Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989077
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
06.06.2017 13:59 - Сидеров, Льо Пен, ANONYMOUS/НАЦИОНАЛИЗЪМ ИЛИ ПОПУЛИЗЪМ
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2706 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 автор: budha2     image
https://crushzion.k0nsl.org/wp-content/uploads/2014/06/jean-marie-le-pen-marine-france-juif-jew-conformist-father-daughter.jpg


 Жан-Мари Льо Пен и Волен Сидеров - прилики и Прилики:

image
https://crushzion.k0nsl.org/wp-content/uploads/2013/10/marine-le-pen-louis-aliot-juif-jew.jpg

1. Двамата са вярващи (поне на думи) християни, но интересно как Сидеров съчетава любовта си към актовите снимки с религията.

2. Двамата имат факти в миналото, които или премълчават или представят по различен начин. Льо Пен обича да твърди, че е загубил лявото си око в побой нанесен му в предизборна кампания през 1958-ма (В действителност тогава той бива ранен в дясното око, но не губи зрението си. Зрението с лявото око му се влошава след болест години по-късно). Волен Сидеров като цяло избягва да говори за миналото си, защото може би сам усеща, че то не може по никакъв начин да му помогне в това, което се занимава в момента.

3. Двамата правят промяна в поведението си спрямо малцинствата в повече от един случай. В началото на политическата си кариера Льо Пен е първия френски политик, който номинира “французин” от алжирски произход за депутат, но по-късно къса с него. Сидеров пък от своя страна пише поредица от гнусни антинационалистически статии във в. “Демокрация” по повод възродителния процес. Там той нарича национализма най-голямото възможно зло, което в ярък контраст с днешните му изказвания. Льо Пен променя отношението си от избори до избори, като в едни иска да екстрадира всички чужденци, а в други вече вижда в тях потенциални свои гласоподаватели. Сидеров от своя страна многократно кани цигани по проявите си, помага по телевизия “Скат” да стартира циганско предаване и като цяло оставя в миналото антициганската си реторика. Връх в отношенията му с това малцинство е и проявата на Тома Николаев (самозван журналист от цигански произход, който иначе не пропуска да атакува честни националисти за позицията им спрямо циганския терор), който в една от пресконференциите на Сидеров става да му се обясни в любов от името на циганския етнос.

4. Двамата се заиграват със симпатиите на хората правейки антиционистки и ревизионистки (оспорващи Холокауста) изказвания. 

Льо Пен поставя под съмнение важността на Холокауста за историята, а след това поднася искрените си извинения.
 

Еврейчето Сидеров стига и по-далеч в това си начинание (с което цели да си изгради имиджа на националист сред съответните кръгове в България и Европа), като даже пише няколко книги относно световната конспирация, посещава ревизионистки срещи в Русия и Италия, но за учудване на своите европейски колеги по темата изчезва в един момент и преустановява връзки с тях. (Отдръпването му става по време на поредната му политическа заигравка - в конкретния случай с безродника Яне Янев, който го кандидатира за кмет на София, където Сидеров претърпява пълно фиаско.) В момента Волен Сидеров не казва нищо против евреите, а даже напротив! С негова благословия кандидатът му за кмет на Пазарджик в местните избори 2007 - Лъчезар Кръстев сключва споразумение за взаимно разбирателство с представителя на еврейското сдружение “Шалом” - Аврам Фархи (Както и с редица други малцинствени организации, сред които и представител на сектата на адвентистите - нещо, което отново е в тотален противовес с православните брътвежи на Сидеров). Хора от кухнята на “Атака” с недоумение разказват за това как през лятото на 2005-та година, когато Сидеров постигна първия си значим политически успех влизайки в парламента, вместо да бъде на първа линия в протестите срещу тройната коалиция (,която сега на думи толкова мрази) - той отива на почивка в един от най-луксозните хотели на Слънчев бряг - собственост на български масон от най-висш ранг. Това може би е борба срещу световната конспирация отвътре? Льо Пен от своя страна се радва на завидна подкрепа от страна на евреите във Франция, защото те виждат в него спасение от заплахата за интересите им, която представлява мюсюлманската общност там. 

