Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2020 23:21 - „Дали наистина Тръмп е виновен за "разделението на Америка"
Автор: nbrakalova Категория: Лични дневници   
Прочетен: 149 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 21.11.2020 23:26


Ognian Daskarev, вера, 20.11.2020, в 20:36 ч.  · 

Накратко
Вчера се проведе историческа пресконференция на адвокатите на Тръмп. Според Руди Джулиани 682 хил гласа във Филаделфия, Пенсилвания, контролирана от левицата и с десетки години опит в изборните измами, са били преброени без надзор от десницата. Първо, гласуването спира през нощта на 3 с/у 4 ноември, явно за да се разберат измамниците как да излъжат. Факт: преди измамата Тръмп водеше в Пенсилвания с около 700 хил гласа. Сетне, статистически невъзможно той загуби стремително с около 70 хил гласа. Същото, общо взето се повтаря в Уисконсин /там гласуват около 80% от всички, имащи право на глас, нечувано и подозрително/, в Мичигън - в нощта на 3 с/у 4 ноември спират два големи камиона, уж пълни с храна, но всъщност пълни с десетки чували с бюлетини за познайте кой. В двата последни щата гласуването също спира необяснимо около полунощ, според Джулиани - за да лъжат и крадат левичарите. Сидни Пауъл обяви, както се очакваше, че компютърната фирма Доминиън в съдружие с друга фирма Смартматикс са броили гласовете лъжливо, в полза на познайте кой. Фирмите са собственост/основани от венецуелски, китайски и кубински комунисти, които искат президент на САЩ да стане - познайте кой. Компютърната програма за броене в 27 щата позволява на хората на познайте кой, да влизат, гледат в реално време колко гласа накъде отиват. Същите с няколко клика могат да насочат стотици и стотици хиляди гласа в полза на познайте кой. Тази фирма е била отхвърлена в 2018 от Тексас за броене на гласове, а левичарските сенатори Клобушар и Уорън са я критикували в Сената.

Важното: Джулиани и Сидни Пауъл заявиха на присъстващите всички големи медии, че те лъжат, че Тръмп няма доказателства за огромните кражби на гласове. Адвокатите разполагат с около ХИЛЯДА ПИСМЕНИ СВИДЕТЕЛСТВА ПОД КЛЕТВА на свидетели за измамите. Т.е. това са хора, които са се подписали, че ще идат в затвора, ако лъжат.
Запомнете: около СЕДЕМ МИЛИОНА ГЛАСА откраднаха амер. левица и нейните медии, за да спечели, пак познайте - кой? Междувременно в Джорджия беше проведено ръчно броене на гласовете, без обаче да бъдат проверени изцяло подписите под всяка пощенска бюлетина. Само 1 /един/ служител проверява подписите във всяка община в Джорджия, а това са милиони гласове. Ясно е, че един човек във всяка община не може да се справи с най-важното - заверяването на подписите на злощастните пощенски бюлетини. Ето защо резултатите от ръчното броене в Джорджия не са валидни. Междувременно Обама издаде втора автобиография от 768 страници. Там пише, как преди изборите в 08 съпругата му му казала, че той сигурно ще спечели, и той доволен си легнал и заспал добре. На другия ден станал президент на САЩ. АХ, какъв писател - та нали ще спечели милиони от “умните” хора, които ще купят тази “книга”. Очаквайте скоро книгата на Обама и тук, купете я, моля ви.

ИДИОКРАЦИЯТА Е ТУК И СЕГА.

Ognian Daskarev14 ноември в 21:14 ч.  · 

Америка на последно място
Байдън, ако стане президент, което никак не е сигурно, ще защитава интересите на съюзниците и враговете на Америка, не на американците
Глобалистите вече преглъщат сладко, защото Байдън заяви, че ще им пълни пазвите и джобовете. Ето как:
1/ Ще присъедини отново САЩ към Парижкия климатичен договор, въпреки че емисиите на въглероден двуокис спаднаха с 12% за 2005 - 2018, т.е. и при управлението на Тръмп. Присъединяването несъмнено тежко ще навреди на американската икономика. Обама пое ангажимент да намали емисиите на СО2 с 22%-26% до 2025. Байдън иска да увеличи този процент, т.е. да навреди още повече на икономиката/американците. Китайците също се радват на Байдън, защото ще получат още улеснения. След Парижкия климатичен договор те построиха не по малко от 300 ТЕЦ-а в Китай и по света!

2/ Ще присъедини отново САЩ към Световната здравна организация, въпреки провала й с пандемията. СЗО възприе всички обяснения на китайските власти за вируса - как се е появил, вкл. безумното твърдение, че вирусът НЕ се предава от човек на човек. СЗО дори не успя да организира посещение/проверка как точно започна пандемията в гр. Ухан. Въпреки това Байдън с лекота ще плаща 300 млн.долара годишно от парите на американците на СЗО!

