Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2019 14:47 - Невидимата Атака – (книга) - 3 част
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 893 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 18.11.2019 14:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Невидимата Атака – (книга) - 3 част  

https://bultimes.com/nevidimata-ataka-kniga/?fbclid=IwAR191aKx1Ik1JXwYiSOUuFBEYLruAmPUdt9E3aWomSLQF25785-ic48Ke8Q

Съществува цяла мрежа от групи /предимно работят по петима в група, четирима изпълнители и един ръководител/, които са взели на прицел определени хора. На прицел са личностите, притежаващи потенциала да се опълчат срещу налагания ни модел на мисловна матрица. Срещу извършващия се над българската нация геноцид.
Групите на ЦРУ се ръководят, както вече казах от лицето Тамара Тютченко. Украинска еврейка, омъжена за свой сънародник, гражданин на Кипър. Централата се намира интересно защо в гръцката част на този остров. В повечето случаи там се прави и вербовката, а после групите биват пращани да работят в България. Първо се прави сканиране с помощта на малко апаратче, скрито в някой лаптоп. Поставено е на мястото на флопито или в по-новите модели на мястото на CD устройството. Това е важна подробност. Прави се кирилианова фотография и се сканират мозъчните честоти на обекта. После, при следващата среща идва ред на “куфарчето”.
Апаратурата е малко по-голяма от дипломатическо куфарче, затова не може да не бие на очи. Човекът носи със себе си на срещите куфарче /в повечето случаи брезентово/ или по-голяма чанта. Апаратът тежи 8-10 кг. Носил съм “куфарчето” и мога да преценя тежестта му. А наскоро се получиха сведения, че съществува подобрен модел, с около 2 кг по-лек и по-компактен. С него се извършва облъчването. Целта е обектът да стане податлив на внушения. Апаратът излъчва прецизно насочен СВЧ /свръхвисокочестотен/ поток, изключващ безусловните рефлекси у човека. И човекът става напълно безпомощен, податлив на всякакви внушения и манипулации.
Постепенно го програмират, докато не се превърне в безволева кукла. Такъв човек вярва не на своята логика, не дори на очите си, а на онова, което му втълпява групата. Той е изцяло и безусловно под тяхна власт.
Преди 1989 година ДС разработва Тютченко и следи нейните агенти. Демократичната ни власт отменя разработката. Отменя следенето. Групите на Тютченко разполагат с пълна свобода на действие.

image

Кирилианова фотография на растения

Ще спомена и друга апаратура, за чието предназначение имам само догадки. С. М. носеше винаги огромен златен пръстен. Пръстенът бе забелязан от всички, с които тя се бе срещала, и с които разговарях на тази тема. При една от редките ни срещи я помолих да го разгледам. Тя го свали и ми го подаде. Вероятно не предполагаше, че някога през живота си съм виждал злато.
Само че аз съм виждал, а на младини и притежавал доста злато. Ако сега живея по- трудно, то е благодарение упоритите усилия на служби като нейната. Разгледах внимателно пръстена. Покрит с рунически знаци и орнаменти. Доста скъп пръстен.
Наистина бе златен, при това от злато с висок карат. Само където бе прекалено лекичък. Значи вътре имаше кухина. Какво ли се намираше в кухината? Както вече казах, пръстенът беше огромен. Можете да го видите на снимката. Да се носи такъв пръстен винаги и навсякъде е не само опасно, но и много непрактично. Чух различни хипотези, но реално така и не разбрах истинската функция на пръстена-механизъм. Може би уред за насочване на пси-излъчването? Наистина не знам, и все пак се чувствам длъжен да разкажа. Само знам, че подобни пръстени носят още субекти, принадлежащи към въпросните среди. Изработването на пръстените се приписва на някакъв софийски бижутер на име Красимир, но дали е така, не мога да бъда сигурен.
Според мен е твърде възможно пръстените изобщо да не са изработени в България. В нейния архив намерих описание на същия пръстен от 24 август 2004 година, което тя прави за някой неспоменат поименно: “От 4 месеца разхождам на пръста си навсякъде 2 дракончета към 50-тина грама злато с 3 рубина.” Не, пръстенът тежеше по-малко, тя и тук е излъгала. Да преминем към останалите методи.
Освен психотронното и НЛП въздействие, се извършва и чисто психологическо.
Набелязаната жертва постепенно бива изолирана от всички досегашни близки и приятели. Същото практикуват и сектите. Целта е около човека да не остане никой, на когото той да се опре, да се довери. Да потърси помощ в труден момент. Търсят се слаби места, използват се агентурни данни, а от личен опит съм установил, че на подобни “специалисти” нашите Служби предоставят секретни сведения. С. М. например знаеше кога съпругата ми е на работа и аз съм си сам вкъщи. Тя разполагаше и със сведения от живота ми, които в никакъв случай не биха могли да са получени по обичаен начин. Да, за себе си аз съм сигурен, че С. М. е разполагала с подробното ми досие, както ми писа и нейният приятел нацистчето от Общество “Дуло”. И както тя самата се изпусна да признае в момент на неконтролируем гняв.
Досиетата, за които толкова години вече се спори дали да бъдат разсекретени, отдавна са в ръцете на чуждите разузнавания. Отново говоря от личен опит, като потърпевш. Така пси-агентите се добират до нужната им информация. Малко достоверни факти, малко лъжа, малко клевета и така човек се настройва срещу хората, които до този момент са били за него всичко на този свят. За предизвикването на отчуждение между жертвата и неговите близки не се подбират средства. В това число и сексуални обещания, а понякога не само обещания. /С. М., например бе давала такива обещания и на един 65 годишен мъж, и на едно 22 годишно момче.
Широк спектър от предпочитания./ Накрая човекът се изпокарва с всички и остават само те – специалистите по унищожение на личността. И той става само техен. Същата методика бива прилагана и спрямо цели организации. Изменят се условията на дейност, изменя се средата. Привичното се заменя с примамливо непривично. Цели се да се предизвика промяна и нищо вече да не е същото. Тук е взет под внимание и чисто биологичен принцип. С промяната на обитаемата среда се предизвикват промени и у населяващите я организми. Човекът не прави изключение.

