Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2021 14:15 - Древни сатанинстки практики и ваксините
Автор: hituc Категория: История   
Прочетен: 3320 Коментари: 8 Гласове:
3

Последна промяна: 10.09.2021 02:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image

ДРЕВНИ САТАНИНСКИ ПРАКТИКИ И ВАКСИНИТЕ 



Древни сатанинстки практики   Това е древна скулптура показваща практиката за събиране на адренохром от хората. Знаете ли, че това е древна сатанинска практика? Спомнете си филма на Мел Гипсън за Инките. Гледайте интервюто, където обяснява за пристрастеността към кръв и педофилия в Холивуд. Проучете как се прави Адренохрома и ще разберете, защо през всички епохи сатанистите практикуваха изнасилвания, ритуални убийства, пиене на кръв и канибализъм?   Само в САЩ има 4 милиона регистрирани сатанисти. Ами тяхната световна мрежа? Защо и как върховният управляващ елит е свързан с тях? В друга статия ще публикувам за множеството съдебни дела срещу хора от Супер Елита, точно за участие в такива практики. 

Съвременните планове за намаляване на населението са следствие от Тайното споразумение между демонични духове и Кабала, датиращо отпреди хиляди години. Тези споразумения изискват голям мащаб на човешки жертви, за да се изпълнят текущите квоти.   Кабалът действат като Планетарни Управители от името на Луцифер. Те отговарят само на своите Повелители - тези демонични (друго-измерени) духовни същества. Кабалът планира своите ходове десетилетия предварително, за да изпълни споразумението. В замяна миньоните на Кабал получават пари, власт и контрол. Хората получават несметни страдания; войни, болести, робство и бедност.   През всички епохи тези сатанисти са използвали човешки жертвоприношения в своите окултни церемонии, добивайки Адренохром. Малките деца са били използвани за секс, източване на кръв, използвани като храна и за получаване на млади роби. Ето защо те се нуждаеха от тези подземни съоръжения.

  • „Бог не може да освободи човешките същества, докато те самите не създадат условията за своето освобождение, защото именно те са извършили грях.“ Сан Мьон Мун

След като разберете сериозността и реалността на сатанинското участие в тъкънта на нашето общество, е повече от ясно защо Бог не може да разреши този проблем сам. Само ние, човечеството, можем да се изправим срещу това зло, да го спрем и да направим промяната. Но кой има силата да го направи, без да бъде убит?

  • "Как ще освободим Бог? Бог е въздържан да обича всички хора; ние сме отговорни да намерим царство на освобождението, в което Бог може свободно да обича цялото човечество. Тъй като бяхме покварени през грехопадението, трябва да освободим Бог, като станем деца, които са победители над грехопадението." Сан Мьон Мун

А в какво се състоеше Грехопадението? Педофилия! Луцифер изнасили Ева докато бе малолетна. (Той и дава да вкуси плода на Забранената Любов) После тя прелъсти Адам. Така, вместо истински семейства, изпълнени с любов, историята е изпълнена с фалшива любов, прелюбодейства, педофилия, разводи и разврат. Много ясно каква съвест развива това у исрастващите в такава среда. Сексуалния разврат днес е плод на посятото в самото начало на човешката история. 

  Обяснете това   image

Вижте тези снимки. Знаете ли как са свързани с педофилското Грехопадение на човека и историята на сатанинския контрол? И до днес Педофилията е свързващото звено. Явно има нещо общо с убийството на съвестта и обсебването от демони. 

Защо такава промяна след една година? Знаете ли какво ги държеше млади? Защо Тръмп спря доставките им от този елексир? В края на 2019 г. началото на 2020 г. доставките на хиляди знаменитости бяха прекъснати.

Моля, проучете какво е Adrenochrom. Адренализирана кръв от измъчени и изнасилени деца, обикновено на възраст от 3 до 9 години. Това е, което поддържаше много звезди и политици жизнени, силни и млади.

Защо се продаваше открито в Amazon и Alibaba? Защо беше толкова скъпо? Защо е толкова пристрастяващо? Защо се практикува във всички древни сатанински цивилизации? Кой друг участва в наши дни?

престъпленията с ваксините   Ако вирусът е патентован, това означава, че е създаден от човека. И така, защо този вирус е патентован? Това не е ли биологично оръжие? Не ги ли прави виновни за геноцид. Същите хора инвестират в създаването на вируси и токсичното лекарство, което трябва да ни излекува.   