3/ Байдън покорно ще изпълнява исканията на Брюксел към християнската, консервативна Вишеградска четворка. Той вече даде сигнал за това, като позорно нарече Полша и Унгария "тоталитарни държави".

4/ Ще присъедини САЩ отново към катастрофалния договор с Иран, т.е. ще даде възможност на моллите да си строят атомните бомби и най-вероятно ще им плаща за това - като отмени санкциите. Припомням: Обама направи същото - изпрати на моллите в Техеран транспортен самолет “Херкулес” натъпкан с каси, натъпкани с пари в брой, в чужди валути, равни на 1.7 млрд.долара, заради “ефективността на американските и международните санкции”, които изолирали Иран от международната финансова система. Колко мило! За какво ли интересно са използвали моллите тези пари? Припомням: сега ЕС е в братска прегръдка с Китай, Русия и Иран по този договор.
5/ Ще отмени забраната на Тръмп за джихадистите да пътуват до САЩ. Това пък защо? Отговорете сами.

6/ Ще отмени искането съюзниците в Нато да плащат 2% от БВП, за да плащат за това американците. Нищо чудно да им върне около 130 млрд.долара, с които касите на Нато бяха напълнени, благодарение на Тръмп. Колко мило - пак!

7/ Ще сключи нов договор с Кремъл за малките и средните атомни оръжия. Тръмп анулира предишния, поради систематичните измами на Кремъл. Руснаците отчаяно се съпротивляваха, защото така Тръмп вкара в огромни разходи за нови оръжия слабата руска икономика. Байдън ще поднови и изключително важния договор за настъпателните стратегически атомни оръжия, който скоро изтича. Тръмп беше поставил условието за подновяване на този договор - да бъде включен и Китай, защото китайците не са обвързани от никакви договори и спокойно развиват атомните си бомби. Байдън най-вероятно ще премахне това крайно важно условие на Тръмп.
Ето защо и Кремъл сега скача от радост от загубата на Тръмп!
Байдън беше любимият кандидат на Брюксел, Тръмп - омразният кандидат на Брюксел. И защо не - западноевропейците силно обичат слабите американски президенти, защото те НЕ защитават интересите на американците. Слабите американски президенти защитават интересите на европейците и изпълняват ВСИЧКИ техни искания.
Китайците също скачат от радост. И защо не? Байдън без никакво съмнение ще премахне митата на Тръмп върху китайските стоки и така ще ощети отново американците. Припомням: Байдън години наред изпълняваше покорно исканията на Пекин. Именно той настояваше Китай да бъде приет в Световната търговска организация в 2000, когато започна възходът на Китай в света. /Китайските пазари рухнаха и китайската валута поевтиня с 1.4% към долара, когато отначало Тръмп поведе в най-важните щати на 3 ноември. Когато Байдън поведе там, китайските пазари и валутата незабавно се нормализираха. Това едва ли е случайно/.
И друго: няма да пиша подробно, но заради тъмните сделки на Хънтър Байдън с китайски фирми, като че ли със съдействието на баща му, китайците изглежда имат leverage при Байдън, ако стане президент.
Байдън ще бъде слаб президент, като Обама, защото незабавно ще започне да се извинява на света за “расизма”, насилието с оръжията, газовете на американските коли и заводи. Той, за разлика от Тръмп никога няма да каже, че Америка е велика и трябва да бъде на първо място, защото така ще обиди съюзниците и ще ядоса враговете.
Но какво по-естествено за всеки държавен глава на всяка страна, освен да защитава интересите и да я слави, както прави Тръмп?
Байдън няма да прави това. Затова ЕС, Китай, Иран и Русия го подкрепяха в изборите.

Ето защо Америка при Байдън и СНН ще бъде на последно място. 

 

Ognian Daskarev, 11 ноември в 17:05 ч.  · 

Кой помага на комунистите?
“Според мен той {Байдън} сгреши почти винаги във всички големи външнополитически действия и националната сигурност за последните 40 години”.
Робърт Гейтс, бивш шеф на ЦРУ, в книгата си от 2014