Когато на групата ЛЕМС бе възложено да унищожи електронната страница на Движение “Воини на Тангра” това бе забелязано и от непредубедени. Публикувано от посетител с псевдоним Bell: “По-гадното като страничен ефект на това е, че се създава една постоянна атмосфера на недоверие и параноя между иначе честни и сърцати хора. По този начин се задушава още в зародиш желанието на всеки новопостъпил.” И още една прилика със сектите: “Технологията на привличане е да се създаде състояние на силна зависимост. Има два основни принципа: 1.) Ако можеш да накараш някого да се държи както искаш, можеш да го накараш да вярва и в това, което искаш. 2.) Внезапни, драстични промени в обстановката водят до повишена внушаемост и до огромни промени в отношението и вярванията.” Пазете се, когато някой почне да ви внушава, че трябва да промените начина си на живот, да промените мисленето и поведението си. Подобни внушения бяха използвани от групата ЛЕМС. Хубавото е, че резултатът бе само временен и поне част от засегнатите успяхме бързо да се отърсим от внушенията. Те не само не успяха да ни разрушат. Нашият отпор се оказа унищожителен за тях. ЛЕМС се провалиха, което значи едно: по-силните сме ние. По- силните можем да бъдем ние, ако трябва да съм прецизен.
Да не пропусна още един фрагмент от тактиката им. Когато започнах с конкретните си разобличения и с неудобните си въпроси, С. М. отговаряше в писма или лични съобщения по Интернет само с две думи: “Обичам Те!” Е, как да нападаш човек, който твърди, че те обича? Аз обаче бях наясно, че тези думи не са искрени, че те са част от инструкциите. Та мисълта ми беше, че пси групите никога няма да се обявят пряко за ваши врагове. Те винаги ще ви се пишат приятели. Ще твърдят, че искат да ви помогнат, да направят нещо хубаво за вас. Дори ще почнат да повтарят колко ви обичат, и как вие не ги разбирате. Знайте, че това са думи, само думи, нищо повече от празни думи, част от прецизно разработена методика. Не им вярвайте, ако не искате да попаднете в лапите им. В романа на Оруел “1984” бе описано как службите се стремят да научат от какво най-много се страхуват главните герои, кои са техните най- големи кошмари, за да ги пречупят. Обратният метод също е в сила. Пси групите се стремят да научат за какво мечтаете, кои са вашите най-големи мечти. И ви го обещават. Обещават ви рая на Земята, за да им повярвате и да ви натикат по-лесно в Ада.
Сетих се, че подобна методика беше описана в стар филм с Марлон Брандо в главната роля. Идват да го убият, а той почва да им приказва сладки приказки. И докато на тях не им дава сърце да му посегнат, той убива тях. Накрая един му преряза гърлото докато спеше. Преди да успее дума да каже.
Има доста белези кога човек е подложен на пси въздействие. Когато ви се случи да сънувате няколко нощи подред не по един или два, а по 10 или 20 сънища, това вече е сигурен знак, че срещу вас се извършва атака. Или когато чувате натрапчив ритмичен шум. Във втория случай не си мислете, че сте жертва на слухова халюцинация. Звукът е съвсем реален, предизвикан е от въздействието върху ушната мембрана. Рязко се влошава зрението, появяват се нарушения във вестибуларния апарат. В зависимост от прилаганата честота на облъчване и нейната интензивност. Друг ефект е загубата на чувството за хумор или поне на неговото притъпяване. Това се случва, когато вече е постигната определена степен на пси-контрол. Фактите не са чак толкова неизвестни.
