Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2017 20:57 - ИЗБОР
Автор: nbrakalova Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1547 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 01.06.2017 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Да общуваш с Висшия Дух и да лекуваш

Интервю с Антъни Уилям

– КАК СТАНАХТЕ ЛЕЧИТЕЛЯТ МЕДИУМ?

Получих дарбата на четиригодишна възраст, когато един глас ми се представи като Духа от Най-висшата сфера и ми каза да съобщя на масата, докато вечеряме, че баба има рак на белите дробове. Въпреки че не знаех какво означава това, повторих думите му, а по-късно изследванията потвърдиха диагнозата. Оттогава насам съм посветил живота си на това да споделям мъдростта на Духа с хората, като им предавам посланията му как да се излекуват.

– КАК ТОЧНО СЕ ПРОЯВЯВА ДАРБАТА ВИ?

Висшият Дух ми нашепва какви здравословни проблеми има човекът срещу мен и как да се излекува. Той ме научи и как да развия и втората част от дарбата: умението да сканирам и разчитам телата – нещо като ултрамощен ядрено-магнитен резонанс, който засича не само физически болежки, но и емоционални проблеми, – за да вникна същински в чуждата болка и страдание.

 – ПРИ КАКВИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА?

Трябват ми два часа, за да изредя всички! Истината е, че съм помагал на хората при какви ли не проблеми – от лаймска болест до безплодие. Всеки път, когато клиент дойде за помощ, се удивлявам от информацията, която Висшият Дух дава за цялостното му изцеление и как да се грижи за духа, душата и емоциите си, а не само за тялото си.

 – КОЕ Е ОСНОВНОТО ПОСЛАНИЕ НА КНИГАТА?

Можете да оздравеете. Ако страдате от хронично заболяване, ако сте обиколили много лекари, но все още няма подобрение, не се отчайвайте. Има причина за болестта, както има и начин да си върнете живота. Помогнал съм на хиляди клиенти и дойде времето да споделя Висшата мъдрост с повече хора.

 – ЗА КОГО БИ ИМАЛО ПОЛЗА ОТ ТАЗИ КНИГА?

Книгата не е само за болни хора. Тя е за всички. Чувствате ли се притиснати от предизвикателствата на забързаното ни ежедневие? Търсите ли точни и ясни насоки за постигане на цветущо здраве, събрани на едно място? Питате ли се какъв е смисълът на живота ви? „Лечителят медиум” ще ви даде средствата да се справите с предизвикателствата на ХХI век.

 – КАК ДА ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ ЛЕКУВАМЕ ОТ НЕОБЯСНИМИ ИЛИ НЕЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ?

Първата стъпка на истинското изцеление е да се разбере причината за болестта, да се разбули мистерията около нея. Втората крачка е какво да се направи, за да се премахне болката и страданието. В книгата има по няколко страници информация за тези стъпки при всяка болест. С помощта на истории от практиката ми и специализирани техники показвам как да съхраните онова, от което най-много се нуждаете по време на лечението: вярата. Няма да се изцерите за една нощ, но ако следвате оздравителните протоколи и съхраните вярата си, един ден заболяването ще е само далечен спомен.

 – КАКВА РОЛЯ ИГРАЯТ ЕМОЦИИТЕ И ДУХОВНОСТТА В ОЗДРАВИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС?

Емоциите и духовността са неразделна част от лечението на физическите симптоми. За да се постигне пълно излекуване, трябва да се знае причината за болестта. Вие не сте я създали, нито сте я привлекли, и нямате никаква вина. Вие заслужавате огромно съчувствие. Вие заслужавате да се излекувате. Имате даденото от Бога право да се излекувате. Ако приемете тази истина в сърцето и душата си, ще задействате възстановяването на тялото.

 – КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ НА СКЕПТИЧНО НАСТРОЕНИТЕ?

Когато някой години не може да се излекува и е похарчил хиляди долари напразно, не мога да го виня, че проявява скептичност към поредния здравен съвет. На всичкото отгоре, аз чувам гласове! Разбира се, че хората ще са настроени скептично. Но и аз изпитвах същото. В глава 1. Разказвам как се опитвах да се отърва от гласа, докато не разбрах, че това е призванието ми. Аз съм обикновен човек, който чува гласа на Висшия Дух. Не аз избрах тази дарба, Бог я избра за мен. Не става въпрос за мен. Помогнал съм на десетки хиляди хора, защото Духът е този, който дава отговорите.

Сп. Книжарница, април 2017 г., бр. 147, с. 18
Лечителят медиум. Антъни Уилям
изд. "Хермес", 400 стр., 14.95 лв.
Революционен подход за същността на хроничните и труднолечимите заболявания и лечението им
От ранно детство Антъни Уилям
общува с Висш Дух, от когото получава пълна информация за здравословното състояние на всеки човек. От него той черпи и неизвестни за медицината знания за хроничните и необяснимите заболявания, които често се диагностицират и третират погрешно. Наричан лечител медиум, Антъни помага на хиляди хора да оздравеят от „нелечими“ болести.
В тази книга той споделя революционна информация за същността на най-разпространените „необясними“ болести, сред които автоимунните заболявания, синдромът на пропускливите черва, депресията и дори ракът. Авторът отхвърля редица митове и погрешни подходи на лечение и дава полезни и лесноприложими насоки. Съветите включват здравословен хранителен режим, основан на плодове и зеленчуци, натурални добавки и промени в ежедневните навици.



•••••

Възлюбени, НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ВСЕКИ ДУХ, НО ИЗПИТВАЙТЕ ДУХОВЕТЕ ДАЛИ СА ОТ БОГА; защото много лъжепророци излязоха по света. ... (1 Йоаново 4:1-3) 


Тагове:   дух,   библия,   лечител,   медиум,   дарба,


Гласувай:
4



1. nbrakalova - Когато се пренебрегват препоръ...
01.06.2017 21:03
Когато се пренебрегват препоръките, се следват заблудите.

МЕДИУМ: "От древни времена хора са имали УМЕНИЕТО ДА ОБЩУВАТ С МЪРТВИТЕ. Засилен обществен интерес към тях има през началото и средата на XX век. Тогава възниква движението спиритизъм. Днес наричат хората с такива умения медиуми, контактьори и др.
В Англия например има множество спиритически църкви, където всяка седмица се провеждат демонстрация на общуване с дух от Отвъдното.
Някои от медиумите са давали уникални доказателства за това, че смъртта не е краят и ние продължаваме да съществуваме в други светове."

•••

Когато влезеш в земята, която Господ твоят Бог ти дава, недей се учи да правиш според мерзостите на тамошните народи. Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън {т.е., който изгаря сина си или дъщеря си в огън.}, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе. Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог. Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите;... (Второзаконие 18:9-14)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nbrakalova
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1624487
Постинги: 501
Коментари: 1643
Гласове: 5868
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031