Хората трябва да се събудят, че ваксините никога не са били за поддържане на здравето ви. Същите хора, които са произвели вируса, са ги използвали, за да реализират милиарди печалба. Но това надхвърля парите. Изучете тяхната идеология (евгеника) и ще разберете.  

Времето за истината; Вярвате в Бог или в Биг-Фарма? Ние трябва да „отхвърлим мирогледа, че всички сме вечно болни, освен ако не си инжектираме безкрайни токсични инжекции от деня на раждането си“.  

AvidZeneca covid - шокиращи съобщения за образуване на сериозни кръвни съсиреци в хората след ваксинацията им. (1) Съвпадение - Astra Ze Neca, означава „Оръжие, което убива“? "Ваксините са предназначени да блокират вашата духовност" имaт  Много ужасни странични ефекти, които могат да се появят години по-късно. Но тази част, която не осъзнавате, ваксините са предназначени да блокират вашата духовност. Да причиниш това на децата си е престъпление.

2020 Промяната която предстои

в момента се борим с обезвреждането на едни много зли хора, способни не само да ни атакуват с вируси, но и с масови убийства, атентати, организирани бунтове и т.н.

Става дума за това, че САЩ, Русия и редица други държави изгониха Родшилдови и възвърнаха националните си банки от рацете на тези частни мафиотски структори. Това предизвика контраатаката с Корона вируса, под чието прикритие обаче силите на доброто започнаха масово преследване и арестуване на цялата структура на пирамидата управлявала задкулизно човечеството.

Оказва се, че всичките войни, бедност, насилие, несправедливост и т.н., са били планирани и създавани от тези банкови картели. От хиляди години, техните кръвни линии са управлявали света задкулисно, всявайки ужас, насилие, войни, болести и пандемии.

Така разбираме, че управляващия ни световен елит е не случайно дълбоко въвлечен в педофилия, брутално изтезаване на деца и ритуални убийства. Това се бил същия древен сатанински култ, който е властвал при древните Инки, Египтяни, Вавилон и т.н. А излвечения от изнасилваните и изтезавани деца Адренохром (кръв богата на Адреналин) се оказва мощния наркотик, който им давал сила и младост.

Сега тази сатанинска система се разпада. С идването си на власт, Трамп започна мощно преследване и разкриване на тези канали за трафик на деца. За първи път елитни лидери в Холивуд, политиката, дори по-нагоре, биват залавяни и съдени.

Военният съд ще започне да разкрива шокиращите видеа, свидетелства и факти от 2021. До тогава, това се прави тихо, под прикритието на Пандемията, за да няма бунтове и да се гарантира сигурността на хората. Очаква се чистката да приключи до края на 2021. Говорим за всички структури на властта, съдебната система, образователната, зтравеопазването. Ще се наложи преобучение на заетите в тези области. Ще трябва и ние да учим историята наново, понеже повечето неща са били фалшиви и подвеждащи.   Битката за освобождение

image Това е картата на експлозиите в Исландия през последната седмица. Живеем във време на война между доброто и злото.

Един от начините да се проследи развитието на тази война е да се наблюдава картата на подземните експлозии. Колко странно, всички те се намират на 10 км под земята. Там се намират дълбоките подземни военни бази (DUMBS). (2)

image Ето картата на военните операции от миналата седмица в Гърция. В Гърция (базата беше наводнена с вода), в Исландия (базата беше запечатана с лава).

Отново експлозиите са предимно на 10 км под земята. По-долу ще покажа картата на световните военни дейности, така че ще ви покажа колко глобална е тази операция. (2)

За какво според вас са били използвани тези подземни тунели? Наркотици, трафик на деца и хора и производство на адренохром. Какво мислите, че трафикът на контейнери Evergreen Ship е бил трафик? Деца и адренохром. Кой се нуждаеше от тази доставка?

image Вижте масовата военна активност в тези Подземни бази. Това са военните дейности в Аляска. Експлозии, експлозии, експлозии!  И ако не вярвате, че това е глобална военна операция, с участието на много нациии, то погледнете световната карта на скорошните подземни експлозии. Някои от експлозиите са въздушни, което означава, че Кабала се е опитал да избяга от обградените бази с летателни технологии и са били взривени във въздуха.  "Това е мащабна глобална операция; 2,5 милиона ареста." И ето картите на подземните експлозии, където се провежда войната за дълбоките подземни военни бази, където Дълбоката държава все още се крие. Доклади за много деца, които са освободени. Официалните служби за борба с педофилията заявяват, че от тези подземни бази са осоводили над 300 хиляди деца по време на Локдайните, но до края на годината целят да освободят към милион. Всеки ден оповестяват залавянето на големи Педофилски групи. Време беше трафикът на хора и деца да бъде спрян. Крайно време! 

  image
image   Картите на подземните експлозии разкриват, че войната блокира пътищата за бягство от подземните бази на Дълбоката Държава (Deep State) и след това ги унищожава. Антартика е обкръжена, така че се очаква голяма война за подземните бази там.