По тази причина той допуска, (както Сидеров с циганите) такива да стават членове на иначе националистическата му формация.

5. Двамата изграждат партиите си на семеен принцип, но в това отношение Льо Пен даже изостава, защото макар и дъщеря му да е на ръководен пост в “Front Nacional”, то като цяло партията е още далеч от шуробаджанащината, която е обхванала “Атака”, където Волен Сидеров е вожд за пред хората, а жена му Капка Георгиева дърпа конците не само на партията (чрез всичките си роднини сложени на ръководни постове) , но и на партийния вестник “Атака”, където в последно време пасквилчетата срещу други националистически организации са по-често срещани (под влияние на комплексирани и самовлюбени кариеристи като Владо Лалов) от нападки срещу враговете на България. Не случайно 2 години след създаването на партия “Атака” - всички, които са участвали в създаването й по места са напуснали постовете си, разочаровани от политиката на Сидеров, като на тяхно място са спуснати хора, които са или роднини на “клана” Сидерови-Георгиеви или имат дълбок джоб и могат да си заплатят добре за удоволствието.

6. Двамата обичат да менят мнението си като ветропоказатели. Льо Пен яростно агитираше срещу приемането на България в ЕС, а по същото време Сидеров сипеше огън и жупел срещу влизането ни в съюза. Естествено в момента всичко това е забравено и двамата демонстрират близост, граничаща с взаимна любов. Може би все пак ЕС не е чак толкова лош за двамата, след като успяха с взаимна помощ да създадат политическа група в Европарламента, благодарение на която да печелят още повече влияние, внимание и не на последно място пари. Това играе особено важна роля за малко или много залязващия френски политик, който вижда в тази група начин да си възвързне загубените през последните години позиции. Затова и не е случайна появата му в София и рамото, което той удари в предизборната борба на “Атака”.             


Днешния национализъм е прикрит комунизъм,финансиран от еврейския левитски интернационал.
                           


В написаната от Георги Димитров книга през 1995 г. „България в орбитата на модернизацията” той стига до един извод, според който „от историята обаче е добре известно, че политическото обвързване на финансовата олигархия с лумпенизираните маси - режисирано от левитите - ясно трасира пътя за социал-националистическо бъдеще. В момента временно ни липсват още няколко градуса в масовото недоволство от демокрацията. За да ги наваксаме ни трябват само избори, които нищо не могат да променят и инфлация, достатъчна да унищожи дребните собственици и да ги направи авангард на лумпенпролетариата”                            
Множество дребни собственици са заплашени от безбройните квоти, които предстои да се въведат. Масово се чувстват заплашени дребните търговци, от това, че ще бъдат погълнати от големите вериги в съответния бранш. Всичко това води до една масова вълна от недоволство, едно масово движение, което до момента няма предпазен клапан. Тогава на сцената се появяват Националистите, с леви идеи, със засилена доза популизъм насочен срещу Европейския съюз,                       

Очевидно, че в страните от ЕС възниква нова „страта”, която се състои от хора, които са ощетени по някакъв начин от глобализацията и евроинтеграцията, или поне смятат, че е така. Подобна страта може да бъде мобилизирана в политическия и избирателния процес от различни анти-системни партии, били те десничарски или левичарски. Работните места на национализма, които винаги е евреиски, се появяват там, където избухва криза на неудовлетвореност или на прекалена увереност.                     

Несъмнено повечето националистически политически формирования в Европа си приличат. Освен техният общ произход, специфичните им предпочитания да варират в различни страни, до голяма степен (квази) националистите изповядват и едни и същи ценности: връщане на силната държава и на традициите; оставка на неминуемо корумпираните елити; еманципиране от чуждото и предимство на националното. 

Европейският съюз е представен почти навсякъде като новият колонизатор, покварен и алчен за плячкосване. Другата обща черта се откроява в изразните средства, с които си служат за насаждане на ксенофобия и расизъм. Основната „хранилка” на тези партии са чужденците, бежанците, емигрантите. 