От дни голямата страст на света е дали Тръмп ще загуби изборите. Всички леви и “десни” по света се надяват, че това е така и Байдън да е новият президент. Байдън стана на 29 години сенатор на САЩ и това е безподобно политическо постижение в страна, където се цени опит и възраст. Но тъй като помня от много години, ето как Байдън, чийто опит е във външната политика, помогна на комунизма/социализма през годините:
1/ В началото на 1974 Байдън , като млад сенатор гласува против помощта за антикомунистическия Южен Виетнам. Така той помогна на Кремъл в основната, тогава, битка на Свободния свят против комунизма. Комунистическият Северен Виетнам и неговата армия Виетконг победиха и това според Юрий Андропов, цитиран от ген. Йон Михай Пачепа /бивш шеф на външните операции на Секуритате, отдавна избягал в САЩ/ е “най-голямата победа на СССР в Студената война”. ТАЗИ помощ на Байдън за СССР не се забравя.
2/ В началото и средата на 80-те Байдън много и често гласува против военния бюджет на Рейгън. Т.е. Байдън гласува против Strategic Defence Initiative, легендарния военен бюджет на Рейгън, известен и като Звездните войни, който всъщност погреба СССР. Защото Кремъл ФАЛИРА и не можа да се противопостави на огромната военна мощ на Америка и точно заради това Съветският блок загуби Студената война. ТАКА Байдън пряко помогна на Кремъл, въпреки, че точно Рейгън спечели Студената война без капка кръв и пушка да пукне. Именно заради това ние от Източна Европа днес сме свободни хора. ТАЗИ помощ на Байдън за СССР против мен, свободния човек няма да забравя.
3/ В края на 70-те/нач. на 80-те Байдън подкрепи ВСЕКИ левичарски режим в Латинска Америка. Сенаторът винаги се противопоставяше без изключение /може лесно да се провери в Мрежата/ на действията на Рейгън против комунистите в Южна Америка. Напр. Байдън подкрепи в нач. на 80-те комунистическия режим на сандинистите в Никарагуа, подкрепян от съветския блок. В резултат комунистите победиха в Никарагуа и избиха антикомунистите. ТАЗИ помощ на Байдън за комунистите в Никарагуа, които избиха антикомунистите, не се забравя.
4/ Байдън, ВП на САЩ подкрепи позорното възстановяване на Обама на връзките с комунистическата Куба. Тръмп ги прекрати и затова преди дни спечели на изборите Флорида, дом на безброй кубински антикомунисти. ТАЗИ помощ на Байдън за комунистическата Куба не се забравя.
5/ С какво точно Тръмп помогна на днешните социалисти/левичари? Отговор: с нищо.
6/ МИСЛЕТЕ! 


Ognian Daskarev7 ноември в 19:55 ч.  · 

Измама?
“Ние създадохме най-широката и обхватна организация за изборни измами в …..Америка”.
Спомням си първите свободни избори в България за моето поколение - юни 1990. Тогава СДС беше мечтата и надеждата на всички българи, които бяха против комунизма. Имаше огромен ентусиазъм за СДС и абсолютно непостижимата мечта за България без комунисти. Навсякъде из страната, особено в големите градове плъзнаха активисти на СДС, които убеждаваха и говореха на хората да не се страхуват от комунистите, да бъдат смели и да подкрепят новото, антикомунистическото - СДС. Всичко това се случи не без незабравимия митинг на Орлов мост, от стотици хиляди души и невъзможното - колосалната радост и увереност, че ще спечелим изборите.
И какво се случи? Нищо – комунистите спечелиха най-спокойно изборите, с немалко мнозинство. Не можех да повярвам на сетивата си, че наистина комунистите спечелиха! Не можех да разбера КАК е възможно потисниците да победят на свободни избори след 45 години терор и бедност.
Но КАК? Отговор – с огромни измами!

Пренасям се точно 30 години по-късно, в САЩ. Уникалният президент Тръмп организира не по-малко от 20 митинга в поне 10 щата само за около 2 седмици. 74-годишният президент с огромна енергия говори, вика, крещи, убеждава, скача, танцува пред десетки и десетки хиляди поддръжници, които го обожават. В същото време съперникът му Байдън, слаб, възрастен човек, който едва говори, се криеше в мазето си. Или излизаше рядко да агитира пред 40-50-80 души. Байдън е най-слабият и изхабен политик, който американската левица и нейните медии изкараха напред. Считах, че това е тъпа грешка и изобщо не вярвах, че този немощен старец ще победи Тръмп.
Излъгах се, точно както преди 30 години в България. Случи се немислимото за радост на жалките леви и “десни” с големите кавички - немощният старец победи.
Но КАК? Отговор - с огромни измами!

Ето защо:
Уж заради Китайския вирус, почти всички леви щати решиха самостоятелно, без одобрението на президента да проведат изборите по пощата. Това е задължително условие за гигантски фалшификации, защото най-малко 65 млн. гласуваха по пощата с бюлетини, които лесно могат да се копират, т.е. да гласувате десетки пъти, за когото искате, да ги подписвате, както искате, с каквито искате имена, да гласувате с тях, без да имате право на гласуване. Защото НЯМА никакъв контрол и вие изобщо не знаете къде отива гласа ви. /Уж има контрол, някакви машини, които удостоверяват подписа ви, но всъщност няма/
С тези безполезни хартии вие можете да унищожите американската си мечта, или да подкрепите любимия си американски комунист.
Или Тръмп.
Ваша работа.
Това е най-голямото извращение на Свободата, което съм виждал в живота си и то се случи във Водача на Свободния свят!
И всичко, за да бъде свален Тръмп.

