Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2018 14:29 - ФБР призна посещения на „същества от други измерения“
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 2109 Коментари: 5 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Дали е изненадващо, че ФБР е проявило интерес към изучаването на феномена НЛО? Възможно ли е, част от научно-фантастичните филми всъщност да са базирани на реални събития, или на вероятни "течове", дадени от правителството, за да може умишлено да се повиши информираността сред населението?

През 2011 г., след като някои от документите са разсекретени, доклад написан от специален агент на ФБР през 1947 г. достигна обществеността. Специалният агент от ФБР - подполковник, чиято самоличност остава загадка, заради "националната сигурност", събира множество данни за явленията НЛО, след интервюиране и изучаване на явленията в продължение на години.

Според разсекретени доклади и документи, ние сме били посещавани от извънземни видове, някои от които биха изглеждали невероятно за обикновените хора. Те идват не само от други планети, но и от други измерения. Някои от тези хуманоиди произхождат от етерна плоскост съпътстваща нашата физическа Вселена. Тези "лица", които могат да се "материализират" на нашата планета се появяват като гигантски полупрозрачни фигури.

Ето препис от някои от най-важните детайли на доклада:

imageСпоред "разсекретени" доклади и документи , ние сме били посещавани от извънземни видове, някои от тях изглеждали потресаващо за обикновените хора. Те идват не само от други планети, но и от други измерения. Някои от тези хуманоиди са с произход от етерна плоскост съпътстваща с нашата физическа Вселена.

"1. Част от дисковете пренасят екипажи; други са в процес на дистанционно управление.

2. Тяхната мисия е мирна. Гостите планират мирното уреждане на съгласие по някои въпроси.

3. Тези посетители са човекоподобни, но много по-големи по размер.

4. Те не са родени на земята, а идват от техен собствен свят.

5. Те не идват от планета, в смисъла, в който ние използваме думата, но от етерно тяло, което прониква в нашата собствена планета и не е осезаемо за нас.

6. Телата на гостите, както и на летателните им съдове, автоматично се материализират за да влизат във вибрационната честота на нашата плътна материя.

7. Дисковете притежават един вид лъчиста енергия или лъч, който лесно ще унищожи всеки атакуващ ги космически кораб. Те влизат отново в етерното ниво на съществуване по своя воля, и така просто изчезват безследно от нашия взор.

image
 

Lokas от Санскрит: "Свят"; "Царство"; "Жилище"; "Измерение"; или "Ниво на съществуване"

8. Ниовото, от което те идват не е "астрално ниво", но отговаря на описанието за "Lokas" (на санскрит означава "Свят"; "Царство"; "Жилище"; "Измерение"; или "Ниво на съществуване" - бел.ред.) или Talas. Запознатите с езотеричните въпроси ще разберат тези понятия. (Тези Lokas и Talas представляват различни етапи в еволюцията на развитие. Всички еволюционни процеси може да се опишат като серия от спирали. Съществата, за да се развиват, за да излязат от Великата цялост - Божествения Източник, и след това за да се спуснат заедно в серия от сфери, всяка с повече материал, отколкото предходната, всяко едно от тях ще трябва да изгради за себе си физическо тяло, в което да живее. - бел.ред.)

9. Вероятно не може да бъдат достигнати чрез радио вълни, но може да бъдат засечени от радар. Ако сигнала и системата могат да бъдат изобретени за подобен апарат.

Уточнение: Lokas вероятно се наричат и космическите кораби на съществата, те са овална форма, нагъната овална дължина с топлинно резистиращ метал или сплав, все още неизвестни за човечеството. На предната част на кораба се съдържат контролните уреди, в средната част са лабораторните зали; задната част съдържа въоръжение, което се състои по същество от мощен енергиен апарат, може би енергиен лъч." Линк към официалния разсекретен документ ТУК.

Ако тези същества са били на посещение в последните 50 до 60 години на Земята, възможно ли е, същите тези хуманоиди да са посетили Земята стотици и хиляди години по-рано? Възможно ли е, тези същества да са повлияли на цивилизациите, преди нас? А възможно ли е, те са все още да оказват влияние върху начина на живот на Земята?

Редакция и свободен превод от английски: Orion


 




Гласувай:
13



1. barin - Здравей, rozzata. Наскоро четох из ...
24.06.2018 14:57
Здравей, rozzata. Наскоро четох из вестниците, че САЩ ще развиват космически сили. Интересно срещу кого? Как ще обяснят на ,мнозонството, след като скриха за Розуел и други неща и не искат да се разчува за извънземните. Мисля си, че планетите са създадени от висш разум, когото наричаме Бог. Те не са за украшение.
Поздрави!
цитирай
2. rozzata - barin
24.06.2018 18:54
Определено, пазят доста големи тайни, но всичко не може да се крие. Сега с интернета хората научават доста неща. Даже се говори, че в Зона - 51 има извънземни, които са в плен и помагат на учените в тези технологии. За някой е смешно, но след още 20г технологиите, ще напреднат още повече.
цитирай
3. nedovolen - Да, в 51 се предават предимно нови ...
24.06.2018 21:55
Да, в 51 се предават предимно нови технологии на земните.
Преди години точно три години без да си проговорят, са работили т.н. извънземни със земни. Веднъж земният извадил 100 дол. банкнота.
-Каква е тази хартишка, попитал извънземният.
-Ами без нея не можем да живеем, купуваме си и т.н.
- И за всичко това плащате.
-Да.
- Ооо, значи трябва да ги давате на нас тогава. Ние ви поддържаме живота. Кръговрата и т.н. Иначе сами сте се утепали. Но на нас не ни трябват.

Е, те така.
:)))
цитирай
4. rozzata - nedovolen
24.06.2018 23:02
Това е истински случай с този разказ, а не виц.
цитирай
5. nedovolen - Роза,
25.06.2018 06:58
Не казах виц, а преразказах кратко.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495776
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031