Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2017 20:53 - Кой е Валери Симеонов, и какво работи, всъщност, и нещо хубаво за Слънчев бряг и Черноморието)
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 4950 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 16.08.2017 21:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 След тази новина, публикувана в Дир.бг - "Стотици протестираха в Слънчев бряг: Бойко, спри Валери!" няма как да не седна тук и да не изпиша и аз мнението си за това, което става в разгара на туристическия сезон на един от най-посещаваните и най-популярните (с добро или зло) курорти там. Колеги, доста се изписа за това какво трябва да прави Валери Симеонов в Слънчев бряг, говори се за това, че неговата поява там била знак за това, че без "политическа подкрепа" е невъзможно въвеждането на ред на това място (?!?), други отправиха големи списъци с много подходящи и съвсем резонни съвети за г-н Симеонов, които той очевидно отказва да спази, очевидно нещата стигнаха до там, да има протестиращи служители на заведения от Слънчев бряг, които да викат "Оставка" (за кого?!) "Бойко помогни ни" и "Бойко спри Валери",  което ме покърти, при положение, че акцията на г-н Симеонов, не би могла да бъде в никакъв случай солова, а съгласувана с мнението на г-н Борисов, чиито вицепремиер все още е г-н Симеонов....(трябва все пак, да се чуе и мнението на г-н Борисов по този въпрос, засега той обезпокоително мълчи, някой трябва да го пита за това, иначе как че спре той действията на Симеонов?))) 
Колеги, искайте си правата не от г-н Борисов, а от съда, тъй като, както писах и по-горе (макар и в коментари в сайта дир.бг) акцията на г-н Симеонов съвсем не може да бъде класифицирана като прост цирк, в нито един цирк не арестуват зрителите, все пак, нито им режат парите от заплатите. Нещата са много ясни - един вицепремиер по ..... въпроси не е министър на Вътрешните работи, тоест, в неговите правомощия не влиза да раздава заповеди на директора на местното РУП, освен, ако няма не "политическа подкрепа", а "политически рекет". 
Същият, вицепремиер Валери Симеонов, няма и функции да върши работата на санитарните инспектори (по шума), назначени от общинските власти в Слънчев бряг, навярно все още не се е снабдил с фалшифицирана заповед от кмета, която да го назначава на този пост, със съответното заплащане и пр, както е по закон, защото проверките му продължават необезпокоявани. А това е нечувана наглост, колеги, да не си извадиш дори фалшива подобна заповед, за назначение,  от кумова срама, и да продължаваш да твърдиш, че си само вицепремиер, и си дошъл там, защото от лаптопа на диджей Станчо се дигал шум до Бога! Не зная, колеги, той може и да няма квалификация за тази позиция, кой знай, да не го е срам човека...То в крайна сметка стана ясно, че у нас мнозина могат да указват хихи, политическа подкрепа, а малцина могат да работят). А , с извинение, да работиш като санитарен инспектор, без тапия, си е подсъдно. Това се нарича произвол, такова, професионален. Мисля, че е наказуем, по членове от Наказателния кодекс (за агресивно поведение и злоупотреба с власт), от Трудовия кодекс, тц, и сигурно от още някой друг, за обида - за обида на всички присъстващи на този "цирк". Че и на мен, и на вас, защото трябва да го търпим. 
Днес всъщност, колеги, щях да пиша и за изказването на г-н Цветанов, с което завършва, като с поанта, тази невероятна новина,което изказване, трябваше да придаде полически привкус на тоя постинг, ама политическия привкус напълно ми изчезна, да си кажа честно. Щях да добавя, дето нещо се е случило с "оръдието" на ГЕРБ, та стреля попогрешка  в подкрепа на г-н Симеонов, който дори не е член на ГЕРБ, и то стреля здраво, право у блатото, с изказването на г-н Цветонов: "Има разделение. Някои искат шум и купонясват, други подкрепят Валери Симеонов.". Този рефрен ни е познат, г-н Цветанов - "Ако не сте с нас, сте срещу нас", обаче, вие го употребявахте за хора от вашата партия, а не за коалиционни партньори, които ту са коалиционни, ту не, и накрай стават вицепремиери, пък вий не. Не искам да го коментирам и това, нека протестиращите си извадят изводите, кой кого може да спре. Аз предлагам, това да бъде българския съд. Той да спре ставащото. Както е по закон. И без това, сезонът вече е превалил, загубите са инкасирани, глобите също, който арестували, арестували, Валери Симеонов утре ще бъде "отзован" от черноморието от премиера Бойко Борисов. Ако наистина се интересуате от заплатите си обаче, начинът е този. 
Някой би казал, а шума, а държавата, а дрогата, а проституцията, а мръсотията... Е, колеги, ако държавата, в лицето на г-н Бойко Борисов, г-н Валери Симеонов и г-н Цветан Цветанов,които в момента се грижат  с " политическа подкрепа"(хихи) за Черноморието,  наистина се интересуваше от това, г-н Борисов нямаше да мълчи така цела седмица, докато арестуват и затварят в разгара на туристическия сезон в Слънчев бряг, г-н Симеонов щеше стриктно да изпълнява двадесетте точки от списъка на пиарите, и да не му чуваме гласа,  а г-н Цветанов нямаше да си позволи дори да каже, че в държавата има разделение. А кметът на общината, която управлява Слънчев бряг, който изобщо не се чу в тази история, щеше да е наглобил заведенията там, та да има пари, да спонсорира за двадесет години местното читалище, например, полицията щеше да е арестувала наркотрафикантите и сутеньорите, леле, и всичко щеше да бъде като в една правова държава, тц. 
И накрай, поздравът от мен, на хубавото ни Черноморие - на Варна, Бургас, на Поморие, Равда, Приморско, Несебър, Слънчев бряг, Созопол, Сарафово, и на всички онези места, на които не съм била, но са не по-малко хубави, я си спомнете, колеги)). (Те съвсем не са виновни за това, което сме им направили, и си остават все така красиви, дори и през прозореца на влака или автобуса, да не се лъжем)





 










Гласувай:
3



1. born - "Анархия - мать порядка ! &...
17.08.2017 22:28
"Анархия - мать порядка ! " - батюшка Махно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651696
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031