В следваща статия ще трябва да обясня за борбата с Дълбоката Държава в Мианмар, Авганистан и Гвинея. Това е началото. Едно след друго правителствата, управлявании от Дълбоката Държава досега, ще падат. Светът скоро ще се освободи от това хилядолетно зло. 



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. belphegor - Къде мога да намеря статията на английски ?
09.09.2021 16:14
а
цитирай
2. zaw12929 - ДОКОГА ЩЕ МАНИПУЛИРАТЕ БЪЛГАРИТЕ С ...
09.09.2021 18:38
ДОКОГА ЩЕ МАНИПУЛИРАТЕ БЪЛГАРИТЕ С ВАКСИНИТЕ
ВИЕ СТЕ РЯДЪК СЛУЧАЙ НА ЗЛОБАР, КОЙТО ИСКА СМЪРТТА НА БЪЛГАРИТЕ И НЯМАТЕ КАПКА СРАМ И СЪВЕСТ
ВИЕ СТЕ ВЕЧЕ ДОКАЗАН СЛУГА НА САТАНАТА
цитирай
3. dobrodan - Глей ся.
09.09.2021 19:27
Епинефрин (синтетичен адреналин).
Синтетичният вариант епинефрин се използва в болнична обстановка за лечение на спешни състояния като сърдечен арест, анафилактичен шок, сърдечно-белодробна реанимация, повърхностно кървене, бронхоспазми, хипогликемия, анафилаксия и др.

Ако не се усещаш какви глупости пишеш, аз няма да съм виновен.
цитирай
4. hituc - Адренохром
10.09.2021 01:41
За разлика от синтетичния адреналин Адренохрома се прави от кръвта на малки деца, след като ги изнасилват и изтезвававт. Има цели ферми. Че са глупости, ходи го обявнявай на близките на отвлечените над 2 милиона деца на година. Провери в нета колко струва грам Адренохром. Само милионери могат да си го позволят.
цитирай
5. hituc - Древни Сатанински Практики
10.09.2021 01:46
Да, това се е практикувало във всички древни сатанински култури. Инките, Египет, Вавилон, Ханаанитите... Казват, че няма по-силен наркотик за елита от адренализираната кръв. Най-вече детската - щото ги подмладява. ТОВА НЕ СА ХОРА А ИЗРОДИ
цитирай
6. hituc - Ваксините: Метод за Депопулация
10.09.2021 01:51
Ваксините се ползват като много ефективен метод за намаляване на населението поне от 240 години насам. Точно този кръвопиен Елит ги въвежда. Идеологията им за Еудженикс (Юдженикс) често е била открито пропагандирана в миналото. В днешно време малко по-прикрито, но пак доста явно и нагло. Както Бил Гейтс сам казва, "Ако сме успешни в Ваксините ще намалим населението поне с 10-15 процента." ТОВА АКО НЕ СА КРИМИНАЛНИ УБИЙЦИ - и явен геноцид!!!???
цитирай
7. dobrodan - Деца могат да бъдат отвличани и по още ред причини.
10.09.2021 20:58
Осиновяване. Донорство. Сексуално робство. Нелегална работна ръка.
Четеш, това е добре, но не мислиш. Без осмисляне четенето не струва и две стотинки.
Кръвта на младия организъм съдържа далеч по-ценни съставки от прословутия ви адренохром :).
Да не би да мислиш, че естественият адреналин е с нещо по-различен от синтетичния?
В по-високи дози адреналинът е убиец. Ето ти още производни съединения: "В случай на отравяне с адреналин (изодрин, мезатон, норепинефрин, епинефрин, ефедрин и др.)"
Пише се Евгеника. Думата е полугръцка.
цитирай
8. hituc - Трафик на деца
11.09.2021 01:31
Да трафикът на деца е една мащабна навързана мрежа: Включва секс трафикинг, орган трафикинг, и трафик на бъдещи роби.. ужявно е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2977057
Постинги: 124
Коментари: 962
Гласове: 359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031