Но тъй като пси-генераторите са прекалено скъпи, поне засега по-често се използват методиките на Золотов – НЛП и ПЛП. Изследванията показват, че над 94% от хората са податливи на такива въздействия. Спомнете си нашия бивш приятел, който се превърна в предател. Обработката върху него бе извършена с думи и прилагане на малко чиста психология, залагане върху отрицателните качества като алчност, например. По старата, изпитана рецепта от Талмуда. В един от Интернет форумите попаднах на следните редове: “Няма значение дали нещо се казва в прав текст или е завоалирано или кодирано. Като цяло вибрацията на думата определя състоянието на човека който я слуша. Спектралният анализ показва, че ако анализираш внимателно гласа на един човек, кривата която се получава съответства на кривата, която се получава от спектралния анализ на инфрачервената светлина излъчена от тялото на човека, към който е била насочена. Което идва да каже, че ако човек иска да навреди на други хора не е задължително да казва някакви страшни думи. Достатъчно е да вложи съответната тоналност и ефекта може да бъде поразителен. Най-мощна е вибрацията в българските гласове и ефекта които се постига от нея. Българския език е даден да се лекува с него не да се вреди. /Странно, същата фраза намерих, написана като подсещане в архива, за който вече стана дума, бел. а/ Ако искаш да намериш кодирани послания в едно или друго музикално произведение това няма да е трудно защото го търсиш, и ако търсиш зло, зло чуваш. Научете се да слушате правилно, а не да търсите злото защото ще го откриете но то ще е предизвикано от самите вас.” Тук бива описван по-различен метод, но със същия ефект. Още ли има невярващи в психотронното оръжие? Техниката е дотолкова напреднала, че може да се въздейства върху отделен орган. Например върху сърцето. Резултатът е инфаркт. Или да бъде парализирано дишането. С помощта на “несмъртоносното” оръжие може да се предизвика рак или безплодие, стерилитет. Подчертавам, че тук става дума за индивидуални методи на въздействие. Защото съществуват и масови, но те са предмет на отделен разговор. И така, човекът, срещу когото е упражнено пси въздействие се превръща в онова, което наричаме зомби. Той вече не е човек със свободна воля, програмиран е така, както някои от нас си програмират компютрите.
Ще приведа и мнение отново от руски източник. Вероятно ще запитате защо толкова често цитирам руснаци. Ами защото в България все за американците пишат. Вестник “Строго секретно”, например във всеки свой брой споменава нещо за психотрониката.
Само че според вестникът лоши са само и единствено американците, а руснаците са чиста вода ненапита, някакви Божи кравички. Аз обаче изпатих именно от руснаците, затова вниманието ми е съсредоточено преди всичко върху тях:
“Ако се въздейства върху биопотоците със свръхвисоко честотно излъчване /СВЧ/, човек започва да губи чувство за реалност, усеща постоянна преумора, гадене, главоболие. Лесно се възбужда или изпада в апатия. Стига се до аритмия на сърцето. Важно е да се отбележи, че разстоянието не играе роля и теоретически може да бъде безкрайно, доколкото човек приема и предава информация на дължина 9-16 микрометра. /Забележка. Разстоянието може да не играе роля, но е важна локализацията на обекта. Пси операторите трябва да знаят къде се намирате в момента. Ако не успеят да ви локализират, те не могат да ви облъчат. Казвам го от собствен опит./
Мощният СВЧ поток е способен да изключи безусловните рефлекси, да ви направи безпомощен. Ако в поведението на даден човек се забелязват странности, преди всичко го изведете от помещението, в което се намира. Ако след това поведението му бързо се нормализира, може с голяма вероятност да се твърди, че човекът е бил подложен на СВЧ въздействие. При умело използване чрез същото излъчване може да бъде изтрита човешката памет.”
Така се създават зомбита. Те, разбира се външно изглеждат като нормални хора и не приличат на зомбитата от филмите, но как иначе да ги наричаме, след като са загубили собствената си воля и се подчиняват на чужда?

