИН-унищожиха РУСИЯ избиха ИМПЕРАТОРСКОТО семейство заедно с пеленачето/ТОЗИ факт старателно се премълчаван/ А у нас -НЕЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ ИЗБИВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА/без комунисти и предатели земеделци/Убити Регенти и най вече ПРИНЦ КИРИЛ.РУСКИТЕ маши Г. Димитров,В. Коларов и компания главорези/по подобие на руските такива/ИЗГОНИХА ЗАКОННИЯ ЦАР СИМЕОНII и основаха НЕЗАКОННАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.45 ГОДИНИ ТЕРОР ДОКАТО УСПЕЯТ ДА ПРОМЕНЯТ ГЕНЕТИЧНИЯ КОД/ЛЕКАР СЪМ ГЕНЕТИК/НА БЪЛГАРИНА т. е.той се превърна в ЖИГОЛО и загуби всичко създадено от НАШИТЕ ЦАРЕ-ВЯРА,МОРАЛ,УЧЕНОЛЮБИВОСТ,ЧЕСТНОСТ, ТРУДОЛЮБИЕ, СМЕЛОСТ,СЕМЕЙСТВЕНОСТ.Сега тънем в безпросветност ,без морал ,лъжа ,кражби управлявани от най неграмотния след Т.Живков и компания мин. председател Б.Б./за незнаещите Бойко Борисов/ ГАЧЕ4

цитирай
69. samvoin - Аз не зная, какво значение има де...
12.06.2012 23:35
Аз не зная, какво значение има детството на някой, когато в съзнателният си живот е бил и е мошенник и двуличник и когато е служил и служи на остатъците от тези, които евентуално казвате, че направили този филм?
цитирай
70. анонимен - Към филма "Момчето ,което беше цар"
13.06.2012 08:13
Негово Величество е Цар на Всички Българи.България е Монархия и сега de ure.СПРАВЕТЕ се БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.Когато,давате мнение по даден въпрос,е необходимо да имате познания и документи, от няколко източника, да владеете поне два езика.Само тогава, можете да се произнесете дадени въпроси.По отношение МОНАРХИЯ ,Н.В.ЦАР СИМЕОН II въпросът е ясен-пълно изопачаване на ИСТИНАТА за НЕГО и манипулация в изписването на фактите.Тъй като,хората не четат, не, преценят вярно,подтиснати от грижи за насъщния, нямат пари за истински книги-документи живеят в заблуда и ,невежество,четейки манипулативните в-ци"ПРЕСА",24 часа ,ТРУД,ДУМА и др.ИСТИНАТА е САМО в ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО.ЛЪЖАТА е ВИНАГИ в МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО . ГАЧЕ4
цитирай
71. анонимен - По отношение "Царски имоти"
13.06.2012 10:01
За всички е ясно,че имотите са на Н.В.Цар СимеонII и може би на Негови роднини по права и съребнена линия.Много шум в манипулативните в-ци"ПРЕСА",24 часа,Труд ДУМА и др.подобни.Има книга "СИМЕОН II-дати,събития, факти; изд."ВЕКТОР" СОФИЯ 2001 год.;съставил Константин Александров. Там е описано всичко за собствеността на ЦАР СИМЕОН II.Както ,писах по-горе ИСТИНАТА е САМО в ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО.
цитирай
72. анонимен - ПРедните коментарии са мои. ГАЧЕ4
13.06.2012 10:34
ПРедните коментарии са мои.ГАЧЕ4
цитирай
73. nbrakalova - Всеки има право на мнение!
13.06.2012 15:19
Но ми е чудно защо липсва моето – отговор на коментар? Случайно вчера копирала го за споделяне, си позволявам отново да отразя, а и държа да заявя:

nbrakalova - Вярно, че България през описания ...
10.06 12:19
анонимен написа:
Вярно,че България през описания период е била по много показатели на първо
място,но е била на първо място и по терор,да не говорим за националните катастрофи - дами и господа царисти! Фамилията на Кобургите е най-престъпната и заслужава най-жестоката разправа,но разните плебей и пуполист и демагози доведоха преди 12 г."царчето" да ни доограби,да си отмъсти и съсипе икономиката и ред други постижения след 1944 г.


Цитирам, за да не би системата да изтрие това „забележително” анонимно мнение!!!

Фактите говорят за други времена на терор и национални катастрофи, другарю, много по-фатални, от които няма да излезем; както и за други фамилии, вещи в средствата за жестока разправа и неоснователни отмъщения заедно с още, грабили и доограбващи днес България. Коментари като Вашия, озлобено невежество като Вашето вършат работа именно на тях и ще поддържат техния манталитет, за да продължат да ни управляват плебеи, мотивирани преди всичко от личния си интерес…
цитирай
74. samvoin - Негово Величество е Цар на Всички ...