Подобен тип формации изразяват своето мнение по общозначими въпроси и напипвайки обществения пулс посочват наболелите проблеми, с тази особеност, че или не предлагат алтернативи или когато го правят са изцяло популистки. Това ги прави ясно изразени опортюнистични организации, които паразитират на гърба на обществените проблеми, но наред с това служат и за техен отдушник.
    
             
image   https://nationalsocialistreeducation.
files.wordpress.com/2015/08/lepen.jpg  
                                                                                                    
Съюзът на французите евреи обяви, че подкрепя кандидатурата на Марин льо Пен за президент на Франция. Това съобщи френският в. "Нувел Обсерватоар".


Целта на този съюз е да обедини усилията на евреите патриоти, притеснени от последиците на безконтролната имиграцията в страната, и дават гласовете си за Националния фронт, чийто кандидат е дъщерята на скандалния Льо Пен - Марин. Марин вчера беше обвинена, че се е появила на бал на крайно десни сили в Австрия. Именно от съюза на френските евреи се обявиха и в подкрепата на Марин льо Пен. Същевременно Путин обира овациите на крайните националисти във Франция на победилата там Марин Льо Пен, за която руският президент е съмишленик в борбата за „съхраняване на християнските ценности”. При това Франция изобщо не е освободена, а окупирана от Русия през 19-ти век и през втората световна война се оказва освободена от американците ( ама наистина, а не като България, окупирана от СССР). Пол Сайкс,беше заявил: „Искам да освободя Великобритания от ЕС.“ И не скри, че ще подкрепи финансово единствената партия, която желае избавлението на родината му от игото на червената брюкселска номенклатура – Националната партия на Великобритания.Но той се заблуждава. Найджъл Фаридж, Марин Льо Пен, Хеерт Вилдерс и подобните им пишман фюрерчета са творения на същата интернационална система. Но даже онова, което Сайкс възнамерява да стори, е невъзможно у нас. Тъй като всичките ни богаташи произлизат от комунистическата партия. Сиреч са комунисти! И са далеч по-тежки престъпници от бюрократите в Брюксел.  

                                                    image                                                                      

В началото на 2002 г. излезе книгата на атакисткия лидер „Бумерангът на злото“. След нея Волен Сидеров издаде още две подобни – „Властта на Мамона“ и „Българофобия“. Те бяха обявени за „антисемитски“, а самият автор – за „фашизоид“ и „юдоед“, едва ли не – глозгащ малки еврейчета на закуска.        И вот вам! В края на концерта на сцената се появил товарищ Йосиф Кобзон – „приятел на Лили Иванова“, както го представили!

image

Но Йосиф Давидович Кобзон не просто е евреин. Той е в ръководството на Федерацията на еврейските общности в Русия! Заради връзките му със съветската еврейско-болшевишка кагебистка мафия и в този момент той е persona non grata – нежелана личност, в САЩ.Американския разследващ журналист, евреина Робърт Фрийдман в книгата си„Червената мафия: Как руската разбойническа шайка нахлу в Америка“. Описва че тъкмо Йосиф Кобзон е кръстникът на интернационалната комунистическа мафия, чиито пипала са тръгнали от СССР, а вече са успели да прихванат големци по целия свят – от САЩ до Израел.                                                                                                                         „Кобзон има дебели (политически) връзки в Израел“ – разказва Ледер.Така например през януари 1996 г. е задържан веднага след като пристига на международното летище „Бен Гурион“ в Израел, защото, както съобщава в своя препълнен с хора кабинет в Йерусалим Моше Шахал, депутат в Кнесета от Партията на труда, „е свързан с руската мафия“.

Шахал, който по това време е министър на сигурността, възнамерява да върне мафиота в Русия, но телефоните на ключови министерства буквално прегряват. Приятелите на Кобзон в Израел се застъпват за него пред министъра на вътрешните работи, министъра на транспорта и външния министър Шимон Перес, който накрая се разпорежда граничната полиция на летището да освободи Кобзон и да го пусне в страната. Перес обяснява на Шахал, че натиск му е оказвал и посланикът на Русия и той е отстъпил, за да предотврати шумен скандал с руското правителство. (Следващата година Кобзон отива в Израел с частния си самолет, за да вземе най-голямата дъщеря на Марат Балагура,която живее в Нетания, и да я закара в Москва, на шейсетия му рожден ден.)