Всъщност такъв зомби е по своему щастлив. Видях го при младежа, който пътуваше с мен до Москва през август 2003 година. Той не само бе приел своята роля, но бе радостен, че може да я изпълнява.

image

Отново откъс от моите спомени:
В самолета успях да видя онова, за което бях само чел и слушал. С приближаването до източника на психовъздействие, съзнанието на Б. бързо се променяше. Силата на контрола се увеличаваше. Една от проявите бе пълната загуба на чувството за хумор.
– Какво да правя с чашата? – ставаше дума за празната пластмасова чаша от чая, който ни бяха сервирали.
– Ами хвърли я през прозореца.
– Не може, тези прозорци не се отварят.
Каза го напълно сериозно, изобщо не разбра шегата. Полетът беше плавен, движението почти не се усещаше, а под нас се разстилаше огромно облачно море. Пак реших да се пошегувам.
– Я ми кажи след като самолетът е спрял, дали не мога да изляза да изпуша една цигара?
– Но ние не сме спрели, ние летим.
Напълно отхвърли възможността да се храни с непрепоръчана от Виссарион храна.
Гледаше не през прозореца, а право пред себе си, като понякога мърдаше беззвучно устни. Помислих, че се е уплашил от полета, но не беше. Полетът не го интересувал.
Учителят ни закрилял и нищо лошо нямало да ни се случи. Само по-бързо да стигнем до Тиберкул! Сякаш наблюдавах сагата на Толкин “Властелинът на пръстените”. По- близо до Кулата на Саурон, по-близо до Хелиопол на Виссарион-Тороп.
Това момче бе престанало да бъде човек, бе се превърнало в дишаща машина. Онова, което видях напълно съответства на написаното в статията “Чисто русское зомбирование” . Привеждам заглавието в оригинал, тъй като не съм запазил източника. След заглавието пише само “Версия № 22 (46), 15-21 июля 1999”. И са посочени авторите – Екатерина Костикова, Андрей Калошин.
“В редица случаи можете да познаете зомбито по маниера му на поведение. Отсъстващо изражение на лицето, несъответствие между изразяваните емоции и изговаряните думи, вяла интонация в гласа, неправилна реч, отсъствие на способността за съсредоточаване, забавена реакция и провали в паметта, нелепи стереотипи на поведението.” Все едно, че авторите описват Б., с когото пътувах от Бургас до Москва през август 2003 година.

image
Генерираните от апаратурата сигнали водят до привикване, човек става зависим към тях, те му липсват, ако не си получи дозата. Когато я получи, успокоява се, изпада в блаженство и нищо друго не го интересува. Ако ще около него светът да гори и близките му да умират. Накрая, когато зомбито е изпълнило задачата си, му се дава заповед да умре. И то, горкото умира с радост. С твърдото убеждение, че това е единствено за негово добро. Ако пък заработи инстинктът за самосъхранение, естествено заложен във всяко живо същество, то апаратурата почва да излъчва на различна честота. И вместо блаженство, донася на своя приемник я инфаркт, я инсулт. Цял научно-изследователски институт към КГБ години наред разработвал проект с работно име “Управление на психофизиологическото състояние на човека посредством дистанционни методи”, наречен също “Проект Дружба”. Днес работата по проекта се продължава в закритото селище Хелиопол край Абакан. “Месията “
Виссарион е само едно прикритие на ГРУ и на Центъра по психотроника, преместен от Киев в Сибир. А привличането на заселници от България и още няколко държави се осъществява съгласно споменатия проект “Дружба”. Сега трябва да е ясно защо са нарекли така своя проект. Боже, пази ме от приятелите, от враговете мога да се пазя сам!
image

Неизползваният ми билет до Абакан. Запазих си го за спомен, след като успях да избягам от тях.

Появиха се сведения за едно от лицата, стоящи до и зад Виссарион. Владимир Плесин – контактьор, който дал на Сергей Тороп идеята за създаване на нова религия, ориентирана към космоса. Плесин все още е в най-близкото обкръжение на Виссарион. Налага се обаче въпросът дали този човек наистина е бил контактьор или е най- обикновен вербовчик и наблюдаващ офицер от ГРУ. Юрий Иванович Якличкин, председател на клуба за изучаване на НЛО и паранормалните явления, наречен „Хипотеза”, в който членувал навремето Виссарион – Тороп предупреждава за възможностите на гуру-то да зомбира хората, намиращи се в контакт с него и дори да влияе на психиката им от разстояние. Якличкин говори за „вклиняване в човешката информационна система”. Неприятното е, че те наистина го правят. Не сами, разбира се. Групите на проф. Золотов работят съвместно с тях и им помагат. Българското НСС отново нищо не забелязва. И не само че не забелязва, ами подлага на репресии хората, които се осмеляват да забележат.
Искате доказателства, че виссарионовци биват подпомагани от золотовци? Фрагмент от писмо на С. М., една от българските секретарки на Золотов: “Посрещнах го. /Виссарион, бел. а./ Много яко е заредено копелето блатно!!! И ме свари … полу- неподготвена. (май не случайно ме Пратиха “да превеждам” …вчера лайняните им думи. Явно са били с “особен” заряд.” И добавя, че Виссарион е зомбирал над 4000 български граждани, предимно жени. Помага му, превежда му, а говори за него с презрение и дори с омраза. Обаче му помага. При това поддържа приятелски връзки с един от главните емисари на Виссарион в България – Стефан Калайджиев. Хайде сега идете ги разберете!
Да, забравих да разкажа откъде знам, че С. М. е секретарка на Золотов. Кратък откъс от биографичната ми книга. Случката е от април 2005 година: “Непознатият побърза да се представи. Бил от Балчик, пенсиониран полковник от ДС. Дошъл да ме предупреди за Силвия Мирчева, която според него била секретарка, и то много приближена на Борис Золотов. Когато провеждал експерименти над останалите, правил дискретен жест с ръка и С. М. минавала встрани. За да избегне негативното влияние, на което били подложени останалите “простосмъртни”, изпадащи в транс при прилагане на специалните методи над тях. Полковникът разказа доста подробно ситуацията, на която е бил свидетел, след което си тръгна.” Може би у мен щеше да остане съмнение, че не всичко разказано от този човек е истина, обаче две години по-късно получих доказателства, че госпожата ходила със семейството си на рожден ден на Золотов в Русия. Следователно те наистина са в доста близки отношения.