13.06.2012 15:30
анонимен написа:
Негово Величество е Цар на Всички Българи.България е Монархия и сега de ure.СПРАВЕТЕ се БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.Когато,давате мнение по даден въпрос,е необходимо да имате познания и документи, от няколко източника, да владеете поне два езика.Само тогава, можете да се произнесете дадени въпроси.По отношение МОНАРХИЯ ,Н.В.ЦАР СИМЕОН II въпросът е ясен-пълно изопачаване на ИСТИНАТА за НЕГО и манипулация в изписването на фактите.Тъй като,хората не четат, не, преценят вярно,подтиснати от грижи за насъщния, нямат пари за истински книги-документи живеят в заблуда и ,невежество,четейки манипулативните в-ци"ПРЕСА",24 часа ,ТРУД,ДУМА и др.ИСТИНАТА е САМО в ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО.ЛЪЖАТА е ВИНАГИ в МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО . ГАЧЕ4
Сигурно е "лъжа и манипулация" и факта, че НДСВ управлява 4 години България с ДПС и с министър - ционист и чужда пета колона и агентура у нас, син на комунистическа номенклатура?
Сигурно е лъжа и манипулация и това, че НДСВ управлява още 4 години с БСП и ДПС, дето ужким БСП му били "смъртните врагове", а?
Колкото и да разчитате на късата ни памет, няма как да стане и кой да ви се върже вече за "величеството".
Исмислете просто, нещо по - ново и оригинално от "величеството" - "завещало" ни, общия им с "Тато" - банкянски пъдарин и потомствен червен джелатин, внук на блудствал с жени и със склонност към изнасилвания, дето ужким се "бил героично" с шумкарите и за тва бил убит след 9-и...
"Величество", което открадна безочливо монархо - консервативния, консервативния, желаещия промяна в системата и най - вече разрушаване на парламентаризма електорат, че даже и националистическия у нас, а обявил се веднага след влизането си вътре - за "либерал" и върл бранител на парламентаризма - най - порочната система, която България и света познават.
Да ни чува просто Бог, ако този имаше и монархически правомощия и беше реален монарх.
Кой знае пък тогава, какви щуротии щяха да му хрумнат на безхарактерната тиква и да натвори...
Сравняват го с дядо му, ама при

цитирай
75. nbrakalova - Цитирам, за да не бъдат изтрити като анонимни или по други причини:
13.06.2012 15:31
анонимен написа:
... коментарии са мои.ГАЧЕ4


ЗА т. нар. "ХОЛОКОСТ" прочетете книгата "ГЕНОЦИДЪТ и ХОЛОКОСТЪТ над българите извършени от:юдеи,турци,гърци,руснаци,сърби;комунисти,масони,богобо
12.06 21:37
ПО отношение на ПАСКВИЛА/филм/ "Момчето ,което беше цар"ще кажа ,че жалките "личности"в БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ са много.ДА изброявам ли:всички комунисти,които унищожиха ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ заедно и в съзвучие със САТРАПА ЛЕНИН и другото чудовище СТАЛИН-унищожиха РУСИЯ избиха ИМПЕРАТОРСКОТО семейство заедно с пеленачето/ТОЗИ факт старателно се премълчаван/ А у нас -НЕЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ ИЗБИВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА/без комунисти и предатели земеделци/Убити Регенти и най вече ПРИНЦ КИРИЛ.РУСКИТЕ маши Г. Димитров,В. Коларов и компания главорези/по подобие на руските такива/ИЗГОНИХА ЗАКОННИЯ ЦАР СИМЕОНII и основаха НЕЗАКОННАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.45 ГОДИНИ ТЕРОР ДОКАТО УСПЕЯТ ДА ПРОМЕНЯТ ГЕНЕТИЧНИЯ КОД/ЛЕКАР СЪМ ГЕНЕТИК/НА БЪЛГАРИНА т. е.той се превърна в ЖИГОЛО и загуби всичко създадено от НАШИТЕ ЦАРЕ-ВЯРА,МОРАЛ,УЧЕНОЛЮБИВОСТ,ЧЕСТНОСТ, ТРУДОЛЮБИЕ, СМЕЛОСТ,СЕМЕЙСТВЕНОСТ.Сега тънем в безпросветност ,без морал ,лъжа ,кражби управлявани от най неграмотния след Т.Живков и компания мин. председател Б.Б./за незнаещите Бойко Борисов/ ГАЧЕ4

Към филма "Момчето ,което беше цар"
08:13
Негово Величество е Цар на Всички Българи.България е Монархия и сега de ure.СПРАВЕТЕ се БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.Когато,давате мнение по даден въпрос,е необходимо да имате познания и документи, от няколко източника, да владеете поне два езика.Само тогава, можете да се произнесете дадени въпроси.По отношение МОНАРХИЯ ,Н.В.ЦАР СИМЕОН II въпросът е ясен-пълно изопачаване на ИСТИНАТА за НЕГО и манипулация в изписването на фактите.Тъй като,хората не четат, не, преценят вярно,подтиснати от грижи за насъщния, нямат пари за истински книги-документи живеят в заблуда и ,невежество,четейки манипулативните в-ци"ПРЕСА",24 часа ,ТРУД,ДУМА и др.ИСТИНАТА е САМО в ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО.ЛЪЖАТА е ВИНАГИ в МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО .

По отношение "Царски имоти"
10:01
За всички е ясно,че имотите са на Н.В.Цар СимеонII и може би на Негови роднини по права и съребнена линия.Много шум в манипулативните в-ци"ПРЕСА",24 часа,Труд ДУМА и др.подобни.Има книга "СИМЕОН II-дати,събития, факти; изд."ВЕКТОР" СОФИЯ 2001 год.;съставил Константин Александров. Там е описано всичко за собствеността на ЦАР СИМЕОН II.Както ,писах по-горе ИСТИНАТА е САМО в ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО.
цитирай
76. samvoin - всички доказани и недоказани гр...
13.06.2012 15:32
всички доказани и недоказани грехове пред България на последния, този не прилича даже и на него.
Дели ги нещо много важно: Фердинанд, поне е проявявал на няколко пъти - за добро и зло характер и собствено мнение, веднъж е извършил и нещо полезно за България - с писмото си до Хитлер и не се е правил на маймуна, само и само да е на власт, не се е "пребоядисвал" и "хамелеонничил" политически, както внук му, а си е отишъл с някакво достойнство от трона и политиката.
На този тук сега, тези неща са му крайно чужди, просто...
цитирай
77. samvoin - За всички е ясно, че имотите са на Н. ...
13.06.2012 15:39
анонимен написа:
За всички е ясно,че имотите са на Н.В.Цар СимеонII и може би на Негови роднини по права и съребнена линия.Много шум в манипулативните в-ци"ПРЕСА",24 часа,Труд ДУМА и др.подобни.Има книга "СИМЕОН II-дати,събития, факти; изд."ВЕКТОР" СОФИЯ 2001 год.;съставил Константин Александров. Там е описано всичко за собствеността на ЦАР СИМЕОН II.Както ,писах по-горе ИСТИНАТА е САМО в ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО.
Тези имоти, не са изобщо негови, нито на негови роднини по каквато и да е линия, според Търновската Конституция дори, а камо ли според "републиканската", ама айде - нея да я обявим за нелегитимна и все пак тази нелегитимна според вас Конституция, му върна с "врътки" тези имоти, когато той изобщо не е цар и никакъв, а се отрече от трона, монархията и Търновската Конституция.
Тези имоти, не са донесени отвън или изработени от него и негов близък, а според Търновската Конституция, са били собственост на ИНТЕНДАНТСТВОТО!
Стига сте спекулирали, платените клакьори на НДСВ!
Знаете ли какво е интендантство?
Ползва се с тези имоти служебно, неговата фамилия и династия, но в момента в който бъде детрониран - той или цялата му фамилия, просто нямат собственически права над тях, не могат да разполагат както си искат.
Тоест, това е било нещо, като сегашните президентски - СЛУЖЕБНИ резиденции...
Как така, ще са негови тези имоти?
Хахаха...
Вестник "Дума", искали да му ги отнемат?!
Е, тва беше вече, най - големия "виц" де го чух. :D
Та нали партията на вестник "Дума", имаше четири години власт - в коалиция с неговата партия, как така не му ги отнеха?! ;)
Изглежда, че ако пише статии срещу имотите му вестник "Дума", просто страда от шизофрения, раздвояване и разтрояване на "личността", от каквато явно страдат за жалост и поддръжниците и електората на БСП.
При 1-иния% електорат на НДСВ, вече там е друга историята.
Повечето, са просто на "ясла" там, а сега Симеон разчита на новия си "конинг" - бившата партийна секретарка и еврейка - Меглена Пръмова - "под прикритие" - Кунева
цитирай
78. samvoin - Да, съгласен съм, че нашия народ ...