Най-малко от двайсет години руско-украинската хазарска  мафия се разраства неудържимо и вече е превърнала Израел в своя „минидържава“, където върти безнаказано какви ли не тъмни сделки.

В международните правоохранителни органи се налага мнението за Израел като за държава, чието бъдеще е заложено на карта, но въпреки това правителството, кой знае защо, не предприема почти нищо, за да се справи с проблема.

През юни 1996 г. Ледер, по онова време шеф на разузнаването към Израелската полиция, подготвя секретен доклад от три страници, в който въз основа на разузнавателни данни прави следния извод: „Руските организирани банди са се превърнали в стратегическа заплаха“ за съществуването на Израел. С документи той показва как руските мафиоти са проникнали в бизнеса, финансите и политическите среди в страната. Шахал запознава с доклада и министър-председателя Ицхак Рабин, Шин Бет – израелското ФБР, и Моссад и дава препоръки какво да се направи, за да се обезвреди руската мафия. Преди да се заеме с осъществяването на плана, Рабин е убит от крайно десен религиозен фанатик, извършил покушението в Тел Авив непосредствено след митинг в подкрепа на мира. Заради доклада на Ледер Шимон Перес създава междуведомствена анкетна комисия, която да разследва руската мафия, но се ограничава едва ли не само с това.

Колкото до Нетаняху, според Шахал той оставил доклада на Ледер да събира праха.“

Съветските джуджета бяха най-ниските на земята; съветските болни – най-страдащите на планетата; а часовниците, носещи знака „Сделано в СССР“ – най-бързите на глобуса…

image

Но и ние даваме нещо на света – „железния“ Сидеров, подпомаган от „патриотично настроени“ съветски генерали.

Молодец ты, Волен – самый проеврейский „антисемит“ во всем мире!


image

Кой ще се окаже „антисемит“? Ясно е, че Волен вече е признат от световната левитска мафия и от нейния съветски – руско-украински – клон. Може би главни „антисемити“ ще излязат членовете на организацията „Шалом“, ратайчетата на Сорос от Хелзинкския комитет и на останалите организации, оклеветяващи и насъскващи българите едни срещу други
                                                            

ПОПУЛИСТИ ЛИ СА АНОНИМНИТЕ, ПРОРУСКИ СА, НО АНТИ/СОРОС И РОТШИЛД/ САМО НА ДУМИ.  

ЯВНО СЪЩО КАТО НА СИДЕРОВ ИМ Е ПОЗВОЛЕНО СВИСШЕ АНТИСЕМИТИЗЪМ.                                     

ЕТО ЦИТАТ ОТ ANONYMOUS BULGARIA>/Страно е Орбан да мисли повече за нашите интереси, отколкото нашите политици. Това е истината, която соростутките, като чуят и направо им премалява, защото може и хранилката да секне - ДА Южен поток няма алтернатива/.                                                  
image
 http://mtdata.ru/u25/photo934A/20955642783-0/original.jpg   
                                                              
Кой разделя гоите и ги кара да се бият за ЕВРЕЙСКИЯ БАНКЕРСКИ ЕЛИТ НА РУСИЯ И УКРАЙНА?                                   

СОРОС/РОТШИЛД РАБОТЯТ ЗА РАЗПАДАНЕ НА ЕВРОПА.ТЕХНИЯТ ЛЕГИОН - ANONYMOUS СЪЩО ЧРЕЗ ПОПУЛИЗЪМ.  

image


Днешния национализъм е прикрит комунизъм,финансиран от еврейския левитски интернационал. 

Кои тогава са истинските "антисемити" нацисти? - все евреи -  Хитлер, Франко, Бенито Мусолини, Сталин, Путин и т.н.

image

Крайно десния лидер, еврейката Марин Льо Пен заяви, че двойното гражданство няма да бъде приемано и че френските евреи, ще трябва да се откажат от израелско гражданство тъй като "Израел не е член на ЕС."