Ще вмъкна нещо на пръв поглед странично. Общото е, че разказът сякаш се отнася до използването на “обикновено” психотронно оръжие.
“През август 2004 година във Воронеж, Руска Федерация е регистрирана смърт на човек, предизвикана от компютърен вирус. Следва малък разказ.
– Усещането е много странно. На екрана е обикновения прозорец на Нортън Командера, а чувството е такова, сякаш те привлича да влезеш в самия екран. Появи се тежест в главата, шум в ушите. И е невъзможно да се откъснеш, сякаш си хипнотизиран, не можеш и с ръка да помръднеш. Все пак аз успях някак да се измъкна.
Довлякох се до контакта и изключих захранването. Сядам, без нищичко да разбирам, и тук моята колежка Зина идва и казва, че Сергей е умрял, убила го е моята машина…
Честно казано, аз не мога да си представя по какъв начин е била създадена тази комбинация, какъв дяволски разум я е подсказал на човека, написал този вирус. Ако, разбира се, това е човек…” Разследването на убийството във Воронеж довело до неочаквани изводи. Първият извод бил, че вирусът не е излязъл под ръката на програмист, а по някакъв начин е генериран от самия Интернет. Това породило допълнителен интерес към начина, по който човекът се е снабдил с първообраза на компютъра. Няма какво да се лъжем, става дума за катастрофата на НЛО край градчето Розуел в САЩ през 1947 година. Данните недвусмислено сочели, че апаратът бил атакуван, преди да се разбие. Но бил атакуван не от човешко оръжие.
Крайният извод бил, че някой много искал човешката раса да разполага с компютри. Едва неотдавна бе открито, че всеки компютър, както и всеки телевизор генерира и излъчва торсионни, микролептонни сигнали. Техният получател е неизвестен. Неизвестно е и предназначението им. Но нека не се отклоняваме от темата. Сега говорехме за психотрониката и нейното използване във вреда на хората и в частност на нас, българите.

Това са в общи линии фактите. В началото на 90-те години в пресата се промъкна информация по въпроса. И тогава разни “екстрасенси” като проф. Борис Золотов, например използваха макар не толкова усъвършенствана апаратура. Като освен апаратурата, Золотов използваше своите методи на НЛП /Невролингвистично програмиране/ и ПЛП /Психолингвистично програмиране/. Резултатите обаче бяха подобни. Масово видиотяване и масови самоубийства. Гръмнаха няколко скандала и публикациите постепенно спряха. Само че войната срещу българската нация не спря. Нещо повече. От експериментален стадий, процесите прераснаха в работен. Без никой нищо да забележи. Без скъпите ни тайни служби да предприемат каквото и да било. Макар фактите да са им прекрасно известни, скъпите ни контра-разузнавателни служби не помръдват и малкото си пръстче, за да спрат войната срещу българската нация. Нещо повече. Генерал Иван Чобанов издава изрични заповеди пси-агентите да не бъдат закачани по никакъв повод и да бъдат спрени всички разследвания срещу тях. А защо е така, можете да се досетите. В крайна сметка нищо не остава скрито и се разчу за затворниците, пращани от ЦРУ /Централното разузнавателно управление на САЩ/ в Сибир, в експерименталния център на ГРУ /Разузнавателното управление на Русия/. Да не забравяме, че там, в Сибир, край бреговете на езерото Тиберкул се намира новият Център по психотроника на Руската федерация. Странното единодействие между американски и руски служби се потвърди.
image
Самият професор Борис Золотов