13.06.2012 15:44
Да, съгласен съм, че нашия народ загуби всичко от нашите царе, но друг е въпроса къде свършва "дирята" на НАШИТЕ царе и дали тя не свърши, именно със синчето на еврейката Сара, което хвърли България в погърчването и Османското петвековно иго, а после предадохме Завета на Апостола на Свободата и си "внесохме" чужди царе.
Нашите царе, а всъщност не царе, а кан - ювигии - естествената наша монархическа титла, са предадени още 9 век за пръв път - от византийското мекере Борис Първи - незнайно защо днес, обявено за "светия", а Левски не можело, според родоотстъпниците и масони - антихристи в "БПЦ"...
Най - пресен и жесток обаче, беше удара на последния припознат като "български цар, владетел и престолонаследник", при това цинично носещ името на Симеон Велики, но с пуснат прякор - "Симо Мадридски".
Неговата задача именно, беше народа да загуби вяра в своите корени и своите царе и да презре "заради наш Илия - Свети Илия", както казва народа и задачата - възложена му от кукловодите, дето ужким го "изгониха" на 9 септември 1944-а, а през май 2001-а го върнаха за да ни измами, са го преценили добре и изпълни до "запетая" планът и целите им...;)
цитирай
79. samvoin - Но да, разбира се, че не имотите са в ...
13.06.2012 15:45
Но да, разбира се, че не имотите са в основата на най - голямото му престъпление и измама.
Да, те също не са малко, но има много по - тежки грехове от имотите пред България.
Те действително, са просто да ни отвличат пак вниманието от "съществото на нещата", тези които го доведоха у нас, които го върнаха...
Тези, които после спуснаха и Сидеров, които създадоха и РЗС...
Те са едни и същи.
цитирай
80. анонимен - По отношение "ЦАРСКИТЕ ИМОТИ"
13.06.2012 17:43
При вас неграмотността ,липсата на познания, възпитание/включващо грамотност, изразяване на литературен български език,а вероятно образование/ НЕ ВИ ПОМАГА.Прочете,книги-документи, а не вестници.Дори не можете да спорите спокойно и възпитано.ИСТИНАТА се доказва в спор между равни ,а вие не сте от тази величина.Колко жалко за промитият ви мозък и за смененият ви генетичен код/тук говоря ,като лекар/.гаче4
цитирай
81. анонимен - За МОНАРХИЯТА и БЪЛГАРСКИТЕ ЦАРЕ
13.06.2012 19:24
БЪЛГАРИЯ винаги е била , е ,и ще бъде МОНАРХИЯ.БЪЛГАРИЯ винаги е имала ЦАРЕ и ще има.СЕГА това е Н.В.ЦАР СИМЕОН II законен и не отменим.Всички ЦАРЕ на БЪЛГАРИЯ са донесли само благоденствие,просперитет,грамотност и познание/което за съжаление липсва у вас и в други люде,неграмотни и не четящи.Това ,че хората не четат ,не им дава право да не е вслушат в по-образованите и по знаещите.Нищо по пагубно няма от ФАЛШИВА РЕПУБЛИКА ,каквато е сега БЪЛГАРИЯ и с още по- фалшиво РЕПУБЛИКАНСКО правителство.
цитирай
82. анонимен - ПРЕДНИЯТ КОМЕНТАР е мой.ГАЧЕ4
13.06.2012 19:26
ПРЕДНИЯТ КОМЕНТАР е мой.ГАЧЕ4
цитирай
83. samvoin - При вас неграмотността, липсата на ...
14.06.2012 02:35
анонимен написа:
При вас неграмотността ,липсата на познания, възпитание/включващо грамотност, изразяване на литературен български език,а вероятно образование/ НЕ ВИ ПОМАГА.Прочете,книги-документи, а не вестници.Дори не можете да спорите спокойно и възпитано.ИСТИНАТА се доказва в спор между равни ,а вие не сте от тази величина.Колко жалко за промитият ви мозък и за смененият ви генетичен код/тук говоря ,като лекар/.гаче4
Леле, ако имаме толкова "грамотни" лекари като тебе, после се чудим защо има масова смъртност в болниците и все по - малко излекувани, все повече крадци и лъжци от вас.
Ама то нали баш комунизма и "републиката" ви направи такива и "произведе", са сега се правите, че сте "срещу системата" и то начело на Симеон. :D
И каква "истина" доказа?
Че имотите не са на интендантството, а лично на Фердинанд, Симеон, Борис и прочие?
Че те трябваше тогава, да са и на роднини на Батенберг и днес да имаме и от тях претендиращи, ама що така нямаме, а?