В ЕС, вкл. в България, се гласува само в изборния ден, срещу документ за самоличност, лично, и срещу подпис. Това е нормална практика, но същото ли е сега в Америка?
Ето подробности, доколкото е възможно да ги има за около 65 млн. пощенски гласове:
1/ В Уисконсин, колебаещ се, т.е. решаващ щат, през нощта на 3 с/у 4 ноември, между 3.30 - 4.30 сутринта, внезапно 120 хил.бюлетини се появяват сякаш от небитието. И забележете - ВСИЧКИТЕ са за Байдън, нито една за Тръмп. Така се гласуваше при Живков и Чаушеску. Ето как Байдън спечели Уисконсин.
2/ В Мичигън, колебаещ се, т.е. решаващ щат в същата нощ, но по-късно, около 5.00 ч сутринта, внезапно, сякаш от небитието се появяват точно 138 339 гласове и ВСИЧКИТЕ са за Байдън, нито един за Тръмп. Така се гласуваше при Брежнев и Ким Ир Сен. Ето как Байдън спечели Мичигън.
3/ В Пенсилвания, колебаещ се, т.е. решаващ щат, левичарите използваха друга стратегия. Местният Върховен съд изцяло против Конституцията позволи на властите да броят три дни след изборите. Върховният съд на САЩ се намеси и заповяда всички пощенски гласове, изпратени след 3 ноември, да бъдат отделени и после преброени. Това може да има непредсказуем ефект, защото Пенсилвания с 20 гласа в Избирателната комисия е решаваща за резултата.
4/ Според Нют Гингрич, бивш председател на Камарата на представителите на САЩ, 1400 покойници в Мичигън са “гласували” за Байдън, естествено всичките, нито един за Тръмп.
И пр.

Тръмп и хората му вече заведоха десетки дела за изборни измами и нищо чудно всичко да стигне до ВС на САЩ. Но не мисля, че президентът ще остане на власт, защото буквално целият Западен свят /левичарски/ се вдигна против него. Отвратително е тържеството и злорадството на западната левица и нейните медии, както и тук.
Разбира се, всички обвинения трябва да бъдат доказвани в съда. Затова заглавието на този текст е с въпросителна. Но винаги в историята е имало събития, в които хората са вярвали единно, без съдът, или някоя друга власт да го потвърди. Загубата на Тръмп е точно такова събитие.

Сега, ВНИМАНИЕ: цитатът под заглавието - “Ние създадохме най-широката и обхватна организация за изборни измами в политическата история на Америка” е от Джоузеф Байдън, бъдещ президент на САЩ!! Казал го е и е записан на видео да го казва на 24 октомври 2020, около 12 часа на обед, EST.
Какво е това - фройдистко изпускане, обичайната начална деменция на Байдън, или искрено признание? Всеки може да го намери в Мрежата и това е от най-поразителните признания в политическата история на Свободния свят.

И все пак: Тръмп няма да остане на власт, но той е изключителен президент, защото наистина искаше обикновените американци да живеят човешки. Тръмп, за разлика от почти всички политици изпълняваше обещанията си, действаше, говореше и пишеше, което мисли против политкоректността и то му докара безброй неприятности. Той единствен от последните 4-ма президенти се противопостави на глобализма, който отне препитанието на десетки милиони американци. Именно Тръмп с данъчната си реформа и премахването на хиляди икономически наредби върна десетки огромни фирми в Америка, които дадоха хляб на обикновените хора.
Тръмп беше президент на ОБИКНОВЕНИТЕ хора във великата страна, на Main Street, не на Wall Street, и това му прави чест! Това не се забравя, въпреки зловещото могъщество на корпорациите, технологичните гиганти, въпреки жалката пропаганда на грозните медии на левицата и на още по-грозните интелектуалци, Холивуд и рока.
Да, това не се забравя. Но знае ли човек, може би след четири години отново ще има
PRESIDENT TRUMP.

Източник: https://www.facebook.com/ognian.daskarev

Измама
https://www.facebook.com/photo?fbid=10217879167154343&set=a.1084532397043

Кой помага на комунистите?
https://www.facebook.com/photo?fbid=10217902056486562&set=a.1084532397043

Америка на последно място
https://www.facebook.com/photo?fbid=10217920712992963&set=a.1084532397043

Накратко
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10217952595830014&set=a.1084532397043

  Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nbrakalova
Категория: Други
Прочетен: 1066080
Постинги: 435
Коментари: 1529
Гласове: 5340
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930