А в България официално бе открит Институт по психотроника. Из официалното му представяне: “Ректор на Института е Михаил Пелехатий, тренер с уникално образование и опит. Базова психологическа подготовка получава във Висшата школа на КГБ, Академията за Външно разузнаване /Всъщност тук става дума за ГРУ, б. а./ и в Института по Ериксонова хипноза – Париж. Сертифициран за Мастер и Тренер от Международната асоциация на НЛП и получава лиценз за преподаване от основателя на НЛП Ричард Бендлер. Именно благодарение на това курсистите, обучавани от Михаил Пелехатий, могат да получат международно признати сертификати “NLP Practitioner” и “NLP Master Practitioner”.” Повтарям: в България има цял институт по НЛП, само скъпата ни контра-разузнавателна служба не подозира, че изобщо съществува такова нещо като НЛП. И още. От НСС също твърдят, че НЛП е моя измишльотина, само че Интернет е пълен с реклами на институти по НЛП. И български, и чужди институти. В цялата си книга давам снимки от такива реклами. Можете да им се насладите.
image
А според нашето Контраразузнаване, според НСС, наследник и продължител на зловещата ДС, такова нещо като НЛП не съществува. Доказателствата ще им извадят очите, а те твърдят, че нямало доказателства.
image

По повод на тези институти един от нашите писа: “И сега вече Тъмните сили тръгнаха да подчиняват следващото ниво – душевното, т.е. света на чувствата. Изнамериха НЛП. Днес жреците на новата религия се изхитриха да събират не цялата паплач на неделни проповеди, а “бизнесмените”, които освен, че ще им бъде промит мозъка на курса по НЛП, даже ще си платят за “обучението”. А след успешно получения сертификат, ще станат проповедници в своята фирма и ще въведат в правата вяра своите подчинени. Много хитро. Няма да има край алчността на жадните за власт, кръв, разрушение, хаос. Ако им се дадем на това ниво, значи ще ги пуснем на следващото.” Не всички спят, мнозина почнаха да се събуждат. Единствено държавните институции гледат равнодушно.
И докато у нас се хвалят с невежеството си, от което би следвало да се срамуват, в Русия, тази водеща сила в областта на психотрониката се тръгна по обратния път. След октомври 1993 година в руския печат излезе серия статии, посветени на торсионното оръжие и психотронните методики. Тогава разработките официално бяха разсекретени и забранени, а всъщност ги легализираха под формата на екологични научни конференции и организации. Все пак наивно е да мислим, че която и да било военна машина ще се откаже от разработването и използването на едно толкова недоказуемо и ефикасно оръжие.
Из ръководство по НЛП: “РАППОРТ – УМЕНИЕТО ДА СЪЗДАВАМЕ ХАРМОНИЧНИ ВРЪЗКИ
Как постигаме взаимно разбирателство? Като създаваме или откриваме някои общи неща. На езика на НЛП този процес се нарича КОПИРАНЕ или СЪГЛАСУВАНЕ.
Има много начини за създаване на нещо хубаво. Това са общи преживявания. Най- често срещания начин за съгласуване с другите е словесното общуване. Ако се стараем да създадем разбирателство единствено чрез съдържанието на разговора, пропускаме едно от най-добрите средства – съгласуване на действията и създаване на обща физиология. Докато думите въздействат върху съзнанието, физиологията работи върху подсъзнанието. Там се формират мислите: “Ей, този човек е също като мен. Значи е свестен”. Така се появява привличане и здрава връзка. Тя е по-ефективна, защото е подсъзнателна. Не осъзнавате нищо друго, освен създадената връзка.
ГЛАСЪТ КАТО СРЕДСТВО ЗА ИЗГРАЖДАНЕ/РАЗРУШАВАНЕ НА РАППОРТ
Представлява синхронизация на нашия глас с гласа на другите хора. То не е подражание, а нещо подобно на хармонизирането на два музикални инструмента. Най- лесният начин да експериментирате е да нагодите височината и скоростта на гласа си спрямо този на другия човек. Ядосан човек, независимо дали заслужено или не, изисква вашето внимание. Яростта е енергия, така че е изключително важно да синхронизирате енергията и настойчивостта на гласа на човека. Синхронизирайте на съвсем малко по-ниска степен на височина и скорост, но не на същата, за да избегнете ескалирането на разговора в синхронизирани крясъци. Сега, като постепенно намалявате височината на гласа си, може да поведете другия към малко по-тихи води.
Ако започнете със спокоен, умиротворителен глас, няма да стигнете до никъде, тъй като той не показва, че сте разбрали яда на човека срещу вас, и често се възприема като снизходително отношение. Синхронизирането на гласа е основен начин, по който установявате раппорт, когато говорите по телефона. Когато искате да приключите телефонния разговор, без да бъдете груби, нарушете синхрона на гласовете. Започнете да говорите по-бързо или по-високо, докато изказвате подходящите думи за сбогуване. Човекът, с когото говорите, получава както вербалното, така и невербалното съобщение. (Не синхронизирайте с всеки!).”
ДУМИТЕ КАТО СРЕДСТВО ЗА ИЗГРАЖДАНЕ/РАЗРУШАВАНЕ НА РАППОРТ
На първо място, използването на един и същи технически речник, е един от начините, чрез които може да установите професионално доверие. На второ място, хората често отличават думите и изразите, които имат някаква важност за тях. Използването на едни и същи думи или изрази във вашия отговор посочва на другия, че чуваш и уважаваш неговите идеи. НЛП възприема думите, използвани от хората, съвсем буквално и уважава точното им значение, което те имат за говорещия.”