Я покажи Нотариален Акт, че са на някой от Кобургите ЛИЧНО тия имоти и още повече и легитимен пред "републиканските" - комунистически и "посткомунистически" конституции, при които този си ги върна като републикански премиер и "Господин Никой" - сам отказал се от Корона и Търновска Конституция, със заклеването си в сегашната и че има право сега да си ги връща, както си ги върна и с тая процедура, когато даже не действа Търновската Конституция - според която и според чието законодателство, също не можеш да докажеш с нищо, че са негови ЛИЧНО тези имоти?
Айде де, "всезнайко и грамотнико" - чакаме доказателства и то "черно на бяло"...
Иначе, си голословен и "шмекер" - наверно лично "наквасил" от "далаверката" НДСВ и "екс-царя", който е бил такъв като малолетен и призна изгонването си за легитимно, идвайки да се кандидатира за Президент, а после ставайки и премиер...;)
Да не говорим, че предаде и хората дето единствени са му подали ръка, а именно арабските страни, когато ужким бил "онеправдан" силно...
цитирай
84. samvoin - БЪЛГАРИЯ винаги е била, е, и ще бъде ...
14.06.2012 02:40
анонимен написа:
БЪЛГАРИЯ винаги е била , е ,и ще бъде МОНАРХИЯ.БЪЛГАРИЯ винаги е имала ЦАРЕ и ще има.СЕГА това е Н.В.ЦАР СИМЕОН II законен и не отменим.Всички ЦАРЕ на БЪЛГАРИЯ са донесли само благоденствие,просперитет,грамотност и познание/което за съжаление липсва у вас и в други люде,неграмотни и не четящи.Това ,че хората не четат ,не им дава право да не е вслушат в по-образованите и по знаещите.Нищо по пагубно няма от ФАЛШИВА РЕПУБЛИКА ,каквато е сега БЪЛГАРИЯ и с още по- фалшиво РЕПУБЛИКАНСКО правителство.
Добре де, ама пак да питам, макар да не чакам смислен и логичен отговор:
Не беше ли именно твоя идол - част от такова "фалшиво републиканско правителство" и бранител на най - порочния вариант на републиката именно - парламентаризма, че и върл бранител на либерастките "ценности?
Нещо нечувано и невиждано в Европа и извън нея - за бивш или настоящ монарх или наследник на такъв...
Не се ли самоотрече сам от Короната си, с този акт?
А да не говорим за управлението му в коалиция с партията, която именно се водеше, ужким наследница на тази, дето ужким го била изгонила нелегитимно от България и насила...
Да, верно, ченейната "наследница" - беше "гушната" от Запада, ЕС и САЩ, ама това вас блазни ли ви - ужким "десните монархисти" и "антикомунисти" и ужким "антирепубликанците", което би трябвало ако сте монархисти и антирепубликанци, да сте и антипарламентаристи, антилиберасти и против всяка форма на "ляво" и марксизъм - независимо "западна" или "източна"?!...
цитирай
85. samvoin - В пълни самопротиворечия сте пр...
14.06.2012 02:45
В пълни самопротиворечия сте просто, по - горните мнения.
А този и дето обижда, въобще не го слагам неговото за "мнение".
Типично просто, комунистически - истерично и екстремистки - фанатично поведение на нихилизъм и необузданост, когато няма аргументи, факти и контрааргументи.
Тогава на силно зомбираният комунист или платен техен пропагандатор, им остават само емоциите, обидите и заплахите.
Остават им само крясъци, лозунги и заглушаване на казването на истината и оборването с аргументи, а не факти и аргументи - които просто нямат...
И тва ми било и "доктор". :D
Жалкото е, че въпреки вашите лозунги за "толерантност" - толерастия, за "свобода на личния избор и ориентация" и за "политически и верски или атеистки плурализъм", вие - либерастите, сте просто не по - малко злобни и фанатични от комунистите, заради не по - малката налудничавост и насъстоятелност, но и силни противоречия във вашите лозунги, действия и "идеи".
Не сте по - малко фанатични, истерични и екстремни в действията си и пак от същото достойно за съжаление - безсилие пред истината и фактите...
А вие - "феновете" на Симеон, просто трябва да сте либерасти, ако изобщо сте чули, а няма как да не сте - "великите идеи" и вопли на вашия кумир и платформата на неговата партия, чиито "патрон" беше той - с какви политически възгледи е...
Да не е с консервативни, пък аз да не знаех? :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nbrakalova
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1624511
Постинги: 501
Коментари: 1643
Гласове: 5868
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031