В Кали Юга, крайно десни нацистки и фашистки организации са ционистко левитски инженеринг като начело на тези организации се монтират криптоевреи или доверени гои.

Основната цел е контрол отдолу, както и набелязване на потенциално опасните гои - подлъгани да се включат в тези фалш флаг патриотични джурганизаци - в последствие холокостирани чрез отравяне или медицински, например зъболекарски геноцид.

Еврейската ционистка мафия, еврейският комунизъм и капитализъм ви играят театър, като основна цел е приспиване и постепенно ликвидиране на бялата раса от сивия разсад - старозаветни и новозаветни хамити и семити.


image


Цялата върхушка на нацистката партия се е състояла от хора с еврейска кръв. Самият Хитлер е бил четвърт евреин, началникът на Гестапо [Хайнрих Химлер] е бил полуевреин, а неговият заместник [Райнхард Хайдрих] е бил три четвърти евреин. В днешно време еврейските специални служби заловиха главния гонител и изтребител на евреите – Айхман. Него са го съдили и обесили в Израел. Но Айхман е бил чистокръвен, покръстил се евреин, за което пресата мълчи. Всичко това е резултат от комплекса за саморазрушение.

Казват, че последните думи на Айхман на ешафода са били: „Е хайде, бесете, бесете! Още един евреин по-малко.“ Тук е уместно да си спомним ръководителя на фашистка Испания, генералисимус Франко. Той също е бил стопроцентов покръстен евреин. А от другата страна комунистите са били направлявани от Пасионария, Долорес Ибарури. А Пасионария означава Пламенната. Така че гражданската война, цялата гражданска война в Испания се е направлявала от двама евреи.

Във фашистка Италия е бил Бенито Мусолини.

Да, там също имаме една комедия. Жена му се е наричала Рахил, а майка му Роза. Тези две еврейски имена означават нещо.

Знаменитият професор Ломброзо твърди, че сред евреите има много образовани и талантливи хора, но и лудите сред евреите са 6 пъти повече отколкото при другите народи. Запомнете този коефициент – 6 пъти повече!

Ако днес в Америка 20 на сто от населението са психически ненормални, то колко трябва да са ненормалните при евреите? 20 процента по 6 е равно на 120 на сто… Това означава, че сред евреите психически болните или ненормалните са повече от самите евреи… За да разберете тази аритметика, припомнете си един от главните закони на марксистко-ленинската философия. Имам предвид закона за прехода на количеството в качество. Получава се, че всички евреи са повече или по-малко ненормални.“

Който е чел Танаха, помни: „И във всяка област, във всеки град и всяко място… биваше радост у иудеите, веселба, гощавка и празник. Комунистите са иудеи - комунист и банкет са неразривно свързани, издържат на маса със седмици. И мнозина човеци от народите в страната станаха иудеи, защото ги бе обзел страх пред иудеите.“

Теорията на комунизма, както е известно е създадена от Карл Маркс (истинското му име е Мордехай Леви), евреин, който самите евреи наричат антисемит. Ако отворите която и да е еврейска енциклопедия, вие обезателно ще откриете, че Карл Маркс е бил антисемит. А защо е бил антисемит? Това е загадка.
И така, Мордехай Леви (Карл Маркс) ни даде теорията на комунизма. Цялата история на следващите две революции също е свързана с евреи. Вождът на февруарската революция, Керенски, е бил полуевреин. Тук се натъкваме на още една загадка – за това мълчат както капиталистическите историци на Запад, така и комунистическите историци в Съветския съюз, защото не трябва да се говори за евреите от гледна точка на руските революции, това е тема ТАБУ.
Да продължим с анализа си. След истеричния полуевреин Керенски, на власт идва маниакалният полуевреин Ленин. Изписани са стотици книги за историята на руската революция и за Ленин, но навсякъде и на Изток и на Запад, старателно се отбягва страничния въпрос за това, че Ленин е бил полуевреин по майка. По равинските израелски закони, човек с такъв произход трябва да се счита за чист евреин.
Добре, а кой идва на власт след Ленин? След Ленин на власт идва кавказкият полуевреин Сталин. Още една загадка. Получава се, че цялата история на „руската” революция е неразривно свързана с евреите.