image
Разполагам с още данни, които се постарах да опиша подробно. И да документирам част от тях! Само че е още много рано някои имена да бъдат изнесени. Иначе току-виж някое слабохарактерно приятелче, превърнато в предателче от агентите на Чобанов и Драшков ще вземе да ми заведе съдебно дело за обида. И вместо да си върша същинската работа, ще се наложи да се разхождам до другия край на България и да присъствам на идиотски дела със зомбирани идиоти. Може и нещо по-лошо да се случи. Помните ли, например ослепяването на журналистката Анна Заркова? Според професора по право Янко Янков, бащата на Заркова, ген. Леонид Кацамунски заплашил, че ще разкаже за медицинските /в това число и психотронни/ експерименти над затворници през 80-те години на ХХ век. Службите плиснаха киселина в лицето на дъщеря му и генералът млъкна. Та нека отложим огласяването на няколко конкретни имена и ситуации. Достатъчно е, че фактите са описани, документирани и изнесени в няколко държави като гаранция, че информацията няма да се загуби.

image

Ами първата лястовичка – Кашпировски? Нали не сте го забравили?

Колкото до Кипър, позволявам си да цитирам информационно съобщение от Интернет: Гръцки кипърци се разбунтуваха около Британската военна база в Южен Кипър, протестирайки срещу разрушаването на 190-футовите микровълнови кули, които се използват от Британската армия и НАТО за предаване на микровълни с голяма мощност.
Гръцки военен полицай беше арестуван от полицията, а над хилядата гръцки кипърци щурмуваха затвора и го освободиха.” Май е вярно, че няма дим без огън. Да продължим.
Всъщност да привършваме засега. Само че темата няма да бъде завършена, ако пропусна едно от прозренията на Юрий Воробьовски: «Психотрониката е магия, облечена в инженерна дреха. Черна магия! Постепенно се ражда извода: да се търси конкретен координатор на тези сатанински разработки, да се изясняват сякаш противоестествените връзки между КГБ и ЦРУ – това е наивност. Суперкоординаторът на пси-изследванията, също като незримият глава на световното масонство, е извън човешката сфера.»
Дотук в общи линии е ясно. Подобни неща се пишат из разни печатни издания. С много факти и конкретни имена. С какво не мога да се съглася и защо се заемам и аз да пиша по тази тема. Не мога да се съглася с чувството на безнадеждност, внушавано от тях. Те твърдят, че всичко се върши от големи, могъщи, недосегаеми сили, а от нас, малките хорица нищо не зависи. Изобщо не го приемам. Ако от нас не зависеше нищо, щеше ли да има натиск? Щеше ли да се извършват атентати, палежи, опити за убийства, а понякога и убийства? Като говоря за палежи, имам предвид и себе си. През юни 2006 година подпалиха жилището ми докато спяхме. Целта бе да ме изкарат от равновесие, да внесат конфликт в семейството ми, да ме направят по-зависим от тях и по-управляем. Забележителното в тоя случай бе, че в палежа се замеси и нашето скъпо НСС, службата, която по закон би трябвало да брани българските граждани от тероризъм. Най-странното е, че точно след една година, на същата дата, в същия час бе опожарена колата на активист от ДПС, живеещ в нашия квартал. Палежът бе съпроводен със слухове за някакво мое участие. Отново опити за раздори и всяване на напрежение. И отново с участието на нашите “антитерористични” службички. В частен разговор потърпевшият сподели, че е стигнал да едно име като организатор на атентата – полк. Павлин Димитров, бивш шеф на ДС – Ботевград. При пожара пострадаха още два автомобила на съвсем невинни хора.
Направих си малък експеримент. Взех един газов пистолет и го показах небрежно на улицата. Празен, без патрони, законно купен, но много приличащ на истински. Само след минутки пристигна патрулната полицейска кола. Нищо не ми направиха, освободиха ме, обаче стана ясно, че съм бил поставен под “денонощно наблюдение”, както се изрази единият полицай. Ами хубаво тогава, защо след като съм поставен под “денонощно наблюдение”, те не са успели да засекат подпалвачите? Освен ако самите те, полицаите не са ми полели входната врата с коктейл “Молотов”? Въпросът ги смути и отговор така и не получих. Нямаше и възмущение, че ги обвинявам в престъпление. Да, аз твърдя и продължавам да твърдя, че именно от полицията и службите са организирали палежа на дома ми, при който палеж ние с детето ми едва не загинахме. А защо?
Та щяха ли да прибягнат до палеж, ако всичко можеше да приключи с едно натискане на копчето? Щяха ли да пращат цели екипи агенти срещу един-единствен непокорен и неподатлив на внушения човек? Нали са всемогъщи, нека да пратят един от “всемогъщите” срещу всички нас и той да ни разпердушини. Да пратят, ама не могат, нищо няма да се получи. Те не са всесилни, те дори не са по-силни от нас. Нима си мислите, че облъчванията не поразяват и самите оператори? Та те в редица случаи се оказват по-засегнати и по-зомбирани от своите зомбита! В тяхната стратегия има слаби места и наша работа е да ги открием. И самите ние да ударим. Преди да са ни довършили. Ако, разбира се, сме загрижени за бъдещето на своите деца и внуци. Ако не сме, ако изобщо не ни е грижа, тогава спокойно можем да махнем с ръка и да оставим злодеите да правят каквото си знаят и каквото си искат.
Поне аз нямам намерение да ги оставям. А познавам още достойни българи, които също нямат такова намерение. Значи – четете, мислете и продължете нататък.

Преди да затворя последната страница на тази книга съм длъжен да посоча още една разлика между Тях и Нас. Откъс от разменени писма между ЛЕМС и мен. Писмата носят дата 1 март 2007 година.
Тя пише: “ Лаиците се плашат от НЛП , ти обаче ГО ВЛАДЕЕШ до съвършенство. Наричаш си го “затворническо” НЛП. Все се правя, че вярвам на евфемизма, но истината си е една: умееш, използуваш го и … пропускаш нещо съществено.”
И моят отговор: “НЛП е психопрограмиране. Онова, което аз владея е мислонасочване.
Различно е. Ти обаче написа две взаимноизключващи се фрази. Това заслужава специлен анализ.”
Ето я разликата. Те програмират хората. Внушават им какво да мислят. Внушават им как да постъпят, какво да си купят от магазина и каква дреха да облекат.
Мислонасочването, която С. М. нарече “”затворническо” НЛП”, а после приписа думите на мен е нещо съвсем друго. То е насочване мисълта на събеседника към определена цел. То е да го подтикнеш към търсене на въпросите и отговорите. Но всеки сам си търси въпросите и сам намира отговорите. Мислонасочването, за разлика от пси- програмирането зачита свободната човешка воля. Ето, тази разлика трябва да вземете под внимание, преди да се упътите към Победата. С повече разум, воля и жив човешки дух, ние ще избегнем готвената ни гибел, спасението не е мит. Не е невъзможно, както се струва на повечето хора.
Спасението е в умението да отстоим себе си. Спасението ни е в нашата неподатливост на чуждите внушения. Което се е случило – то е трябвало да се случи. Нужни са ни нови знания, нови умения. Умения и знания се придобиват, те не се дават наготово. Особено, когато се отнася до Непознатото, до Новото. Умения и знания наготово се дават на дишащите програми, на хората, престанали да бъдат хора и превърнали се дявол знае в какво. Този свят е наш, на хората. Живите програми нямат място в него. Ние обаче трябва да платим цената, трябва да платим наема, за да останем на планетата. И ще останем, колкото и да ни е трудно днес. А те, програмираните ще си отидат, колкото и добре да се чувстват в този момент. Такъв е Законът и никой не е в състояние да го заобиколи.
И както е писано, жертвите ще тръгнат на лов за ловците. Всъщност те вече тръгнаха.
Една Идея може да промени света. Едно Знание може да промени света. Аз не искам да променям целия свят. Давам една Идея и едно Знание с цел да променя участта на България и на българите. Вземете Идеята, вземете Знанието и направете нужното. За да преведем нашата държава и нашата нация през вековете.

Ангел Грънчаров – Елтимир
Юли 2007

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ От Елтимир, ТУК

ПО ТЕМАТА

  • Психотронни оръжия държат българина в покорно робство, или го убиват

 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Поздравления за това, че си публ...
18.11.2019 15:40
Поздравления за това, че си публикувал книгата на Ангел. Господ да го прости и той на нас.
Беше ми на гости. Подари ми я. Има още една издадена - Завръщането на Тангра. И дузина неиздадени. Имам ги на магнитен носител.
Казвал съм на приятели, в главата си има повече от главите на цял един град.

цитирай
2. zahariada - Да
18.11.2019 15:57
Благодаря!
Бог да го прости!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746640
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031