Може би главни „антисемити“ ще излязат и членовете на организацията „Шалом“, ратайчетата на Сорос от Хелзинкския комитет и на останалите организации, оклеветяващи и насъскващи българите едни срещу други. 

                                            image                                                                      

Нека започнем с „преломната“ 1989 година. Тогава „младият Виктор – умно момче с провинциално потекло, спечелва стипендия на Джордж Сорос за Оксфорд, където да изучава гражданското общество, както го виждат либералните политически философи като Джон Лок. Той обичал тамошните „наелектризираните танци“ с разни идеи. Но това станало през есента на 1989 година и Берлинската стена взела да пада. Пред него се отворила възможност да изгради либерално общество в родината си.                            Hoc est verum et nihili nisi verum-Това е истината и нищо друго освен истината Когато Виктор Орбан беше назначен повторно за министър-председател, а уж неонацистката партия Йобик зае трето място на общите избори, в западните медии се появиха тюхкания, които са ни добре познати. „Леви“ и „десни“ се обединиха в едно: Съществува опасност от надигане на националистическа, даже – видите ли – на профашистка, пронацистка и антисемитска вълна на Стария континент!   
                                                  image  
                                                                

„Виктор Орбан оглавява Унгарската националистическа партия. Неговият баща е циганин, а майка му е от еврейски произход. Орбан е женен за Анико Левай.“

Левай е унгарски вариант на Леви. Например на английски, в зависимост от изписването – ако е Levi, се произнася Ливай.Бащата на Орбан се казва Győző [Гьозьо], което е унгарският еквивалент на Виктор…“                            image                                                                                                                                            Лондон се беше превърнал в нещо като гара разпределителна за нашенските комунисти – преди и след козметичните промени. Орбан – тоже в столицата на класическия капитализъм. А зад всички тях – „комунисти“, „социалисти“, „демократи“ – все сянката на бай ви Дьорд Шварц, познат като Джордж Сорос…                                                            
image                Три Жида/Руска тройка


> Путин и "Национален фронт": Излагане на руските връзки с Le Pen
                                                                      
   image      



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. samvoin - Виж още: https://www. yout...
06.06.2017 14:03
Виж още:

https://www.youtube/watch?v=9GKkSIf9lGQ

http://cao/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E-%D1%81-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8/

https://fakti/world/214282-osadiha-gert-vilders-za-podstrekavane-kam-diskriminacia

http://www.dnevnik/sviat/2017/02/23/2923583_gert_vilders_-_chovekut_koito_izobreti_trumpizma/

http://www.dnes/eu/2017/03/14/vilders-protivnik-na-isliama-razpalva-ogynia-ot-skrivalishteto-si.334784

http://www.dnes/politika/2012/02/18/holandskiiat-antibylgarski-sait-niama-da-byde-sprian.151741,13

http://www.dnes/politika/2012/02/18/holandskiiat-antibylgarski-sait-niama-da-byde-sprian.151741,13

http://www.standartnews/balgariya-politika/antibalgarskiyat_sayt_pojanal_ogromen_uspeh_v_holandiya_-135582.html

http://www.slava/news/37946.html

http://bultimes/donald-tramp-e-evrein-vsichki-ministri-sa-evrei-video/
цитирай
2. samvoin - Разбира се. . . За Хитлер и национ...
12.06.2017 02:11
Разбира се... За Хитлер и национал-социализма, твърденията си остават недоказани, все още и все пак препоръчвам да четете теста, с известен критичен поглед.
За изброените "националисти" от настоящите, фактите са ПРОВЕРЕНИ И СЪВПАДАЩИ и са НЕОПРОВЕРЖИМИ И НЕОПРОВЕРГАНИ ОТ НИКОГО до този момент!
Някои са и ОЧЕВИДНИ И ОБЩОДОСТЪПНИ в интернет през годините!...
цитирай
Търсене